alex___ Публикувано: 19 януари, 2015 Сподели Публикувано: 19 януари, 2015 (редактирано) Авиокомпания: British Airways Маршрут:: Luxemburg-London Heathrow-Newark Цена:: 377 Валута: €Примерна дата на излитане:: 14.08/16.08 Примерна дата на връщане:: 25.08 Сайт за резервиране:: checkfelix.com Период на резервация:: - Период на пътуване:: - Току-що закупих билет Luxemburg-Newark ot checkfelix.com, дано послужи на някого . (В сайта на Бритиш ми изкарваше същите връзки по 800 паунда) Билет от София до Люксембург е около 150eu в момента, но предполагам, че могат да се намерят много по евтини с Wizz Редактирано 19 януари, 2015 от protestgirl 2 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 19 януари, 2015 Сподели Публикувано: 19 януари, 2015 Със Wizz до Франкфурт Хан или Шарлероа и от там. Дано ти стане комбинацията, защото август си е пиков сезон и цените няма да са от най-ниските Връзка към коментар
alex___ Публикувано: 19 януари, 2015 Автор Сподели Публикувано: 19 януари, 2015 Аз пътувам от Виена и намерих Виена- Шарлероа за 100еu + shuttle до Lux за 5 eu, така че съм повече от доволна Сега пада големия молебен - ще има ли виза, няма ли да има ... 3 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега