bogdanova77 Публикувано: 20 януари, 2015 Сподели Публикувано: 20 януари, 2015 Здравейте казвам се Мария и живея в Благоевград.Обожавам да пътувам ,макар че не мога да се похваля с много екскурзий.Любимото ми място е Истанбул! 5 Връзка към коментар
angelmechtatel Публикувано: 20 януари, 2015 Сподели Публикувано: 20 януари, 2015 Добре дошла Връзка към коментар
Георги Публикувано: 20 януари, 2015 Сподели Публикувано: 20 януари, 2015 Добре дошла Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 20 януари, 2015 Сподели Публикувано: 20 януари, 2015 Merhaba Имаме късмета да сме толкова близо до един от най-невероятните световни мегаполиси , но историческите догми пречат на много хора да го оценят. За щастие сме близо и до Атина , като и двете места са мечтана дестинация за милиони хора по света. 5 Връзка към коментар
Vanessabg Публикувано: 2 февруари, 2015 Сподели Публикувано: 2 февруари, 2015 За мен Истанбул е толкова мистичен,пълен с история и приказки за султани и императори.Невероятно обаятелен и винаги откривам по нещо ново.А с моята мания да снимам се оказа ,че съм снимала ...надгробни плочи) Еее,добре че имаше кой да ми преведе от арабски ) А какви сладкши особено кюнефе не ,не утре ще ходя да купувам кадаиф и сирене )))) Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега