Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Здравейте готини магеланци, казвам се Гери и съм дъщеря на Ели и Николай (за който ги зне, редовни пиячи на бира по сбирките, а и не само) :) до сега май не съм ви писала, само чета, но ето че ми изникна чуденка и искам да почерпа от вашия пре-богат опит.

 

Гласим се да летим до Япония тази есен и Аерофлот имат прилична цена от 420 евра при това от София, видях тук из форумите, че вече няма нужда от транзитна виза за връзката в Москва, но исках да ви попитам какви са ви впечателнията от руснаците и авиолинията и въобще цялостно - доволни или недоволни :) понеже никога до сега не съм летяла с тях, нито съм имала връзки през Москва, все се пада Истанбул или някой европейски град...та има ли нещо за което да внимаваме? И другият ми въпрос е по-конкретен - паспорта ми изтича точно когато ще пътуваме и започвам процедура по подновяване, но тези от Аерофлот искат ID на пътниците - възможно ли е това нещо да се смени в последствие ако напиша сега стария номер на паспорт, или лична карта? Ако ви се е слулчвало нещо такова, ще се радвам да дадете ъкъл

 

Благодаря ви и хубава вечер!

  • Харесвам 2
Връзка към коментар

Сменя се ID-то, няма страшно. Транзитна виза не се изисква, но ако стоиш на летището и не влизаш в Русия. Всичко вероятно ще е наред, но ако има закъснение и изпуснеш връзката ще се вкараш във филм.

  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Аерофлот бяха много по-добре от United от скромния ми опит и с двете компании. Зависи на какъв самолет точно ще попаднеш де, ако искаш пиши какви ще са твоите, но с две думи: нямаш проблеми с компанията.

 

Много поздрави на Бай Кольо, не че не може да си ги види и тук :)

  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    • Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.