Прескочи до съдържание

София - Ню Йорк и Лас Вегас

Препоръчани мнения

Здравейте, 

Моля да ми помогнете с идеи как да намеря възможно най-изгоден вариант за пътуване със следните параметри:

Вариант 1: 

София - Ню Йорк - Лас-Вегас - София , тръгване в края на май (койтои да е ден след 26ти, престой в Ню Йорк около 10 дни и после Вегас за 3-4 дни и връщане от там до София

Вариант 2:

София-Ню Йорк за същите дати - края на май - началото на юни за около 14 дни, а отделно в рамките на тези 14 дни отиване и връщане от Ню Йорк до Вегас за 3-4 дни.

Обмисляме и варианти да не е от София, а от близко/удобно за връзка  летище.

Пътници: 4, с чекиран багаж.

За съжаление изпуснахме ултраниските цени, тъй като имаше някакви пречки да си потвърдим периода на пътуването и сега най-доброто, което намирам, е над 800 евро:

post-1962-0-23428000-1421863069_thumb.png

Други опции са open-jaw билетите до САЩ, които видях във flynous. С тях положението е следното:

post-1962-0-38999700-1421864011_thumb.png

или

post-1962-0-94612100-1421864028_thumb.png

Цените не са лоши, но все пак пътуването от и до Люксембург/Лондон/Амстердам и еднопосочния полет Ню Йорк-Вегас ще сложат още поне 250 евро на човек, т.е. пак отиваме към 800 евро.

Приемам всякакви идеи за комбинации и места, на които да потърся. Благодаря предварително

Връзка към коментар

Колко очакваш да е крайната цена на този маршрут? Към каква сума се стремиш?

Според мен си си направо за летящите лисици..

Редактирано от macf1an
Връзка към коментар

Ей това намерих аз, резервира се на http://delta.com

Освен ако билета до Ню Йорк и обратно не е под 500 евро (което си се случва доста напоследък...) мисля, че тоя open jaw вариант на тоя етап е най-подходящ. 

2015-01-21_20-57-15.png

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Целя да посетя и двете места за около 700 евро на човек максимум. Не ми се струва невъзможно, все пак допреди месец имаше двупосочни полети София-Ню Йорк за 380 евро. Хайде, вече на такава цена не се надявам, но да кажем 500 евро и още 200 за Вегас...  Не съм наясно с добрите компаниии за вътрешни полети в САЩ, но като търсих, попадах на цени Ню Йорк- Вегас за около 200 евро

Благодаря! Веднага отивам в сайта на Делта да видя. За съжаление точно напоследък билети за края на май и юни под 500 евро от София няма:(

Може ли и един най-вероятно тъп въпрос - по какво разбирам, дали съм на един билет, когато резервирам през места като orbitz например и ми показват комбинации от авиокомпании, но не е указано, дали това са отделни полети, или едната оперира полет на другата?

Връзка към коментар

На 9 / 10 юни има цени от по около 100 евро за Ню Йорк - Лас Вегас с Юнайтед или Саутуест.

Вариантът ти за 520 евро, с едно допълнително прибиране с лоу кост от Амстердам, май ще е най-близо до целта.

Един билет = едно търсене, една резервация, едно плащане, един номер за потвърждение.

Редактирано от macf1an
  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Целя да посетя и двете места за около 700 евро на човек максимум. Не ми се струва невъзможно, все пак допреди месец имаше двупосочни полети София-Ню Йорк за 380 евро. Хайде, вече на такава цена не се надявам, но да кажем 500 евро и още 200 за Вегас...  Не съм наясно с добрите компаниии за вътрешни полети в САЩ, но като търсих, попадах на цени Ню Йорк- Вегас за около 200 евро

Благодаря! Веднага отивам в сайта на Делта да видя. За съжаление точно напоследък билети за края на май и юни под 500 евро от София няма :(

Може ли и един най-вероятно тъп въпрос - по какво разбирам, дали съм на един билет, когато резервирам през места като orbitz например и ми показват комбинации от авиокомпании, но не е указано, дали това са отделни полети, или едната оперира полет на другата?

Знам, че Spirit са добри като цени до Вегас от Източното крайбрежие.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Провери Истанбул - Ню Йорк точно в момента гледам цена 393 евро  с KLM през Амстердам за датите 26 май - 8 юни > до Истанбул автобуси колкото искаш за около 100лв средно отиване и връщане зависи от кой град си .

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Благодаря. Тръгнах да разгледам и услугите на лисиците, нооо трябва да платя 123 долара преди изобщо да видя какви цени ще ми намерят, а ако не ми намерят по-добра цена, дали ще ми върнат парите? Някой ползвал ли ги е?

Връзка към коментар

Да, а цената е 74 долара за полет open jaw. Явно си въвела търсене за 2ма .. няма нужда.

Подаваш им вече намерените варианти, и най-евтиното, което можеш да скалъпиш от тях, и ако не го смъкнат с повече, отколкото ти е таксата - връщат всичко. Преди 2 дни последно ги ползвах.

Реално, даже е по-добре да ти вземат 123, защото това ще гарантира "сериозно" намаление, или никакъв разход.

Можеш да пробваш и darjeelin.com - таксата е 3 лв за да ти пуснат търсене, а ако намерят по-добра цена от твоята - даваш процент от спестеното.

Редактирано от macf1an
  • Харесвам 1
Връзка към коментар

От 25.05.15г. до 07.06.15г. - София - Ню Йорк и обратно, през skyscanner излиза около 1,060лв.

Мда, благодаря наистина, но пуста алчност - все ми се ще за по-малко, особено като помня цените около 360-80 евро за началото на май. 

Според вас има ли смисъл да изчаквам още, за евентуално падане на цените или покупката през януари за май е ОК? Insights на momondo ми твърди, че билет София-Ню Йорк е най-евтин 60 дни преди пътуването, но пък не знам дали не предстоят някакви промоции на авиокомпании до Северна Америка, или пък вече са минали...

Връзка към коментар

Според мен не губиш нищо, ако поизчакаш. След като сте отворени да пътувате от съседни летища и сте гъвкави, със сигурност си мисля, че подобна на тази цена няма да избяга поне до края на март-април.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Здрасти! Наистина транспорта до Ню Йорк (дали от София или Истанбул) не е скъп, но вътрешните полети, изненадващо за мен са скъпички, дори и с линии като Spirit, които уж са нискотарифни. Ето ти няколко примерни маршрута, намерени през kayak.com:

27 май: София-Ню Йорк

5 юни: Ню Йорк-Лас Вегас 

9 юни: Лас Вегас-София 852 евро

27 май: Истанбул-Ню Йорк

5 юни: Ню Йорк-Лас Вегас 

9 юни: Лас Вегас-Истанбул 721 евро

27 май: Истанбул-Ню Йорк

10 юни: Ню Йорк-Истанбул 393 евро

Вътрешен полет:

5 юни:Ню Йорк-Лас Вегас

9 юни: Лас Вегас-Ню Йорк 276 евро или общо 669 евро

Последния вариант е най-изгоден според мен, при него се правят 2 резервации: 1 за презокеански и една за вътрешен полет. Останалите два варианта са ако се направи една резервация тип мулти сити.

Имайте предвид, че чекирания багаж на вътрешните полети в САЩ се плаща. 25$ на човек на полет беше последния път когато аз летях.

Колкото до поевтиняване на билетите, мисля, че цената от 393 евро за двупосочен билет до Ню Йорк е повече от супер.  :)

• Харесвам 1
Връзка към коментар
Гост
Тази тема е заключена за нови мнения.
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.