water Публикувано: 21 януари, 2015 Сподели Публикувано: 21 януари, 2015 Здравейте, Моля да ми помогнете с идеи как да намеря възможно най-изгоден вариант за пътуване със следните параметри: Вариант 1: София - Ню Йорк - Лас-Вегас - София , тръгване в края на май (койтои да е ден след 26ти, престой в Ню Йорк около 10 дни и после Вегас за 3-4 дни и връщане от там до София Вариант 2: София-Ню Йорк за същите дати - края на май - началото на юни за около 14 дни, а отделно в рамките на тези 14 дни отиване и връщане от Ню Йорк до Вегас за 3-4 дни. Обмисляме и варианти да не е от София, а от близко/удобно за връзка летище. Пътници: 4, с чекиран багаж. За съжаление изпуснахме ултраниските цени, тъй като имаше някакви пречки да си потвърдим периода на пътуването и сега най-доброто, което намирам, е над 800 евро: Други опции са open-jaw билетите до САЩ, които видях във flynous. С тях положението е следното: или Цените не са лоши, но все пак пътуването от и до Люксембург/Лондон/Амстердам и еднопосочния полет Ню Йорк-Вегас ще сложат още поне 250 евро на човек, т.е. пак отиваме към 800 евро. Приемам всякакви идеи за комбинации и места, на които да потърся. Благодаря предварително Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 21 януари, 2015 Сподели Публикувано: 21 януари, 2015 Провери ли Bulgaria Air ? Връзка към коментар
water Публикувано: 21 януари, 2015 Автор Сподели Публикувано: 21 януари, 2015 Да, София-Ню Йорк-София - 640 евро, множко е. Връзка към коментар
macf1an Публикувано: 21 януари, 2015 Сподели Публикувано: 21 януари, 2015 (редактирано) Колко очакваш да е крайната цена на този маршрут? Към каква сума се стремиш? Според мен си си направо за летящите лисици.. Редактирано 21 януари, 2015 от macf1an Връзка към коментар
Георги Публикувано: 21 януари, 2015 Сподели Публикувано: 21 януари, 2015 Ей това намерих аз, резервира се на http://delta.com Освен ако билета до Ню Йорк и обратно не е под 500 евро (което си се случва доста напоследък...) мисля, че тоя open jaw вариант на тоя етап е най-подходящ. 1 Връзка към коментар
water Публикувано: 21 януари, 2015 Автор Сподели Публикувано: 21 януари, 2015 Целя да посетя и двете места за около 700 евро на човек максимум. Не ми се струва невъзможно, все пак допреди месец имаше двупосочни полети София-Ню Йорк за 380 евро. Хайде, вече на такава цена не се надявам, но да кажем 500 евро и още 200 за Вегас... Не съм наясно с добрите компаниии за вътрешни полети в САЩ, но като търсих, попадах на цени Ню Йорк- Вегас за около 200 евро Благодаря! Веднага отивам в сайта на Делта да видя. За съжаление точно напоследък билети за края на май и юни под 500 евро от София няма Може ли и един най-вероятно тъп въпрос - по какво разбирам, дали съм на един билет, когато резервирам през места като orbitz например и ми показват комбинации от авиокомпании, но не е указано, дали това са отделни полети, или едната оперира полет на другата? Връзка към коментар
macf1an Публикувано: 21 януари, 2015 Сподели Публикувано: 21 януари, 2015 (редактирано) На 9 / 10 юни има цени от по около 100 евро за Ню Йорк - Лас Вегас с Юнайтед или Саутуест. Вариантът ти за 520 евро, с едно допълнително прибиране с лоу кост от Амстердам, май ще е най-близо до целта. Един билет = едно търсене, една резервация, едно плащане, един номер за потвърждение. Редактирано 21 януари, 2015 от macf1an 1 Връзка към коментар
Kikiriki Публикувано: 21 януари, 2015 Сподели Публикувано: 21 януари, 2015 Целя да посетя и двете места за около 700 евро на човек максимум. Не ми се струва невъзможно, все пак допреди месец имаше двупосочни полети София-Ню Йорк за 380 евро. Хайде, вече на такава цена не се надявам, но да кажем 500 евро и още 200 за Вегас... Не съм наясно с добрите компаниии за вътрешни полети в САЩ, но като търсих, попадах на цени Ню Йорк- Вегас за около 200 евро Благодаря! Веднага отивам в сайта на Делта да видя. За съжаление точно напоследък билети за края на май и юни под 500 евро от София няма Може ли и един най-вероятно тъп въпрос - по какво разбирам, дали съм на един билет, когато резервирам през места като orbitz например и ми показват комбинации от авиокомпании, но не е указано, дали това са отделни полети, или едната оперира полет на другата? Знам, че Spirit са добри като цени до Вегас от Източното крайбрежие. 1 Връзка към коментар
angelmechtatel Публикувано: 21 януари, 2015 Сподели Публикувано: 21 януари, 2015 Провери Истанбул - Ню Йорк точно в момента гледам цена 393 евро с KLM през Амстердам за датите 26 май - 8 юни > до Истанбул автобуси колкото искаш за около 100лв средно отиване и връщане зависи от кой град си . 1 Връзка към коментар
water Публикувано: 21 януари, 2015 Автор Сподели Публикувано: 21 януари, 2015 Благодаря. Тръгнах да разгледам и услугите на лисиците, нооо трябва да платя 123 долара преди изобщо да видя какви цени ще ми намерят, а ако не ми намерят по-добра цена, дали ще ми върнат парите? Някой ползвал ли ги е? Връзка към коментар
macf1an Публикувано: 21 януари, 2015 Сподели Публикувано: 21 януари, 2015 (редактирано) Да, а цената е 74 долара за полет open jaw. Явно си въвела търсене за 2ма .. няма нужда. Подаваш им вече намерените варианти, и най-евтиното, което можеш да скалъпиш от тях, и ако не го смъкнат с повече, отколкото ти е таксата - връщат всичко. Преди 2 дни последно ги ползвах. Реално, даже е по-добре да ти вземат 123, защото това ще гарантира "сериозно" намаление, или никакъв разход. Можеш да пробваш и darjeelin.com - таксата е 3 лв за да ти пуснат търсене, а ако намерят по-добра цена от твоята - даваш процент от спестеното. Редактирано 21 януари, 2015 от macf1an 1 Връзка към коментар
fairy__ Публикувано: 22 януари, 2015 Сподели Публикувано: 22 януари, 2015 От 25.05.15г. до 07.06.15г. - София - Ню Йорк и обратно, през skyscanner излиза около 1,060лв. 1 Връзка към коментар
water Публикувано: 22 януари, 2015 Автор Сподели Публикувано: 22 януари, 2015 От 25.05.15г. до 07.06.15г. - София - Ню Йорк и обратно, през skyscanner излиза около 1,060лв. Мда, благодаря наистина, но пуста алчност - все ми се ще за по-малко, особено като помня цените около 360-80 евро за началото на май. Според вас има ли смисъл да изчаквам още, за евентуално падане на цените или покупката през януари за май е ОК? Insights на momondo ми твърди, че билет София-Ню Йорк е най-евтин 60 дни преди пътуването, но пък не знам дали не предстоят някакви промоции на авиокомпании до Северна Америка, или пък вече са минали... Връзка към коментар
Георги Публикувано: 22 януари, 2015 Сподели Публикувано: 22 януари, 2015 Според мен не губиш нищо, ако поизчакаш. След като сте отворени да пътувате от съседни летища и сте гъвкави, със сигурност си мисля, че подобна на тази цена няма да избяга поне до края на март-април. 1 Връзка към коментар
TheLawyer90 Публикувано: 22 януари, 2015 Сподели Публикувано: 22 януари, 2015 Здрасти! Наистина транспорта до Ню Йорк (дали от София или Истанбул) не е скъп, но вътрешните полети, изненадващо за мен са скъпички, дори и с линии като Spirit, които уж са нискотарифни. Ето ти няколко примерни маршрута, намерени през kayak.com: 27 май: София-Ню Йорк 5 юни: Ню Йорк-Лас Вегас 9 юни: Лас Вегас-София 852 евро 27 май: Истанбул-Ню Йорк 5 юни: Ню Йорк-Лас Вегас 9 юни: Лас Вегас-Истанбул 721 евро 27 май: Истанбул-Ню Йорк 10 юни: Ню Йорк-Истанбул 393 евро Вътрешен полет: 5 юни:Ню Йорк-Лас Вегас 9 юни: Лас Вегас-Ню Йорк 276 евро или общо 669 евро Последния вариант е най-изгоден според мен, при него се правят 2 резервации: 1 за презокеански и една за вътрешен полет. Останалите два варианта са ако се направи една резервация тип мулти сити. Имайте предвид, че чекирания багаж на вътрешните полети в САЩ се плаща. 25$ на човек на полет беше последния път когато аз летях. Колкото до поевтиняване на билетите, мисля, че цената от 393 евро за двупосочен билет до Ню Йорк е повече от супер. 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения