Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Здравейте! Моля за малко информация, ако някой е чувал този сайт Travegenio.com. Също така, с риск да ви изглеждам пълен лаик, не съм чувала и венецуелската авиокомпания Conviasa, но съм на път да си резервирам билет за Куба през Мадрид. Моля, споделете дали ще свърша непоправима глупост или ще сбъдна мечтата си?

  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Виж тук

Сайтът е нормален, от типа "плащаш малко, получаваш малко". Проблемът е с престоя в Каракас:

Смяна на полети с нощувка в Каракас - сигурност
  • Харесвам 1
Връзка към коментар

 

Виж тук

Сайтът е нормален, от типа "плащаш малко, получаваш малко". Проблемът е с престоя в Каракас:

Смяна на полети с нощувка в Каракас - сигурност

Oффф, бляла съм пак! Благодаря ти! Много!

  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Не съм ползвала услугите на travelgenio, но четох за тях в TripAdvisor снощи по повод малко по-ниската цена на един билет, която предлагат, и отзивите не бяха положителни.

Връзка към коментар

Имам лош опит с тези, купих си през тях билет на Етихад, от компанията отмениха полета в последствие, тези въобще не ме уведомиха, никой не ме уведоми, съвсем случайно разбрах, че билет имам, ама полет ня-ма.......

  И се почна цяла одисея след това, месеци наред не ми връщаха парите, трябваше да звъня като луда и да пиша мейли нон стоп, никакъв ефект, наложи се да ангажирам мои приятели в Мадрид да им ходят в офиса и да им вдигат скандали, и то 2 пъти, е , накрая върнаха парите с голямо закъснение и то ми бяха удържали някаква такса и ми върнаха с около 20 евро по-малко, само като се сетя за тези и ми кипва.

Това е моя личен опит, генерални изводи не правя...

  • Харесвам 3
Връзка към коментар

Conviasa е била до скоро в черния списък на ЕС. Това, заедно с престоя от 17 часа в Каракас на връщане ме отказа лично мен. Ако купиш билета ще се радвам за инфо как е минал престоя и как си се организирала в Каракас. Може догодина пак да излезе такава оферта. Иначе офертата на Ер Берлин до Врадеро е супер за 100 евро отгоре (които така или иначе ще платиш във Венецуела за спане, храна и т.н.).  Поздрави.

Редактирано от Kaloyan89
  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Тази оферта я имаше и миналата година по това време, може би малко по-късно е било, март или април. И аз се отказах заради големия престой в Каракас. Първо мислех да отидем да разгледаме, но после ме хвана страх, че прочетох доста стресиращи неща. Сега обаче си мисля, че с местен гид, можеби нямаше да е лошо, но пък с билетите на jetairfly включих и Мексико в това пътуване, така, че не съжалявам.

  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Благодаря много на всички. Не знаех, че Венецуела е толкова опасна. За сега ще се въздържа, особено защото се очертава да пътувам сама. И без това за тази година втора далечна дестинация ще ми дойде много. Ще търся нещо за януари-февруари догодина. Ако ме светнете в кои сайтове да дебна, ще е много хубаво!

Връзка към коментар

В сайта на jetairfly моите са за 200€ в посока от Брюксел до Варадеро, но трябва да дебнеш в края на май точно в деня, в който излязат, че после се разграбват и цената скача. И ще ги купиш без час, само за деня, часовете излизат по-късно. И много важно, не купувай за 30 март или който е последния ден за сезона, че аз така направих и после много ядове брах, че часовете излязоха едва преди месец, и то след като им писах безброй пъти. Всички други полети си имаха часове, само този нямаше. И Аерофлот изкарват добри оферти, може даже от София да намериш.

  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    • Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.