Elena Публикувано: 22 януари, 2015 Публикувано: 22 януари, 2015 http://www.boredpanda.com/new-canadian-passport-uv-light-images/ 17
Георги Публикувано: 22 януари, 2015 Публикувано: 22 януари, 2015 Чак да те е жал да ти си вадиш визи... 1
FlyTraveler Публикувано: 22 януари, 2015 Публикувано: 22 януари, 2015 (редактирано) Таман е време да сменям паспорта на дъщеря ми. Дано само да не ги бавят тези, които се издават от консулството в Букурещ заради новата технология... Чак да те е жал да ти си вадиш визи... За повечето държави няма нужда от визи Редактирано 22 януари, 2015 от FlyTraveler 2
Брани Публикувано: 24 януари, 2015 Публикувано: 24 януари, 2015 http://www.boredpanda.com/new-canadian-passport-uv-light-images/ 2
Травеолани Публикувано: 24 януари, 2015 Публикувано: 24 януари, 2015 Аз току що извадих нов паспорт на дъщеря ми, как да го тествам? От къде да изнамери такава UV светлина?
Фил Публикувано: 24 януари, 2015 Публикувано: 24 януари, 2015 (редактирано) Не знам там при вас как е, но тук почти във всички магазинчета за електроджаджи се намират разни фенерчета с UV светлина от този тип Редактирано 24 януари, 2015 от Фичо
Травеолани Публикувано: 24 януари, 2015 Публикувано: 24 януари, 2015 Не знам там при вас как е, но тук почти във всички магазинчета за електроджаджи се намират разни фенерчета с UV светлина от този тип Мерси, ще взема едно такова. Сега проверих, че картинките на паспорта на дъщеря ми са същите, като тези от статията, сигурно ще ги има тези скрити картинки.
FlyTraveler Публикувано: 30 април, 2015 Публикувано: 30 април, 2015 (редактирано) Страхотни са новите паспорти, точно като на снимките от линка от първия пост. Току-що куриера ми донесе моя и на дъщеря ми, направо да му е жал на човек да ги ползва... Другата новост е, че за възрастни вече се избира м-у 5 и 10 годишна валидност (преди 5 години я нямаше тази опция, бяха само 5 годишни), за деца сега са 5 годишни (преди бяха с 3 години валидност). И двата са с по 36 страници (преди бяха с по 24). Само дето са малко скъпи в сравнение с българските - $235 (CAD) за 10 годишна валидност за възрастен и $100 (CAD) за дете... Редактирано 30 април, 2015 от FlyTraveler 5
Травеолани Публикувано: 30 април, 2015 Публикувано: 30 април, 2015 (редактирано) Според сайта на Passport Canada цените са по-ниски: http://www.passport.gc.ca/info/section6.aspx?lang=eng#fnb2 КАД 57 за дете, КАД 120 за 5 годишен и КАД 160 за 10 годишен. Преди 3 месеца подновихме паспорта на дъщеря ми, платихме $57. Редактирано 30 април, 2015 от Травеолани
achieva Публикувано: 30 април, 2015 Публикувано: 30 април, 2015 И двете цени са верни. Едните са за канадци в Канада, а другите - за канадци в чужбина. 2
FlyTraveler Публикувано: 30 април, 2015 Публикувано: 30 април, 2015 И двете цени са верни. Едните са за канадци в Канада, а другите - за канадци в чужбина. Точно така, аз ги поднових чрез консулството в София, отгоре на тази цена има и още две дребни такси за нещо си, но като цяло пак е по-евтино от прибиране до Канада заради подновяване на паспорт, те са го измислили.
Травеолани Публикувано: 1 май, 2015 Публикувано: 1 май, 2015 Точно така, аз ги поднових чрез консулството в София, отгоре на тази цена има и още две дребни такси за нещо си, но като цяло пак е по-евтино от прибиране до Канада заради подновяване на паспорт, те са го измислили. Ясно, не знаех че има такава опция.
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега