Прескочи до съдържание

Кaнaдскa му рaботa ;)

Препоръчани мнения

Публикувано: (редактирано)

Таман е време да сменям паспорта на дъщеря ми. Дано само да не ги бавят тези, които се издават от консулството в Букурещ заради новата технология...

Чак да те е жал да ти си вадиш визи...

За повечето държави няма нужда от визи :)

Редактирано от FlyTraveler
  • Харесвам 2

Не знам там при вас как е, но тук почти във всички магазинчета за електроджаджи се намират разни фенерчета с UV светлина от този тип

Редактирано от Фичо
Публикувано:

Не знам там при вас как е, но тук почти във всички магазинчета за електроджаджи се намират разни фенерчета с UV светлина от този тип

Мерси, ще взема едно такова. Сега проверих, че картинките на паспорта на дъщеря ми са същите, като тези от статията, сигурно ще ги има тези скрити картинки.

• 3 месеца по-късно ...

Страхотни са новите паспорти, точно като на снимките от линка от първия пост. Току-що куриера ми донесе моя и на дъщеря ми, направо да му е жал на човек да ги ползва... Другата новост е, че за възрастни вече се избира м-у 5 и 10 годишна валидност (преди 5 години я нямаше тази опция, бяха само 5 годишни), за деца сега са 5 годишни (преди бяха с 3 години валидност). И двата са с по 36 страници (преди бяха с по 24).

Само дето са малко скъпи в сравнение с българските - $235 (CAD) за 10 годишна валидност за възрастен и $100 (CAD) за дете...

Редактирано от FlyTraveler
  • Харесвам 5

Според сайта на Passport Canada цените са по-ниски: http://www.passport.gc.ca/info/section6.aspx?lang=eng#fnb2

КАД 57 за дете, КАД 120 за 5 годишен и КАД 160 за 10 годишен.

Преди 3 месеца подновихме паспорта на дъщеря ми, платихме $57.

Редактирано от Травеолани
Публикувано:

И двете цени са верни. Едните са за канадци в Канада, а другите - за канадци в чужбина.

Точно така, аз ги поднових чрез консулството в София, отгоре на тази цена има и още две дребни такси за нещо си, но като цяло пак е по-евтино от прибиране до Канада заради подновяване на паспорт, те са го измислили.

Публикувано:

Точно така, аз ги поднових чрез консулството в София, отгоре на тази цена има и още две дребни такси за нещо си, но като цяло пак е по-евтино от прибиране до Канада заради подновяване на паспорт, те са го измислили.

Ясно, не знаех че има такава опция.

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.