Прескочи до съдържание

Милано - Филиповци ~250 €

Препоръчани мнения

Авиокомпания: Turkish

Маршрут:: Милано - Манила - Милано

Цена:: 260

Валута: €

Примерна дата на излитане:: 19.05.2015

Примерна дата на връщане:: 08.06.2015

Сайт за резервиране:: flugladen.de

Милано - Филиповци! ... Така де, Филипините :) За около 260 €. Примерни дати съм дал по-горе.

За Филипините нямаме нужда от визи.

Билети - тук: http://www.flugladen.de

• Харесвам 12
Връзка към коментар

Ама, хич не обичам така - както вече се прозявам,аха да ми се доспи и..... БАМ.....някой от вас пуска убийствена оферта. :P

Недейте така бе хора,човек си губи съня :) :) :)

....и онзи див копнеж по Филипините

по едрите звезди над Фамагуста

Край,размечтах се.

• Харесвам 5
Връзка към коментар

Ама, хич не обичам така - както вече се прозявам,аха да ми се доспи и..... БАМ.....някой от вас пуска убийствена оферта. :P

Недейте така бе хора,човек си губи съня :) :) :)

....и онзи див копнеж по Филипините

по едрите звезди над Фамагуста

Край,размечтах се.

Хем че някой нещо каза наскоро за София-Рим с „Alitalia" за 99 €... ;)

Връзка към коментар

В комбинация с това .. идеално, ама само до утре!

Ето промото до Италия.

Редактирано от macf1an
  • Харесвам 2
Връзка към коментар

От София излиза 430 евро, на който не му се занимава с прекачвания из Милано, Рим и т.н. Директно в сайта на Turkish. Може би в някой от разните му сайтове със специални карти може да се свали и от тая цена.

Връзка към коментар

Тъкмо сега гледах София - Манила - София - 397 евро: http://budjet.guru/2015/01/wooow-open-jaw-flights-from-europe-to-philippines-from-246-eur/

Примерни дати, които са дадени - 19.05 - 10.06.2015

Редактирано от Nati
  • Харесвам 4
Връзка към коментар

Напомням само, че този период на годината съвсем не е благоприятен за Филипините. А и цена около и над 400 евро от София не е кой знае какво.  Така, че си имайте едно наум.

Иначе страхотно приветствам пускането на такива оферти.  Който попадне на нещо , да дава... Пък нека после сами решаваме.

• Харесвам 5
Връзка към коментар

Напомням само, че този период на годината съвсем не е благоприятен за Филипините. А и цена около и над 400 евро от София не е кой знае какво.  Така, че си имайте едно наум.

Иначе страхотно приветствам пускането на такива оферти.  Който попадне на нещо , да дава... Пък нека после сами решаваме.

Около 400 € от София не е добре, ти за колко летя и с коя компания?

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Около 400 € от София не е добре, ти за колко летя и с коя компания?

Не, цената е добра, но не е все пак от тези оферти по 200-250 евро.  Аз летях до Южна Корея, а после вече си имах други полети.

Връзка към коментар

Е то 250 евро от София към Америката си беше огромен удар. Такива неща не се появяват дори всяка година  :)

Аха то беше дори по-малко ама не от София.

Аз помня един Хонконг за около 280 евро и май това е.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Е то 250 евро от София към Америката си беше огромен удар. Такива неща не се появяват дори всяка година  :)

Абе започнаха да се появяват все повече подобни оферти, и аз започвам да се чудя дали е правилно дългосрочното планиране, или да сме готови да скачаме на подобни оферти. Не е само Америката сега, имаше такива Америки и преди, има Шри Ланка, сега като видях моя билет да Индия от Рига е 150 евро (бях забравил цената) и още други, да ги наречем грешки.  Така, че трябва да сме в бойна готовност...

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Вече се чудя дали не са грешки , а маркетингови стратегии на авиокомпаниите. Вместо да плащаш за скъпа реклама прати тарифата и датите на форумите 

Редактирано от Mitko
  • Харесвам 3
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.