captain_oveur Публикувано: 22 януари, 2015 Сподели Публикувано: 22 януари, 2015 Авиокомпания: Turkish Маршрут:: Милано - Манила - Милано Цена:: 260 Валута: €Примерна дата на излитане:: 19.05.2015 Примерна дата на връщане:: 08.06.2015 Сайт за резервиране:: flugladen.de Милано - Филиповци! ... Така де, Филипините За около 260 €. Примерни дати съм дал по-горе. За Филипините нямаме нужда от визи. Билети - тук: http://www.flugladen.de 12 Връзка към коментар
vllaaddo Публикувано: 22 януари, 2015 Сподели Публикувано: 22 януари, 2015 (редактирано) Тъкмо тръгнах да пиша същата оферта ... Има я и от Рим на същата цена Редактирано 22 януари, 2015 от vllaaddo 1 Връзка към коментар
iMari Публикувано: 22 януари, 2015 Сподели Публикувано: 22 януари, 2015 Ама, хич не обичам така - както вече се прозявам,аха да ми се доспи и..... БАМ.....някой от вас пуска убийствена оферта. Недейте така бе хора,човек си губи съня :) ....и онзи див копнеж по Филипините по едрите звезди над Фамагуста Край,размечтах се. 5 Връзка към коментар
captain_oveur Публикувано: 22 януари, 2015 Автор Сподели Публикувано: 22 януари, 2015 Ама, хич не обичам така - както вече се прозявам,аха да ми се доспи и..... БАМ.....някой от вас пуска убийствена оферта. Недейте така бе хора,човек си губи съня :) ....и онзи див копнеж по Филипините по едрите звезди над Фамагуста Край,размечтах се. Хем че някой нещо каза наскоро за София-Рим с „Alitalia" за 99 €... Връзка към коментар
macf1an Публикувано: 22 януари, 2015 Сподели Публикувано: 22 януари, 2015 (редактирано) В комбинация с това .. идеално, ама само до утре! Ето промото до Италия. Редактирано 22 януари, 2015 от macf1an 2 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 23 януари, 2015 Сподели Публикувано: 23 януари, 2015 От София излиза 430 евро, на който не му се занимава с прекачвания из Милано, Рим и т.н. Директно в сайта на Turkish. Може би в някой от разните му сайтове със специални карти може да се свали и от тая цена. Връзка към коментар
Nati Публикувано: 23 януари, 2015 Сподели Публикувано: 23 януари, 2015 (редактирано) Тъкмо сега гледах София - Манила - София - 397 евро: http://budjet.guru/2015/01/wooow-open-jaw-flights-from-europe-to-philippines-from-246-eur/ Примерни дати, които са дадени - 19.05 - 10.06.2015 Редактирано 23 януари, 2015 от Nati 4 Връзка към коментар
Meidj Публикувано: 23 януари, 2015 Сподели Публикувано: 23 януари, 2015 Има и от Виена за 298 евро. Връзка към коментар
ruwenzogy Публикувано: 23 януари, 2015 Сподели Публикувано: 23 януари, 2015 Напомням само, че този период на годината съвсем не е благоприятен за Филипините. А и цена около и над 400 евро от София не е кой знае какво. Така, че си имайте едно наум. Иначе страхотно приветствам пускането на такива оферти. Който попадне на нещо , да дава... Пък нека после сами решаваме. 5 Връзка към коментар
slujitel Публикувано: 24 януари, 2015 Сподели Публикувано: 24 януари, 2015 Напомням само, че този период на годината съвсем не е благоприятен за Филипините. А и цена около и над 400 евро от София не е кой знае какво. Така, че си имайте едно наум. Иначе страхотно приветствам пускането на такива оферти. Който попадне на нещо , да дава... Пък нека после сами решаваме. Около 400 € от София не е добре, ти за колко летя и с коя компания? 1 Връзка към коментар
ruwenzogy Публикувано: 24 януари, 2015 Сподели Публикувано: 24 януари, 2015 Около 400 € от София не е добре, ти за колко летя и с коя компания? Не, цената е добра, но не е все пак от тези оферти по 200-250 евро. Аз летях до Южна Корея, а после вече си имах други полети. Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 24 януари, 2015 Сподели Публикувано: 24 януари, 2015 Е то 250 евро от София към Америката си беше огромен удар. Такива неща не се появяват дори всяка година Аха то беше дори по-малко ама не от София. Аз помня един Хонконг за около 280 евро и май това е. 1 Връзка към коментар
ruwenzogy Публикувано: 24 януари, 2015 Сподели Публикувано: 24 януари, 2015 Е то 250 евро от София към Америката си беше огромен удар. Такива неща не се появяват дори всяка година Абе започнаха да се появяват все повече подобни оферти, и аз започвам да се чудя дали е правилно дългосрочното планиране, или да сме готови да скачаме на подобни оферти. Не е само Америката сега, имаше такива Америки и преди, има Шри Ланка, сега като видях моя билет да Индия от Рига е 150 евро (бях забравил цената) и още други, да ги наречем грешки. Така, че трябва да сме в бойна готовност... 3 Връзка към коментар
Mitko Публикувано: 24 януари, 2015 Сподели Публикувано: 24 януари, 2015 (редактирано) Вече се чудя дали не са грешки , а маркетингови стратегии на авиокомпаниите. Вместо да плащаш за скъпа реклама прати тарифата и датите на форумите Редактирано 24 януари, 2015 от Mitko 3 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега