goldeneyeful Публикувано: 7 май, 2013 Сподели Публикувано: 7 май, 2013 (редактирано) Здравейте! Казвам се Вяра. На фона на изчетеното до момента, ме е срам да напиша каквото и да било. В моят скромен експириънс не се крие нищо екстравагантно, а напротив твърде тривиално. Но, с времето ще наваксам и ще запълня празнините, за които сърцето ми бленува. Редактирано 7 май, 2013 от goldeneyeful 3 Връзка към коментар
Elena Публикувано: 7 май, 2013 Сподели Публикувано: 7 май, 2013 Добър ден, Вяра :D Връзка към коментар
Георги Публикувано: 7 май, 2013 Сподели Публикувано: 7 май, 2013 Здрасти. Ще наваксаш, за това сме тук П.С. Поленцата са flightdiary, openflights и flightmemory, са само ако имаш профил там, сега ще ги редактирам да не водят към мъртви линкове. Elena, също е сгрешила и е линкнала към профил, който съм сигурен, че не е нейния. Ще видим как да го променя това Връзка към коментар
Elena Публикувано: 7 май, 2013 Сподели Публикувано: 7 май, 2013 Това дори не съм разбрала как съм го направила....казах ти още в началото, че не е наред форума и причината не е в мен! Връзка към коментар
goldeneyeful Публикувано: 7 май, 2013 Автор Сподели Публикувано: 7 май, 2013 Добър ден, Вяра :D Добър, Ели! :D Връзка към коментар
goldeneyeful Публикувано: 7 май, 2013 Автор Сподели Публикувано: 7 май, 2013 Здрасти. Ще наваксаш, за това сме тук П.С. Поленцата са flightdiary, openflights и flightmemory, са само ако имаш профил там, сега ще ги редактирам да не водят към мъртви линкове. Elena, също е сгрешила и е линкнала към профил, който съм сигурен, че не е нейния. Ще видим как да го променя това Оооуу, много съжалявам! Не съм разбрала, че съм допуснала тази грешка. Връзка към коментар
Elena Публикувано: 7 май, 2013 Сподели Публикувано: 7 май, 2013 Ще ме объркаш съвсем с тия имена :D Връзка към коментар
Hayasko Публикувано: 7 май, 2013 Сподели Публикувано: 7 май, 2013 Добре дошла, аз пък ти завиждам за Великобритания, Италия и Ватикан, и по-малко за Гърция Връзка към коментар
goldeneyeful Публикувано: 7 май, 2013 Автор Сподели Публикувано: 7 май, 2013 Ще ме объркаш съвсем с тия имена Ами така де, скоро и тук може да ме опознаят с новото старо име. :DЗасега да се придържаме към етикета. 1 Връзка към коментар
goldeneyeful Публикувано: 7 май, 2013 Автор Сподели Публикувано: 7 май, 2013 Добре дошла, аз пък ти завиждам за Великобритания, Италия и Ватикан, и по-малко за Гърция Благодаря! Да, добрата стара Англия и площада на Сиена, винаги ще ме привличат. 1 Връзка към коментар
krasen_denev Публикувано: 7 май, 2013 Сподели Публикувано: 7 май, 2013 Здравей и от мене,Вяра. Здравейте! Казвам се Вяра. На фона на изчетеното до момента, ме е срам да напиша каквото и да било. В моят скромен експириънс не се крие нищо екстравагантно, а напротив твърде тривиално. Но, с времето ще наваксам и ще запълня празнините, за които сърцето ми бленува. Страхотно написано.Съвет от мене-пиши,пиши,пиши.Няма от какво да те е срам.Тука сме да обменяме опит и да споделяме преживяното с другите за да могат и те да го преживеят.А по опитните ще дават съвети на новобранците(и аз съм такъв)за да могат и те да натрупат нужния опит.Добре дошла. Връзка към коментар
ilkosem Публикувано: 7 май, 2013 Сподели Публикувано: 7 май, 2013 Здравей и от мен! Пиши без да ти пука! :D Връзка към коментар
Георги Публикувано: 7 май, 2013 Сподели Публикувано: 7 май, 2013 Аз бих добавил, че в твоя скромен опит има държава, която не съм посетил въобще, така че има какво да науча от теб, както и многото други, едва ли има хора посетили абсолютно всяко едно кътче Връзка към коментар
goldeneyeful Публикувано: 8 май, 2013 Автор Сподели Публикувано: 8 май, 2013 Много благодаря за радушното посрещане! Радвам се, че се приобщих към Вашето съсловие! 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега