ZORI Публикувано: 23 януари, 2015 Сподели Публикувано: 23 януари, 2015 Здравейте всички Магеланци! Днес ровейки се в нетното пространство попаднах на този прекрасен сайт!Чудесен е ! Поздравления за създателите и прекрасната инициатива! Аз обичам да пътувам и пътувам като всички вас, доколското ми е възможно. Има толкова прекрасни местенца по тази земя,а аз имам много да наваксвам! Ще се радвам на всяко ново запознанство тук ! Дистинацията ми беше Шри ланка и тя ме даведе при Вас. Виждам, че съм закъсняла май, ако има още интерес пишете. Ако сега пък не стане, някои друг път. Хубавото е Ви ,че Ви намерих. Пожелавам на Всички осъществяване на поне 90 процента от мечтаните и желани от Вас дестинации! Няма по блажено и по хубаво нещо от пътуването. Успех! 7 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 23 януари, 2015 Сподели Публикувано: 23 януари, 2015 Добре дошла 1 Връзка към коментар
Травеолани Публикувано: 24 януари, 2015 Сподели Публикувано: 24 януари, 2015 Добре дошла, Зори Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега