Прескочи до съдържание

Слизане в Истанбул при прекачване

Препоръчани мнения

Публикувано:

Въпрос..малко лаичен:

Имам закупен пълен билет на Тurkish:

5.05.2015          Лондон-Найроби (междинна спирка Истанбул)

15.05.2015          Найроби-Лондон (междинна спирка Истанбул)

Мога ли да се кача и сляза в Истанбул?

Публикувано:

Не можеш да се качиш на отиване в Истанбул, ако пропуснеш полета ставаш no show и билета се анулира. На връщане можеш, но внимавай къде отива багажа.

Публикувано:

Нямаш проблем. Турция не изисква визи за българи, така че си слизай смело. Виж само колко часа имаш, ако са по-малко от 4-5 едва ли си заслужава, че си отнема време и в двете посоки - излизане от терминала и обратно.

Освен това няма да имаш достъп до багажа си, освен ако не се помолиш много любезно :)

Публикувано: (редактирано)

Човекът май питаше дали може да съкрати отсечка и да слезе направо в Истанбул, съответно и да се качи в Истанбул, без да бие път до Лондон... 

Редактирано от Meidj
  • Харесвам 1
Публикувано:

Не можеш,  ако не се качиш в Лондон цеиля билет се анулира , няма да те качат в Истанбул . На връщане от Найроби опитай да се спазариш да ти чекират багажа до Истанбул и можеш да слезеш , 

• Харесвам 1
Публикувано:

Благодаря..

...има доста полети от европейски градове с междинна спирка в Истанбул (което е на 6 часа с кола от нас)

и беше добре да се използва, но...

Публикувано:

ОК, не съм те разбрал :) Със сигурност не можеш, в момента в който пропуснеш отсечка билета изгаря нататък, независимо дали е първата или последната

Публикувано:

И според мен, може на връщане да иска да си получи багажа в Истанбул и да си замине. Аз съм правил така с багаж, понеже имах почти цял ден на едно прикачване и наистина първо се учудиха малко, но накрая ми чекираха багажа до прикачването.

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.