Alexander Публикувано: 25 януари, 2015 Публикувано: 25 януари, 2015 Бях се представил в темата, в която се пита откъде знам за форума, но видях, че повечето хора пускат отделна тема за представяне, та ще се повторя, като разширя и събера нещата, които писах по другите теми. Казвам се Александър от Варна съм, като в момента съм във Варна. Вече съм на т.нар. средна възраст, тази година направих 40 години. Имам дъщеря на 10 години и много обичаме да обикаляме където можем. Последните 12 години бяхме в Испания, основно в Мадрид, за малко във Валенсия и Сантандер, втория град е малко известен в Бг, но е много хубав! Осбено последните 6-7 години, нямам нито един ден от ваканцията ми, който да съм прекарал в къщи, винаги сме на път. Доста от по-близките дестинации съм ги повтарял и потретвал, когато е имало някаквъ празник с по 2-3 почивни дни. Понеже бяхме в Мадрид, ни беше лесно да ходим с колата до Португалия, из Испания и южна Франция, за по-далеч със самолети. С гордост мога да кажа, че има много малко места в Испания, където не съм бил и не познавам лично, това са северозападната част-Галисия и югоизточната-Алмерия, всичко друго е обходено. За Португалия положението е същото, реално накрая ходих и в малките градчета като Elvas и пр. Бил съм многократно по островите им Балеарски, Канарски, Мадейра и последно в Азорските, където ми остана сърцето. Ще се раздвам да помагам на хора, които искат да посетят тези места със съвети. Поздрави на всички 15
Ushakal Публикувано: 25 януари, 2015 Публикувано: 25 януари, 2015 Добре дошъл! Непременно ще се възползвам от съветите ти за Испания, тъй като там има много места, които искам до посетя. Много нови пътувания на цялото ви семейство! 1
Sju Публикувано: 25 януари, 2015 Публикувано: 25 януари, 2015 (редактирано) Добре дошъл! В момента, в който видях профилната ти снимка предположих, че си човекът, който ми даде насоки около маршрута за следващото ми пролетно пътуване Тук е по-интересно, сигурно вече си разбрал Редактирано 25 януари, 2015 от Сю_ 1
woman_in_white Публикувано: 26 януари, 2015 Публикувано: 26 януари, 2015 Добре дошъл! Темите за Испания и Мадрид, кръстосват пътищата ни из виртуалното пространство . 1
Цвете Публикувано: 26 януари, 2015 Публикувано: 26 януари, 2015 Добре дошъл! Съзирам възможност след време да допринесеш за магеланския пътеводител за Испания. 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега