stanimir Публикувано: 29 януари, 2015 Сподели Публикувано: 29 януари, 2015 500 е. Вчера ги плащах. Брей кожодери !!! През март платих 200 От Манила обаче гледам е същото все още - 550. Връзка към коментар
edbloom Публикувано: 30 януари, 2015 Сподели Публикувано: 30 януари, 2015 Онзи ден си сложих приложението, което Мак каза за Cebu,има абонамент за notifications за промоции и сега ми изпилка телефона Има местни, до Хонг Конг и Токио, но съм на работа и нямам време да разцъкам. 2 Връзка към коментар
Oshko Публикувано: 30 януари, 2015 Сподели Публикувано: 30 януари, 2015 Има, да, и до Цебу също, но периодът е моя, до средата на Юни. До вчера пък беше за полетите до Пуерто Принцеса, направо се скъсват от промоции, преди 2 седмици имаше за Осака, от тях си взех, абе чак малко съмнително започва да става. Връзка към коментар
ZORI Публикувано: 30 януари, 2015 Сподели Публикувано: 30 януари, 2015 Колко съм нещастна, виждам Ви много късно. Видях, че еloena си търси другарче.......готова съм..... 1 Връзка към коментар
ZORI Публикувано: 30 януари, 2015 Сподели Публикувано: 30 януари, 2015 Кое е това приложение "приложението, което Мак каза за Cebu", може ли да го дадете .....тук Връзка към коментар
edbloom Публикувано: 30 януари, 2015 Сподели Публикувано: 30 януари, 2015 Може да го намериш в Google play - > CebuPacific PromotionAlarm Връзка към коментар
ZORI Публикувано: 1 февруари, 2015 Сподели Публикувано: 1 февруари, 2015 От къде да го взема този промоционален код ? иска ми го....? Има ли някои да ми помогне...plase Връзка към коментар
macf1an Публикувано: 1 февруари, 2015 Сподели Публикувано: 1 февруари, 2015 Какъв код визираш? За приложението не ти трябва код. Дай по-конкретно, за да можем да помогнем. Връзка към коментар
ZORI Публикувано: 2 февруари, 2015 Сподели Публикувано: 2 февруари, 2015 (редактирано) Аз приложението го намерих за което Blagoadary! Аз говорех за сайта на sebipacific.com .Трудно преживявам пропуснатото и снощи успях да влезна в него, даже ми даваше, че има места още за ноември месец, но ми иска промоционален код. Редактирано 2 февруари, 2015 от ZORI 1 Връзка към коментар
macf1an Публикувано: 2 февруари, 2015 Сподели Публикувано: 2 февруари, 2015 Промоцията свърши на 28ми Януари и на никой не му е трябвал промо код. Може би си попаднала на някаква друга, но цени като онзиденшните няма. Връзка към коментар
Lirea Публикувано: 2 февруари, 2015 Сподели Публикувано: 2 февруари, 2015 Може да го намериш в Google play - > CebuPacific PromotionAlarm Безплатната версия добре ли работи? Или е препоръчително да кихна трите лева за другата? Връзка към коментар
dealni Публикувано: 2 февруари, 2015 Сподели Публикувано: 2 февруари, 2015 Безплатната версия добре ли работи? Или е препоръчително да кихна трите лева за другата? мисля, че е излишно да кихаш , освен това безплатно приложение, ако имаш профил в фейсбук и го ползваш , по-добре там се абонирай за страницата им и пак ще ти излизат промоциите на време 2 Връзка към коментар
Lirea Публикувано: 2 февруари, 2015 Сподели Публикувано: 2 февруари, 2015 Благодаря за инфото Връзка към коментар
TheLawyer90 Публикувано: 7 февруари, 2015 Сподели Публикувано: 7 февруари, 2015 Исках да уточня, че на излизане от Филипините ще трябва да плати такса от 1620 песос, което е около 63-64 лева. Упоменато е в потвърждението за резервация. Самото плащане се извършва на летището и доколкото знам, може да се плати само в техни пари. Въпросът ми е дали има и някакви други такси към този билет, за които да съм подготвен? Или пък да взема да драсна един мейл на Cebu Pacific? Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 7 февруари, 2015 Сподели Публикувано: 7 февруари, 2015 (редактирано) Исках да уточня, че на излизане от Филипините ще трябва да плати такса от 1620 песос, което е около 63-64 лева. Упоменато е в потвърждението за резервация. Самото плащане се извършва на летището и доколкото знам, може да се плати само в техни пари. Въпросът ми е дали има и някакви други такси към този билет, за които да съм подготвен? Или пък да взема да драсна един мейл на Cebu Pacific? Таксата от 1620 песос (travel tax) се дължи единствено от филипинци, нас не ни засяга. Ние при излитане от Манила плащаме само 550 песос (terminal fee). Виж повече на http://www.silent-gardens.com/taxes-fees.php#.VNZcVOasUhM Редактирано 7 февруари, 2015 от Георги Матеев 6 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 7 февруари, 2015 Сподели Публикувано: 7 февруари, 2015 Няма да плащаш 1620 песос.Това е само за филипински граждани и чужденци постоянно живеещи във Филипини. Гарантирам 101% 2 Връзка към коментар
TheLawyer90 Публикувано: 7 февруари, 2015 Сподели Публикувано: 7 февруари, 2015 Ехеее, това са доста изпити бири А знаете ли нещо по въпроса с допълнителните такси, да не би да има нещо скрито? Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 7 февруари, 2015 Сподели Публикувано: 7 февруари, 2015 На теория би трябвало да е само това... Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 7 февруари, 2015 Сподели Публикувано: 7 февруари, 2015 Няма други такси . Тия 550 песос за Манила са всичко. Иначе си прав това са около 15-20 бири Връзка към коментар
Фил Публикувано: 7 февруари, 2015 Сподели Публикувано: 7 февруари, 2015 Иначе си прав това са около 15-20 бири Ужас!! Връзка към коментар
Topfly Публикувано: 7 февруари, 2015 Сподели Публикувано: 7 февруари, 2015 Не мога да не отбележа, че такси при излитане се срещат основно в по-бедните държави. Досега такива такси съм плащал единствено в Мексико, Куба и Индонезия (Бали). Сега разбирам и за Филипините. Добър начин за дране на туристите и за попълване на бюджета. Това по принцип са летищни такси, които на други места са включени в самолетния билет. В Тайланд преди време се плащаше 500 бата такса на летището, но след като я “премахнаха“ в самолетните билети се появи допълнителна airport tax за 700 бата. 2 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 7 февруари, 2015 Сподели Публикувано: 7 февруари, 2015 Ужас!! Имах предвид тия 1620 песос. Биричката е около 70 песос , на плажа 100. В магазин има и по-евтини. Връзка към коментар
captain_oveur Публикувано: 7 февруари, 2015 Сподели Публикувано: 7 февруари, 2015 Няма други такси . Тия 550 песос за Манила са всичко. Иначе си прав това са около 15-20 бири Не разбрах... Таксата може да се плаща в бири ли? Както се казва - внесете таксата на касата 7 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 8 февруари, 2015 Сподели Публикувано: 8 февруари, 2015 Имах предвид тия 1620 песос. . а аз имах предвид клко ужасно е да се лишиш от 15-20 бирки 2 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 8 февруари, 2015 Сподели Публикувано: 8 февруари, 2015 Нека са 20 варени царевици на плажа тогава 2 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега