Прескочи до съдържание

20€ бонус за притежатели на Amex, без минимум *изтекла*

Препоръчани мнения

В германската версия на портал на American Express само за пътуване може да се резервират хотелски нощувки с 25€ отстъпка. Няма минимум, така че ако си харесате хотел някъде за 25-26€ може да ви излезе почти безплатен. 

https://reise-services.americanexpress.de/travel/arc.cfm?tab=h

Трябва да използвате промокод: jetztamex

2015-01-31_11-13-31.png

Не е популярна кредитна карта в България, но дано на някой му свърши работа :)

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Обикновено хотелите не искат да показваш кредитната карта, с която е платено.

Обаче не знам дали това ще работи с кредитна карта, която не е издадена в Германия.

Връзка към коментар

Това дали ще важи, ако го закупя с кредитнакта карта на приятел или ще ми я искат на място?

Нямам представа как работи сайта, но в повечето случаи не е проблем. Всъщност за хотели не се сещам до сега някой да е искал кредитната карта, с която е направена резервацията на гишето. 

Обикновено хотелите не искат да показваш кредитната карта, с която е платено.

Обаче не знам дали това ще работи с кредитна карта, която не е издадена в Германия.

Взех го от flyertalk, там си пишат американците, че работи. 

Връзка към коментар

Аз пък просто исках да изпробвам картата дали минава, щото нали има съмнения колко са истински българските Амекс. Имах резервирани хотели във Флоренция и Милано за другата седмица и просто смених един китайски полухотел-полухостел на 800 м от гарата за 44 евро с 3-звезден на 400 м за 39 евро. Това ми беше келепирът. :)

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Аз пък просто исках да изпробвам картата дали минава, щото нали има съмнения колко са истински българските Амекс.   :)

Аз не се пробвах да резервирам нищо, щото сега не ми трябва. Но относно АМЕКС-а плащала съм с него в чужбина (Европа) и не съм имала проблеми.

Връзка към коментар

Е, аз също си плащам в чужбина с него, но имаше съмнения дали с българските карти може да се участва в Амекс-клубовете. И понеже този код беше за германската Амекс програма, затова беше интересно. Щото горе ако смениш германското знаменце с българско, те праща в нищото.

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.