Прескочи до съдържание

София-Париж-София

Препоръчани мнения

Здравейте.

Търся билети София -Париж-София за дати 26 Юни-1 Юли. 5 нощувки. Пътуваме двамата със съпруга ми, близнаци на 5, и бебе на годинка. Трябва да имаме багаж, с малки деца няма как. Датите могат и да плават леко, важно е на 27 и 28 Юни да сме там.Нямаме претенции за авиокомпания. Може кацане в близък град, стига да има удобна връзка с друг транспорт.

Това , което проверих до момента е с Уиз-излиза близо 400 лева на човек двупосочно, Еър Франс за 270 Евро и България Еър 540 лева. Цените ми се виждат високи, предвид че ни трябват 4 билета, бебето е безплатно. Въпроса ми е кога трябва да купя билетите, рано ли е ,късно ли е ?Ще паднат ли цените, или лятото цените са такива?

Благодаря на всички, които ще хвърлят едно оче за моите полети.

Връзка към коментар

скъпи са цените в момента. Изчакай малко. През февруари Уиз еър трябва да имат намаления, през май за рождения им ден също. На мен ми трябват за средата на юли от Париж до София и изчаквам, тъй като са доста високи цените в момента. През ноември летяхме до Париж и обратно за 140 лв. на човек. Общо 280лв. за двама. :)

Връзка към коментар

Дай дефиниция "на човек", т.като пътувате доста народ..

Има стандартна фраза "на плащащ възрастен" - т.е. 800 лв с уиз,, 540 евро с еър франс и т.н., общо. Това ли имаш предвид?

Не ги слагай на един билет всичките - пробвай 5-6 комбинации за отделни варианти възрастен + деца.

Виж Алиталия и Суис какво ще предложат при тези комбинации също.

Връзка към коментар

Ако ще носите куфари направо взимай директните полети или с прекачване с Алиталия/България Ер през Рим. Цената е добра - 385 лв на човек за 4 полета. Ще избегнеш и скъпите транферси от/до Бове.

Редактирано от Hollywood
Връзка към коментар

скъпи са цените в момента. Изчакай малко. През февруари Уиз еър трябва да имат намаления, през май за рождения им ден също. На мен ми трябват за средата на юли от Париж до София и изчаквам, тъй като са доста високи цените в момента. През ноември летяхме до Париж и обратно за 140 лв. на човек. Общо 280лв. за двама. :)

Не може да се слага знак за равенство между ноември и края на юни. Ноемврийската цена е неосъществима през лятото. Казвам го от позицията на човек, който е търсил билети за същия период на годината и накрая летя с Луфти през Мюнхен. 

С толкова много народ, удобството има сериозен приоритет дори цената да е малко над зададения праг. 

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Няма такова нещо като безплатно бебе. Навсякъде е платно, само че в различните авиокомпании вариацията е в големи граници.

26 юни е петък - лош (скъп) ден за пътуване, затова ви избрах отлитане на 25 юни:

post-116-0-73129500-1422821306_thumb.jpg

post-116-0-03338100-1422821568_thumb.jpg

post-116-0-35102200-1422821573_thumb.jpg

Крайната (обща) цена е в зелено, в долната част на изображенията. Евентуално ще се наложи да платите и такси за транзакцията от порядъка на 20-30 €.

По-евтините полети се съчетават с не особено удобна нощувка на римското летище.

Редактирано от captain_oveur
  • Харесвам 2
Връзка към коментар

Добра новина - още малко надолу:

post-116-0-65597000-1422822496_thumb.jpg

С таксите за транзакцията най-много да стигне 680 €. Ако имате късмет - ще минете без такси, за 655 € :)

http://www.budgetair.it

Всъщност и с швейцарците има нощ на летището, но на връщане, в Цюрих. Престоят е дълъг - около 10 часа. Ако имате късмет, от авиокомпанията могат да ви осигурят безплатен хотел. Трябва да проверите условията им, други авиокомпании (катарците) при такъв престой дават. Безплатна нощувка в хотел.

Редактирано от captain_oveur
Връзка към коментар

Добра новина - още малко надолу:

attachicon.gifSofia--Paris_03.JPG

С таксите за транзакцията най-много да стигне 680 €. Ако имате късмет - ще минете без такси, за 655 € :)

http://www.budgetair.it

Всъщност и с швейцарците има нощ на летището, но на връщане, в Цюрих. Престоят е дълъг - около 10 часа. Ако имате късмет, от авиокомпанията могат да ви осигурят безплатен хотел. Трябва да проверите условията им, други авиокомпании (катарците) при такъв престой дават. Безплатна нощувка в хотел.

Тук много странно ми изглежда, че билета за децата е по-скъп от за възрастни. За пръв път виждам такова нещо.

Връзка към коментар

Защо просто не пуснеш линк към страницата с резултатите? На тези търсачки е възможно ...

Тюх, затворих прозорците. Ако има интерес към тия полети - ще ги изровя пак.

Тук много странно ми изглежда, че билета за децата е по-скъп от за възрастни. За пръв път виждам такова нещо.

Тъкмо досега това гледах и аз - таксите за децата са по-високи, в някои случаи с близо 40% спрямо възрастните!

Връзка към коментар

Мисля, че за да бъдем полезни на Уна трябва по-внимателно да прочетем, че тя и съпруга и пътуват с ДВЕТЕ СИ ДЕЦА НА 5 ГОДИНИ И БЕБЕ НА ГОДИНКА. Това според мен веднага елеминира полети  с прекачвания и престои от по 10 и повече часа. Не зная как ще се чувстват тези малки деца посред нощ по летищата. Затова и я приканвам да изчака малко и да избере най-комфортния по отношение на децата полет- т.е. директния. Не съм казал, че за юли цената ще бъде по 70 лв. на човек с Уиз еър, но ще бъде значително по-ниска от сегашното ниво по време на следващото намаление през февруари или май.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Това е така, защото децата често са на фиксирана отстъпка от някаква тарифа. Да речем бебетата са на 10% от стандартната тарифа, която може да е 2000 евро. От там бебешкия билет винаги ще е 200 евро. Но когато има промоция на обща цена под 200 евро, то тогава бебешкия излиза по-скъпо. 

Процентите и сумите ги избрах абсолютно произволно, но общо взето това е механизма, чисто и просто детския/бебешки билет не го хваща промоцията. Можеш спокойно да си резервираш и за него билет като за възрастен, не мисля че може да ти направят проблем. 

400лв за уиз са много, въпреки че няма да са ноемврийските цени, края на юни не е топ сезон. Така поне мисля аз. Особено ако са 400лв с включен discount. Не мога да ги погледна сега... Смятам, че можете да изчакате, от наличните в момента оферти няма някоя, която да ви накара да купувате половин година предварително, и аз не смятам че тези с нощните прекачвания ще ви свършат работа. 

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Много благодаря на всички, които се включиха с полети и цени.

И аз продължавам  да ровя. Заради бебето и децата няма да е удобно да се нощува по летищата.Иначе на мен не ми пречи.

За цена на бебето Норвежците например не ни взеха нищо. Верно ,че беше на 40 дена.Явно си е различно за всяка компания.

Връзка към коментар

На децата хич не им пука за прекачвания и престои на летищата. Родителите ще се поизмъчат. Ако няма голяма разлика (примерно 10-15%), вземете директен, иначе вижте онзи билет на captain_oveur с четирима възрастни какво дава.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Много благодаря на всички, които се включиха с полети и цени.

И аз продължавам  да ровя. Заради бебето и децата няма да е удобно да се нощува по летищата.Иначе на мен не ми пречи.

За цена на бебето Норвежците например не ни взеха нищо. Верно ,че беше на 40 дена.Явно си е различно за всяка компания.

Дай някакъв ориентировъчен бюджет, който ви устройва. Бездруго напоследък вися по търсачките...

Децата от 0 до 2 години се таксуват еднакво. За дете в тая възрастова група от София до Джакарта катарците искат стотина евро и нагоре, като от тази сума по-голямата част са такси. От Амстердам до Джакарта KLM за дете под две години искат 13 евро, такси - нула.

Така че наистина вариациите са големи.

Връзка към коментар

Така, за сега реших да поизчакам с билетите,както ме посъветвахте.Ще видя намаленията как ще се отразят на общата сума и тогава ще реша. Благодаря отново на всички включили се.

Връзка към коментар
  • 1 месец по-късно ...

Здравейте отново.

Билети все още не съм купила....

Ето какво ми излезе днес да ми кажете какво мислите, и да купувам ли?

За дати 27 Юни-2 Юли София-Париж-София намирих отиване с Air France директен, и връщане с Alitalia с един стоп за 307 лева на човек,общо за двама възрастни,две деца и бебе на 1 година- 1534 лева.

Как ви се струва цената, или да чакам нещо от Уиз .Като ги гледам в момента цената им е почти същата......

Връзка към коментар

Здравейте отново.

Билети все още не съм купила....

Ето какво ми излезе днес да ми кажете какво мислите, и да купувам ли?

За дати 27 Юни-2 Юли София-Париж-София намирих отиване с Air France директен, и връщане с Alitalia с един стоп за 307 лева на човек,общо за двама възрастни,две деца и бебе на 1 година- 1534 лева.

Как ви се струва цената, или да чакам нещо от Уиз .Като ги гледам в момента цената им е почти същата......

Като се има предвид, че ще пътувате с куфари (предполагам заради децата ще са ви нужни поне 2), както и по-скъпия трансфер от Бове до централен Париж за 5 човека, то според мен цената е добра и си заслужава да се взима. Провери само прекачването в Италия да не е нощно или някакво подобно неудобство. 

Връзка към коментар
  • 4 седмици по-късно ...

Здравейте отново.

Днес най-накрая купих билетите. С Air France, директни полети за 301 лева на човек двупосочно.

Благодаря на всички, които писаха и ровиха заради мен.

Поздрави.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Здравейте отново.

Днес най-накрая купих билетите. С Air France, директни полети за 301 лева на човек двупосочно.

Благодаря на всички, които писаха и ровиха заради мен.

Поздрави.

Приятен престой!  :)

Връзка към коментар
Гост
Тази тема е заключена за нови мнения.
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.