Прескочи до съдържание

София - Малдиви - София - 420€ с Аерофлот.

Георги Матеев

Препоръчани мнения

Ох, на мен Малдивите са ми мечта. И само търся варианти как да ми излезе по-изгодно. За вилите във водата и дума не може да става. Така че, гледам малките хотелчета до брега. Как е храната като цени там, скъпичко ли на самостоятелно изхранване?

Виж тази оферта: http://www.agoda.com/bg-bg/herathera-island-resort/hotel/maldives-islands-mv.html?asq=AZuqhhI1IeQiTAn1JolxmSaIBFMY9Jwau5BJhuNqPxMbc8QrOMoAzCKiiXr5mhJr9QfU0tJ0xfpd%2ba6uqd93n3yiQzjAUGwvWmBCfXSE4tZKjH8gEx%2fzQiEesEo%2bvwETJKBAS8Rj5vO1FtqNM5qTdtxXxCDN8ImJUm8ZH8zl9lliLbs1LCHb5fwHxDeBElP%2bKmCAjPECxae4mFCNY8JW7v7zDmF91edijKlfiNO0gl9AfLRsEY7M%2b8vnbpAY8DckjIia41EzKAPxEhpK%2b%2fhzqzf%2b%2bBHQPOAXy%2fGrxQ2c%2bZFCXwY6y9IQ4CmTZV5XItZP%2ba%2bztZQDGPCSWxnd1U6%2fdw%3d%3d

Цената наистина е добра и я държат от доста време. Първото ни ходене на Малдиви преди 7-8 години беше именно там. Гледай за вила с джакузи. Плажът пред ризорта не е топ, но всеки ден предлагат различни екскурзии до различни малки островчета и рифове, където морето е уникално и са включени в цената. Гледай за настаняване минимум HB, защото е скъпо в ресторантите.

• Харесвам 5
Връзка към коментар

Благодаря за офертата, много добре изглежда и цената е с голяма отстъпка наистина. Досега винаги през Букинг.ком съм резервирала, надеждно ли е през Агода, има ли някакви особености? 

И след като се кацне на летището в Мале как се стига до по-отдалечените острови като този? Четох за някакви вътрешни полети, но не ми е много ясно къде да гледам и да се информирам. 

Връзка към коментар

До по-близките острови с лодка, че самолетите са скъпи, над 200$, едно време, ние като бяхме имаше 2 авиокомпании, но не работят по разписание, а по-скоро като чартър. Най-добре питай и хотела, те си знаят най-добре.

Естествено и Petkan знае :) ама и аз що се намесвам..

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Тук има писано за Малдивите

http://magelanci.com/topic/2340-%D0%BC%D0%B0%D0%BB%D0%B4%D0%B8%D0%B2%D0%B8/?hl=%D0%BC%D0%B0%D0%BB%D0%B4%D0%B8%D0%B2%D0%B8

Агода е много популярен сайт за хотели в Азия, напълно надеждни са.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Благодаря за офертата, много добре изглежда и цената е с голяма отстъпка наистина. Досега винаги през Букинг.ком съм резервирала, надеждно ли е през Агода, има ли някакви особености? 

И след като се кацне на летището в Мале как се стига до по-отдалечените острови като този? Четох за някакви вътрешни полети, но не ми е много ясно къде да гледам и да се информирам. 

До преди няколко месеца, за мен Agoda беше най-добрият сайт за Азия. Сега вече го предпочитам и за Европа.

Относно вътрешните полети, в процеса на резервирането ще ти поиска плащането им, като по спомен цената е около 300 $. Имай предвид, че това е най-южният атол, под екватора и затова и цената е такава.

Ако те интересува и нещо друго, питай.

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Предполагам, че видяхте тази оферта от днес : София - Малдиви - София - 405 евро с Аерофлот.

Източник: http://budjet.guru/2015/02/maldives-from-sofia-for-405-eur-round-trip/

Падат цените....

Редактирано от Nati
  • Харесвам 2
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.