Polina Публикувано: 4 февруари, 2015 Сподели Публикувано: 4 февруари, 2015 Моя приятелка ме помоли да и направя резервация за 4 нощувки в Кьолн. Ще бъдат 6 човека, които отиват на изложение там.. Поразрових аз..обаче попадам на някакви невероятни цени. Явно всичко е позапълнено вече. Вариант е и хостел, но и там попаднах само на 3 със свободни за тези дати места. Твърдо местоположението им трябва да е Кьолн, а датите са 09.03-14.03.2015. Та помагайте, да видим какво ще излезе накрая. Връзка към коментар
traveler Публикувано: 4 февруари, 2015 Сподели Публикувано: 4 февруари, 2015 Много рано са се сетили,когато се ходи на големи изложения резервациите се правят доста по-рано,мои колеги са си търсили нощувки в Белгия и Холандия.Иначе на 40-50 км сигурно и ти си видяла има прилични нощувки,даже бих казал и евтини. Връзка към коментар
Polina Публикувано: 4 февруари, 2015 Автор Сподели Публикувано: 4 февруари, 2015 И аз това им казах, че много рано са се сетили и хем не им е за първи път да ходят по подобни мероприятия. Да, видяла съм супер къщички за по 200-300лв, но колите под наем пък им били скъпи.. няма угодия. Връзка към коментар
Duke Публикувано: 4 февруари, 2015 Сподели Публикувано: 4 февруари, 2015 Виж цените в Бон. Двата града са почти слети. Не вярвам да намериш нещо кой знае какво, но все пак... Леверкузен също е опция, макар и да е една голяма дупка... 1 Връзка към коментар
traveler Публикувано: 4 февруари, 2015 Сподели Публикувано: 4 февруари, 2015 (редактирано) Като са скъпи колите има влакове,напр. до Дюселдорф има влакове и S-bahn. Цените и в Бон са подобни. Редактирано 4 февруари, 2015 от traveler 1 Връзка към коментар
Masmiya Публикувано: 4 февруари, 2015 Сподели Публикувано: 4 февруари, 2015 И според мен възможностите са или далечен хотел с влак, или хостел. Сега намирам в букинг.ком хотел Lindenhof за 475 Евро общо. Намира се на четири спирки с влак и 600 метра ходене пеша от панаира в Кьолн. Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега