MarianaG Публикувано: 6 февруари, 2015 Сподели Публикувано: 6 февруари, 2015 (редактирано) Здравейте, Казвам се Марияна, на 29, в момента страстта ми е пътуване в Азия. Пътувам сама, засега не съм имала приятели които са искали да се присъединят към моите приключения Влюбена съм в Камбоджа, прекарах 2 месеца тук и с мъка ще се прибера в София. Надявам се да се върна много скоро тук, може би до месец. Засега Азиатските ми пътешествия са само до Южна Корея, Тайланд и Камбоджа,и се надявам да бъда полезна с информация за държавите (особено за Камбоджа, из която съм обикаляла най-много) . Редактирано 6 февруари, 2015 от MarianaG 15 Връзка към коментар
luba_rizova Публикувано: 6 февруари, 2015 Сподели Публикувано: 6 февруари, 2015 Здравей и добре дошла! Много интересни снимки си публикувала, само за Сървайвър си. 1 Връзка към коментар
Oshko Публикувано: 6 февруари, 2015 Сподели Публикувано: 6 февруари, 2015 Здравей и добре дошла! Много интересни снимки си публикувала, само за Сървайвър си. Къде видя снимките? Връзка към коментар
luba_rizova Публикувано: 6 февруари, 2015 Сподели Публикувано: 6 февруари, 2015 Ош, тя е отворила тема за различната храна. Хапвала си е буболечки, хлебарки, скорпиони, тарантули, такива работи. Къде видя снимките? Връзка към коментар
MarianaG Публикувано: 6 февруари, 2015 Автор Сподели Публикувано: 6 февруари, 2015 ... Те бяха толкова добре приготвени, че не ми мигна окото...Може би ако бяха живи щеше да ми е малко странно обаче ...Но и аз съм доста смело настроена към храната... 2 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 6 февруари, 2015 Сподели Публикувано: 6 февруари, 2015 Добре дошла 1 Връзка към коментар
Vanessabg Публикувано: 8 февруари, 2015 Сподели Публикувано: 8 февруари, 2015 Добре дошла и от мен!И аз съм влюбена в Азия ... Връзка към коментар
noshtna_ptica Публикувано: 8 февруари, 2015 Сподели Публикувано: 8 февруари, 2015 Добре дошла и от мен, чувствай се тук като в КАмбоджа! Връзка към коментар
temporary Публикувано: 8 февруари, 2015 Сподели Публикувано: 8 февруари, 2015 Камбоджа е приказна място .... Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега