Прескочи до съдържание

София - Дъблин през май

Препоръчани мнения

Здравейте,

Нужна ми е помощ за намиране на най-евтини двупосочни билети от София до Дъблин и обратно, 1 прекачване, за двама възрастни и 1 дете, престой между 7 и 10 дни. За период съм определила 1 -10 май, а по-разширен примерно от 25 април до 10 май.

Пусках търсачки, с редовни авиолинии излизат високи според мен цени от 250 евро нагоре на човек.

В момента виждам най-ниска цена 222 евро на човек за дати 28 април - 7 май (такъв престой ме устройва чудесно) с Луфтханза през Мюнхен на отиване и през Франкфурт на връщане, полетите са удобни като часове и кратък престой. Чудя се това ли е най-доброто съотношение цена-качество, което мога да купя?

Не държа на редовни авиолинии, навита съм на лоу кост, ако това ще ми свали цената. Видях, че Ryanair вози на добри цени от Бергамо, Шарлероа и Лондон (примерно) до Дъблин, но не мога да си ги навържа по дати и часове с още един нискотарифен полет от София до точката на междинното прекачване. Така не мога да преценя дали си струва играта с 2 нискотарифни полета вместо удобството на Луфтханза, дали ще спестя нещо.

Предварително благодаря за помощта!

Връзка към коментар

airixo показва следното: 

20.04
0630-0750 - София - Лондон
2005-2105 - Лондон - Дъблин

27.04
0815-0930 - Дъблин - Лондон
1520-2025 - Лондон - София
148е

Има и на 23.04 за 10 дни - 184е 

Като се замисли човек обаче, ако наистина с Луфти цената е 220 на глава, то напълно си заслужава. Тук си сверяват часовниците по техните полети (стига разбира се, да не са в период на стачки). 

Редактирано от Plovdivian
Връзка към коментар

С лоукости излиза около 150 евро, без отстъпките, но и без багажи: http://azair.me/1zZbQ28

Най-много до 100 да го издебнеш да падне .. 4 полета са, и рядко всички ще са на промоция.

Около 200 евро е "стандартна" цена дотам..

Имаш вариант с нещо до Букурещ и оттам директен с Блу Еър или Раян

Редактирано от macf1an
Връзка към коментар

..

mac, какви са тия долни полиси-та относно тикетинг фее-то на тая търсачка, под боок джърни полето. 

Връзка към коментар

Не знам за какво говориш, те само пренасочват към сайтовете на лоу-костовете.

Няма по-добър агрегатор на нискотарифни в момента.

Връзка към коментар

Излязоха някакви такси, част от които отивали за съпорт на azair, ама се скриха и сега не мога да ги намеря. 
Както и да е. 

Връзка към коментар

Мисля, че в предвид пътуващите,  удобството не е за пренебрегване.

Затова моетп предложение е следното:

София - Букурещ - София  - с TAROM, 99Е на човек.
Букурещ - Дъблин - Букурещ - с Ryanair, 94 Е на човек.

post-2286-0-54395400-1423322011_thumb.png

post-2286-0-99847700-1423322020_thumb.png

Редактирано от bat.galin
  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Провери за всеки случай и за вариант през Лондон.

Миналия месец си взех билет Лондон-Дъблин-Лондон само за 90 евро и то с British Airways. Ако все още са им такива цените и ако намериш прилична връзка от София до Лондон - може и да е опция.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Мисля, че в предвид пътуващите,  удобството не е за пренебрегване.

Затова моетп предложение е следното:

София - Букурещ - София  - с TAROM, 99Е на човек.

Букурещ - Дъблин - Букурещ - с Ryanair, 94 Е на човек.

Трябва да хвърляш на боб , че полетите на Таром от София до Букурещ и обратбно ще ги има :lol:

Редактирано от Hollywood
  • Харесвам 1
Връзка към коментар
Гост
Тази тема е заключена за нови мнения.
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.