Sun4o Публикувано: 8 февруари, 2015 Сподели Публикувано: 8 февруари, 2015 Има ли вариант за директен полет за посочената дестинация? Или близки градове и превоз с влах до Мюнхен? За Валентиновите празници имам билети до Малмьо, а ми се налага да ходя и до Мюнхен и единствения ми шанс да ги комбинирам е този... Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 8 февруари, 2015 Сподели Публикувано: 8 февруари, 2015 Ако търсиш директни, Norwegian и Луфтханза летят директно от Копенхаген до Мюнхен, предполагам и САС също. 1 Връзка към коментар
Plovdivian Публикувано: 8 февруари, 2015 Сподели Публикувано: 8 февруари, 2015 За Валентиновите празници... Имаш предвид за след 4 дни ли, или? Щото първоначално прочетох Великденските.. Връзка към коментар
Sun4o Публикувано: 8 февруари, 2015 Автор Сподели Публикувано: 8 февруари, 2015 Имаш предвид за след 4 дни ли, или? Щото първоначално прочетох Великденските.. Да, след 4, всъщност 5 дена. Връзка към коментар
Sun4o Публикувано: 8 февруари, 2015 Автор Сподели Публикувано: 8 февруари, 2015 Ако търсиш директни, Norwegian и Луфтханза летят директно от Копенхаген до Мюнхен, предполагам и САС също. Тия ги знам, ама или нямат директен, или ако имат е по-добре да се върна до България и да си летя оттук. Щото цените на споменатите компании са много готини. За тях обаче Връзка към коментар
Plovdivian Публикувано: 8 февруари, 2015 Сподели Публикувано: 8 февруари, 2015 (редактирано) Дай дати, че май намерих някакво криво решение. Всъщност май няма да стане. Много криви часове, смени на полети, и тотала излиза колкото директен полет. Ама като за полет след 5 дни, и то по такива чепати дестинации, няма и как иначе. Редактирано 8 февруари, 2015 от Plovdivian Връзка към коментар
Sun4o Публикувано: 8 февруари, 2015 Автор Сподели Публикувано: 8 февруари, 2015 По принцип ми трябва еднопосочен до Мюнхен на 16.02. Връзка към коментар
macf1an Публикувано: 8 февруари, 2015 Сподели Публикувано: 8 февруари, 2015 92 EUR http://azair.me/1vaDZMk 2 Връзка към коментар
Plovdivian Публикувано: 8 февруари, 2015 Сподели Публикувано: 8 февруари, 2015 130е Копенхаген-Мюнхен с ЕърБерлин за 3ч15м през Дюселдорф. 1020-1335 1 Връзка към коментар
Sun4o Публикувано: 8 февруари, 2015 Автор Сподели Публикувано: 8 февруари, 2015 Благодаря и на двамата, утре ще се решава дали ще се ходи до Мюнхен, ще ги имам предвид. Чакам само да ми свирнат. Връзка към коментар
Plovdivian Публикувано: 8 февруари, 2015 Сподели Публикувано: 8 февруари, 2015 Благодаря и на двамата, утре ще се решава дали ще се ходи до Мюнхен, ще ги имам предвид. Чакам само да ми свирнат. Ти ако ще идваш насам и имаш някакво време, вземи се обади да пием по една бира поне 1 Връзка към коментар
Sun4o Публикувано: 8 февруари, 2015 Автор Сподели Публикувано: 8 февруари, 2015 В Мюнхен ли си или Малмьо? Връзка към коментар
Plovdivian Публикувано: 8 февруари, 2015 Сподели Публикувано: 8 февруари, 2015 В Мюнхен ли си или Малмьо? В Мюнхен. Връзка към коментар
Sun4o Публикувано: 8 февруари, 2015 Автор Сподели Публикувано: 8 февруари, 2015 Ако идвам, ще ти свирна. Метни един телефон на лични. Връзка към коментар
Препоръчани мнения