Прескочи до съдържание

Билет за полет София -Банкок и Хонг Конг - София


Препоръчани мнения

Привет!

Търся най - изгодния вариант за полет по маршрут:

 

София -Банкок на дати 18 или 19 или 20 Март

и

Хонг Конг - София на дати 03,04,05 Април

 

За сега най- изгодна оферта намерих на мутицити резервациите на KAYAK - 512 евро с Turkish Airlines.

Според вас има ли по изгоден вариант и надежден ли е този сайт за букване на билети.

( имам вариант за прибиране към  София и през Сингапур, но той излиза навсякъде доста по- скъпо).

Редактирано от galvass
Връзка към коментар

От kayak не можеш да резервираш директно, той те препраща към други сайтове, обърни внимание накъде те праща. Сега виждам, че е към expedia, който си е супер стабилен сайт и резервирай смело. 

 

От това, което аз виждам, катарците излизат подобна на твоята цена, но има доста неудобно чакане на връщане:

 

2015-02-09_18-01-26.png

 

 

Действай с турците. Виж само дали в техния сайт (http://turkishairlines.com) как ще е цената, но подозирам, че expedia ще е по-евтина. 

Връзка към коментар

На на сайта на турците излиза доста по- скъпо. Не съм летял с катарците и с турците на дълги растояния - при раван цена и абстрахирайки се от часовете на полетите вие коя компания бихте си избрали.

Връзка към коментар

На на сайта на турците излиза доста по- скъпо. Не съм летял с катарците и с турците на дълги растояния - при раван цена и абстрахирайки се от часовете на полетите вие коя компания бихте си избрали.

 

Ама не се абстрахирай от часовете, защото на турците са доста по-удобни, това висене нощем в Доха ще те утрепе :) Иначе турците се водят напоследък от най-добрите компании в света, катарците пък откакто са създадени са в този клуб, не можеш да сбъркаш и с двете, за това наистина гледай часовете на полетите. Мисля, че в днешно време турците се водят една малка стъпка пред останалите, но това е на база четено от тук-от там, не от личен опит. 

 

Единствената причина, заради която бих избрал катарците е заради полет с Airbus A380, кощунство е че още не съм летял на него. 

  • Харесвам 1
Връзка към коментар

И двете са много добри, аз предпочитам катарците, заради смяната в Доха горе-долу на средата на маршрута, от истанбул ми идва дълъг полета. Въпрос на второстепенни предпочитания, няма съществена основна разлика. :)

 

За региона, от личен опит с катарците, като цяло из Югоизточна Азия, винаги гледам заради часовете, връщането да ми е Банкок, а за отиване има много по-добри часове без чакане. През Банкок самолетите са повече и винаги е по-лесно да се направи така маршрута без чакане.

Редактирано от T.E.Lawrence
Връзка към коментар
Гост
Тази тема е заключена за нови мнения.
  • Четящи темата   0 магеланци

    • Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.