Фил Публикувано: 12 февруари, 2015 Сподели Публикувано: 12 февруари, 2015 А кой ти е хотелът във Фоз ? Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 12 февруари, 2015 Сподели Публикувано: 12 февруари, 2015 А кой ти е хотелът във Фоз ? https://www.booking.com/hotel/br/prisma.bg.html? Когато го резервирах преди няколко месеца излезна по 50 лв. на нощувка (със закуска). Връзка към коментар
Фил Публикувано: 12 февруари, 2015 Сподели Публикувано: 12 февруари, 2015 Отличен избор Да, гледах го и аз това Връзка към коментар
zon Публикувано: 12 февруари, 2015 Сподели Публикувано: 12 февруари, 2015 За еднодневна екскурзия до нещо интересно в Парагвай без нощувка в Парагвай, ще е трудно и изморително с нощен автобус. Връзка към коментар
Георги Публикувано: 18 февруари, 2015 Автор Сподели Публикувано: 18 февруари, 2015 Имаме развитие. Купени са билети Рио - Игуасу - Рио, 13.04 вечер до 15.04 следобед. Пълни два дни около водопадите, стискаме палци времето да е наред. Много приятна цена от 75 евро за двупосочен! Започнах да се оглеждам за хотелче, ей това ми се струва доста подходящо на тоя етап: http://www.booking.com/hotel/br/pousada-cataratas.bg.html?aid=368032 Много добра цена, добри ревюта, близко до булеварда (т.е. до автобусните спирки за транспорт до летище/водопади/Аржентина), но и не съвсем на самия булевард да е шумно. Щеше ми се да не разцепваме престоя на 2 с Игуасу по тоя начин, сега се получава 3 дни Рио, 2 Игуасо, още 2 Рио. Но нямаше как, трябваше да пропуснем футболния мач на Маракана, а това ми е в топ изискванията. Връзка към коментар
mililia Публикувано: 18 февруари, 2015 Сподели Публикувано: 18 февруари, 2015 Имаме развитие. Купени са билети Рио - Игуасу - Рио, 13.04 вечер до 15.04 следобед. Пълни два дни около водопадите, стискаме палци времето да е наред. Много приятна цена от 75 евро за двупосочен! Така както гледам ще имаме среща на водопадите. 14 и 15 април са и моите дати за там. 1 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 18 февруари, 2015 Автор Сподели Публикувано: 18 февруари, 2015 Така както гледам ще имаме среща на водопадите. 14 и 15 април са и моите дати за там. По-конкретно смятаме на 14 да сме в аржентинската част, че е пълен ден от-до и там има повече за гледане, а на 15 в бразилската, че към 4 следобед трябва да поемаме към летището. Но това само при перфектно време, възможни са размествания Спим в Бразилия и двете вечери. Връзка към коментар
mililia Публикувано: 18 февруари, 2015 Сподели Публикувано: 18 февруари, 2015 По-конкретно смятаме на 14 да сме в аржентинската част, че е пълен ден от-до и там има повече за гледане, а на 15 в бразилската, че към 4 следобед трябва да поемаме към летището. Но това само при перфектно време, възможни са размествания Спим в Бразилия и двете вечери. И аз така си помислих. Плановете и на мен са такива - 14 април аржентинската част и 15 бразилската. Аз летя на 16 сутринта. 1 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 18 февруари, 2015 Автор Сподели Публикувано: 18 февруари, 2015 Някой да е разучил как седят нещата с предплатени карти с интернет? Или направо от източника neuromancer да черпим информация Връзка към коментар
xisba Публикувано: 18 февруари, 2015 Сподели Публикувано: 18 февруари, 2015 (редактирано) Аз кацам на 03.03 в Рио и първото нещо е предплатената карта. Ще пиша веднага. http://www.tim.com.br/sp/para-voce/planos/pre-pago/tim-visitor http://www.claro.com.br/clarovisitors/english Някъде да има програмата на Маракана? Редактирано 18 февруари, 2015 от xisba 1 Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 18 февруари, 2015 Сподели Публикувано: 18 февруари, 2015 Има предплатени карти, които струват 10 реала, в тях има 2 реала заредени, после си зареждате. Май струваше 2 реала на ден интернета. Това по спомени за ТIM от Рио, че е различно в различните щати. Плаща се само деня, когато се ползва, ама е добре да се спре вечерта, че иначе телефона сам си комуникира постоянно. Ако не говориш ползваш само интернета. 2 Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 18 февруари, 2015 Сподели Публикувано: 18 февруари, 2015 Тоя TIM visitor ми се струва скъп, а и не знам откъде ще го намерите, може би на летището... иначе по будките са нормални предплатени карти за местни (http://www.tim.com.br/rj/para-voce/planos/pre-pago/infinity-pre-75) Връзка към коментар
Георги Публикувано: 18 февруари, 2015 Автор Сподели Публикувано: 18 февруари, 2015 Някъде да има програмата на Маракана? Има, писах по-горе, че за това ще разцепя целия престой на 2, за да ида на мач. В съботата и неделята след кацането ми са полуфиналите на щатското първенство на Рио. Футболния им шампионат е разделен на 2, щатско и държавно първенство като участват всички добри отбори. С малко повече късмет ще уцелим дерби. Ето я програмата: http://futebolnomaracana.blogspot.de/ Същия пич, който поддържа блога предлага и закупуване на билети, с малка надценка естествено. Може и допълнително да си го вземе човек за придружител по време на мача, не мисля че е нужно. Като цяло за огромния процент от мачове билети се купуват на място на стадиона, само ако е много завързано дерби (Фламенго - Флуминензе например) се ходи няколко дни преди това, но стадиона е доста голям и като цяло това рядко се случвало. Най-евтините билети почват от 40 реала. Има и турове на стадиона, но според мен директно гледане на мач е доста по-добре. 1 Връзка към коментар
xisba Публикувано: 18 февруари, 2015 Сподели Публикувано: 18 февруари, 2015 Чудно.. сега остава да си избера едно от двете 7th/8th Sat-Sunday Flamengo x Friburguense 7th/8th Sat-Sunday Fluminense x Botafogo Клоня към второто Връзка към коментар
Георги Публикувано: 18 февруари, 2015 Автор Сподели Публикувано: 18 февруари, 2015 Чудно.. сега остава да си избера едно от двете 7th/8th Sat-Sunday Flamengo x Friburguense 7th/8th Sat-Sunday Fluminense x Botafogo Клоня към второто Е определено второто, трябва да внимаваш само да не се навреш между шамарите някъде, но четох че ако си е човек с акъла няма нищо опасно в мачовете Не е излезнал графика още за тия дати де, може да не е на Маракана мача, но предполагам ще е. 1 Връзка към коментар
xisba Публикувано: 18 февруари, 2015 Сподели Публикувано: 18 февруари, 2015 Е определено второто, трябва да внимаваш само да не се навреш между шамарите някъде, но четох че ако си е човек с акъла няма нищо опасно в мачовете Не е излезнал графика още за тия дати де, може да не е на Маракана мача, но предполагам ще е. Със сигурност няма да се навра в агитките, предпочитам да платя повече за "вип" билети. Някой тургайд в Рио на разумна цена? Вчера се свързах с двама от топ 15 на Трип-а и като видях оферта за $300 за цял ден и ми падна шапката. Тия хора май прекалаяват с кайпиринята 1 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 18 февруари, 2015 Автор Сподели Публикувано: 18 февруари, 2015 Със сигурност няма да се навра в агитките, предпочитам да платя повече за "вип" билети. Някой тургайд в Рио на разумна цена? Вчера се свързах с двама от топ 15 на Трип-а и като видях оферта за $300 за цял ден и ми падна шапката. Тия хора май прекалаяват с кайпиринята Аз пък смятам точно в агитките, там е атмосферата. Естествено, не в хард звеното Прочети фотписа на FlyTraveler, беше изброил 3 гида, за всичките с подробно описание и мнение. Прехвърли до частта от Бразилия, ако не ти се чете всичко, Рио беше накрая: http://magelanci.com/topic/3073-аржентина-уругвай-чили-и-бразилия-2013/ 2 Връзка към коментар
xisba Публикувано: 18 февруари, 2015 Сподели Публикувано: 18 февруари, 2015 (редактирано) Прочети фотписа на FlyTraveler, беше изброил 3 гида, за всичките с подробно описание и мнение. Прехвърли до частта от Бразилия, ако не ти се чете всичко, Рио беше накрая: http://magelanci.com/topic/3073-аржентина-уругвай-чили-и-бразилия-2013/ Аууу, чудесно! Много удобно, благодаря. Иначе точно корифея Луис ме оферира $300. За толкова на гръб ще трябва да ни носи двама Редактирано 18 февруари, 2015 от xisba Връзка към коментар
Oshko Публикувано: 18 февруари, 2015 Сподели Публикувано: 18 февруари, 2015 Аууу, чудесно! Много удобно, благодаря. Иначе точно корифея Луис ме оферира $300. За толкова на гръб ще трябва да ни носи двама Ако приема от купоните на Expedia, може и да те навие Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 18 февруари, 2015 Сподели Публикувано: 18 февруари, 2015 На всичко отгоре аз съм си и фен , но за моите дати са ултра тъпи мачове. Не съм много ентусиазиран от туровете по стадиони , но пък те развеждат в съблекалните , музеи с купите и ценни реликви , залата за пресконференции ...сядал съм на стола на Мауриньо на "Стамфорд Бридж", треньорската скамейка на "Олд Трафорд" , "Бернабеу" и доста други култови местенца. Маракана и на мен ми е must see !!! Какви са стандартните цени на разни магнитчета сувенири в Бразилия , че поръчките доста набъбнаха и направо си става отделно перо в бюджета ми ? 2 Връзка към коментар
xisba Публикувано: 20 февруари, 2015 Сподели Публикувано: 20 февруари, 2015 Някой да е разучил как седят нещата с предплатени карти с интернет? Или направо от източника neuromancer да черпим информация Инфо от снощи от моя контакт в Рио, исках да ми купи предплатена нано сим: I bought the Sim card with Claro - another operator I charged it with R$20. If you need more credits you need to go to a Claro store and ask for recharge Total cost was R$30(including the chip) For further reference I checked and you can also buy it using your passport 1 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 20 февруари, 2015 Автор Сподели Публикувано: 20 февруари, 2015 Инфо от снощи от моя контакт в Рио, исках да ми купи предплатена нано сим: Важното е да има обхват в Рио и на Игуасу, цената е приемлива, особено ако таксите за интернет за както спомена neuromancer. Остана само да се колебая дали въобще да се занимавам да нося хубавия телефон или да мъкна нещо тип нокиа 3310, но клоня към първото... Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 7 март, 2015 Сподели Публикувано: 7 март, 2015 (редактирано) Ако имате време изобщо не пропускайте Сао Пауло. Направо ми разби всички очаквания. Между другото няколко човека които срешах при пътуването досега ми казаха , че е много приятно място , но аз имах погрешна представа. Ако ще го сравнявам с нещо в Европа атмосферата и ритъма много ми напомнят за Лондон. Тук се оказва изненадващо евтино което е втората голяма изненада за мен. Разбира се сега са явно летните големи разпродажби де. Утре вечер ако остане време ше направя голям шопинг на парцали , щото в БГ е поне двойно , ако времето е кът ще се пазарува в Рио накрая Редактирано 7 март, 2015 от stenk 6 Връзка към коментар
wilks Публикувано: 7 март, 2015 Сподели Публикувано: 7 март, 2015 И в Рио не ми се видя скъпо. Очаквах доста по-високи цени като за такъв световно известен град. Може заради току що свършилия Карнавал навсякъде да е имало намаления и разпродажби на дрехи и всякакви аксесоари. Но мен Рио ме изненада приятно с цени и усещане за сигурност. Нищо общо с това, което се разказва и съм чувал за него. Всъщност преди да отида, навсякъде в Бразилия срещах кариоки, и от тях знаех, че повечето неща и лоша слава са пресилени и неверни. Но след това и сам се уверих на място в това stenk, ако се пада в неделя да си в Рио, магазините за дрехи не работят, само заведения. Но на алеята край Копа се организира нещо като базар, и може да направиш изгодни сделки за дрехи и сувенири 3 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 7 март, 2015 Сподели Публикувано: 7 март, 2015 Аха ще го имам в предвид Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега