stanimir Публикувано: 14 януари, 2016 Сподели Публикувано: 14 януари, 2016 (редактирано) Фичо , ти е казал аз да допълня малко. До Захарната глава се стига с лифта от Ботафого и не мисля , че билетите свършват. Най-добре е да де качите около час преди залез за да видите гледката по светло и по тъмно. Разбира се тогава е и най-големият наплив. Ентусиастите може да я изкачат и пеш до първата станция на лифта. Самата Захарна глава също е достъпна пеш , но се искат катерачески умения За Христос са три варианта С автобус и после с влакчето ( за това влакче в сезона билетите свършват или се чакало до 2-3 часа на опашка) С шатъл бусчета които тръгват от няколко точки в Рио сред които Леблон , Ипанема , Копакабана , Глория и те качват до входа на Христос. Третият начин е доста изморително пеш катерене през джунглата. Правих го , похвалих се , не бих повторил Няма проблем по тъмно за Захарната глава , опасно било в парка около Христос извън монумента. Аз слязох пеш и си прецапах през една фавела ама беше посред бял ден Редактирано 14 януари, 2016 от stanimir 1 Връзка към коментар
ACM Публикувано: 14 януари, 2016 Сподели Публикувано: 14 януари, 2016 Някой знае ли от кой сайт мога да си взема билети за влакчето до Корковадо с дебитна карта?http://www.ingressocomdesconto.com.br/corcovado/ingles/тук изглежда, че всичко е наред, но плащането не минава, като според мен е поради факта, че се опитвам да платя с дебитна карта... Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 14 януари, 2016 Сподели Публикувано: 14 януари, 2016 Това е официалният сайт. Може би през някой тур агенция , но не виждам смисъл. Прочети условията и ако не искат представяне на кредитната карта на място ,помоли някой приятел да ти ги купи с неговата. Като цяло е глупава идея , защото ако случите на някой порой или непрогледна мъгла точно тогава ... Връзка към коментар
ACM Публикувано: 14 януари, 2016 Сподели Публикувано: 14 януари, 2016 Ще ми искат писмено потвърждение от собственика на картата Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 14 януари, 2016 Сподели Публикувано: 14 януари, 2016 (редактирано) Според мен не ти трябва резервация , но щом държиш толкова. Все пак , ако не успееш бусчетата са винаги под ръка и може да си избереш хубаво ясно време. Редактирано 14 януари, 2016 от stanimir Връзка към коментар
silvia_b Публикувано: 14 януари, 2016 Сподели Публикувано: 14 януари, 2016 Ясно, ясно. Объркала съм значи влакчето и лифта. Иначе в Ботафого последно запазихме апартамент тук https://goo.gl/maps/h3h7UHBtbwk За бусчетата като се качим с такова до статуята, същото бусче ли ще ни чака да ни върне? Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 15 януари, 2016 Сподели Публикувано: 15 януари, 2016 Те са много бусчета на една и съща фирма и при излизане просто се качвате на първото във вашата посока надолу 1 Връзка към коментар
Янко Велков Публикувано: 11 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 11 февруари, 2016 Иха...! За пореден път се убеждавам колко безкрайно полезен е форумът!!! Позволете ми и на мен да се присъединя към пътуващите за Бразилия - без да съм сигурен как точно стана, подведен по акъла на една девойка от Словения, сега имаме билети: - отиване: Венеция-Амстердам-Рио де Жанейро (GIG) /05.03/ - връщане: Сао Пауло (GRU)-Париж-Венеция /19.03/ Получават се цели две седмици, които предстои да запълним по най-хубавия начин! Дъждовното време и някакви екзотично звучащи вируси мен лично не ме плашат > От форума до тук почерпих много идеи, като тази за мач на Маракана - въобще не се бях замислял! Пътуването до водопадите Игуасу, с отскачане до Аржентина и задължително до Парагвай (тази страна много ме притесняваше, че може да остане съвсем непосетена, заради разположението си, но дори няколко часа в крайгранично градче са по-добре от нищо, нали?). Сега проверявам за билети - въпреки че се изкушавам пътуването от Фоз до Сао Паулу да е с автобус - "само" 14 часа, сигурно ще е интересно преживяване! - от Словения държат на самолети, за да пестим време. Най-изгодните на които попаднах са Рио-Фоз за $101.72 и Фоз-Сао за $69.50 с GOL. Пътуването се оскъпява доста, но като сме тръгнали... Утре ще изчета отново цялата тема с тефтерче и молив, а писах тук с идеята да: 1. След срещата с 4 красиви магеланки в Мароко - може някой друг да се окаже в Бразилия във въпросният времеви интервал, и ще се радвам да се видим, ако има начин! 2. В случай че някой забележи, че пропускам нещо огромно, като например безплатни билети за хеликоптер, ако да кажем си им симпатичен 3. Ви благодаря. Страхотно! Връзка към коментар
Фил Публикувано: 12 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 12 февруари, 2016 като например безплатни билети за хеликоптер, ако да кажем си им симпатичен Не за да те обезкуражавам, но такива неща обикновено се случват на жени 4 Връзка към коментар
Яничка Публикувано: 17 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 17 февруари, 2016 От форума до тук почерпих много идеи, като тази за мач на Маракана - въобще не се бях замислял! Аз бях там преди няколко дни и ми казаха, че от следващия ден нататък ще го затварят, защото ще правят някакви преустройства във връзка с олимпиадата. Хубаво е да провериш дали за твоите дати ще е отворен за посещение, да не те изненадат неприятно. 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега