Прескочи до съдържание

За националните стереотипи и шумните туристи

Препоръчани мнения

Е, то не може така, чакайте и аз да се изфукам къде бях онзи ден по празниците. На едно далечно-далечно пътешествие... Както може би не знаете, от лятото на миналата година корабът плава. След седмица отново ще заработи, па качете се и качете и децата си. Пътят дотам е живописен и има какво да се види. Добри условия за риболов, чудесни дунавски комари, гарантирано ухапване. Приятен ден!

Връзка към коментар

Привет, компанията,

Имах удоволствието да слушам покойния Петър Увалиев във Военния клуб през 1997 г., където този великан имаше сказка за Йовков. Та този гигант на мисълта, апропо, живял много повече от Жорко в чужбина, говореше най-красивия и изискан български, който някога съм чувал. Той каза: "Аз не говоря български, той МЕ говори..."

Аз не съм имал удоволствието да слушам Увалиев на живо, но съм чел, и слушал неговия изказ и някой лекции в радио интервюта.

Та същият този титан и познавач до съвършенство на българския език, в едно интервю беше казал също:

"Аз съм само един аргатин на словото. Благодарен съм, че имам удоволствието да му служа".

-----------------------------------------------------------------------

Wilks, опияняваш се от празнословието си, което е друго качество, което не понасям (освен тесногръдието).  Наистина няма смисъл да си губим взаимно времето, просто няма с какво да ме заинтригуваш.  Отнася се и за останалите глупави коментари.

Нямам думи (нали съм празнословен), да изкажа благодарността си към възвишената Ronne-на особа, че ме е удостоила с няколко думи, под линия.  :D Още не мога да се начудя с какво съм заслужил тази небесна благодат.

Ама ти все пак, и все още продължаваш да говориш за "тесногръдие". Точно ти???!!!???

Наистина си забавна.

Ако евентуално не ти се получи кариерата като психоаналитик, при все че направи няколко опита да ми поставяш диагнози и квалификации, които ти самата не си осъзнала достатъчно дълбоко, може да се пробваш в някое телевизионно развлекателно шоу по американска кабеларка. С английския прилежно се постара да покажеш на всички ни, колко добре ти се получава (нещо, което обаче, е под въпрос за българския), а с хумора - с времето и него ще доусъвършенстваш. Упоритост поне, видно е, не ти липсва.

Позволявам ти смело да продължиш с упражненията и анализите си върху моите мнения във форума. Даже, ако Жоро бъде така добър, и създаде отделна потребителска категория "цензури" във форума, може да се кандидатираш да ми станеш личен такъв. Имаш вече един глас в подкрепа - аз съм твърдо "ЗА"! :)

• Харесвам 1
Връзка към коментар
Гост
Тази тема е заключена за нови мнения.
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.