Прескочи до съдържание

Здравейте!

Препоръчани мнения

Привет!

Казвам се Жоро, регистрирах се преди около месец, но сега се престраших да се представя :-)

Обичам да пътувам, но искрено мразя да съм под строй в група и да се съобразявам с още 20 души (жена ми ме тормози достатъчно) и се опитвам да организирам пътуванията ни сам.

Живеех си много добре преди да попадна на този форум, едно такова спокойно и скучно... А сега само чета; откровено завиждам на пътуващите; смятам отпуски, пари; търся билети, хотели... Мъка :-)

Така се случва, че последните години правим струваме, все се оказваме в ЮИ Азия, явно така ни е писано. Гледам билети за Южна Америка или Африка, а накрая инстинктивно купувам за Индонезия.

В началото на Април ще обиколим Тайланд и Камбоджа, благодарение на форума събрах много ценни съвети за тези страни.

През лятото за пореден път ще почиваме в Бали, за нас е неземно място. Мисля, че мога да помогна със съвети за този район при нужда.

И междувременно ще продължавам да чета и да смятам и търся...

Поздрави на всички!

• Харесвам 10
Връзка към коментар

Добре дошъл!

Напълно те разбирам. Този форум разпространява заразата и веднъж хване ли те, много трудно се лекува. :)

На моменти наистина 'не-спокойствието' ми идва в повече.

• Харесвам 5
Връзка към коментар

Щом още в първия пост я злепоставяш, значи малко те тормози.

Трябва още. :feminist:

Еее, не я злепоставям, даже я похвалих, че къде по-добре с нея, отколкото с организирана група :-)

Иначе сериозно, много си ми е добра, веднъж не ме е била...

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Привет!

Казвам се Жоро, регистрирах се преди около месец, но сега се престраших да се представя :-)

Обичам да пътувам, но искрено мразя да съм под строй в група и да се съобразявам с още 20 души (жена ми ме тормози достатъчно) и се опитвам да организирам пътуванията ни сам.

Живеех си много добре преди да попадна на този форум, едно такова спокойно и скучно... А сега само чета; откровено завиждам на пътуващите; смятам отпуски, пари; търся билети, хотели... Мъка :-)

Така се случва, че последните години правим струваме, все се оказваме в ЮИ Азия, явно така ни е писано. Гледам билети за Южна Америка или Африка, а накрая инстинктивно купувам за Индонезия.

В началото на Април ще обиколим Тайланд и Камбоджа, благодарение на форума събрах много ценни съвети за тези страни.

През лятото за пореден път ще почиваме в Бали, за нас е неземно място. Мисля, че мога да помогна със съвети за този район при нужда.

И междувременно ще продължавам да чета и да смятам и търся...

Поздрави на всички!

Искам да споделя мнение.   Така се представя човек. Така влиза във форума.   Мерси, Жоро...

Не , ама аз чета, ама може ли така да ми помогнете.... първо мнение = дайте помощ....

Браво на Жоро - тогава ставаш един от нас...

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Искам да споделя мнение.   Така се представя човек. Така влиза във форума.   Мерси, Жоро...

Не , ама аз чета, ама може ли така да ми помогнете.... първо мнение = дайте помощ....

Браво на Жоро - тогава ставаш един от нас...

Благодаря за хубавите думи! И затова, че благодарение на разказите ти за Филипини, вече знам за къде трябва да планирам следващото пътуване :-)

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.