Тония Публикувано: 13 февруари, 2015 Сподели Публикувано: 13 февруари, 2015 Здравейте! Казвам се Тони, но поради заетото име вече сложих едно "я" накрая и станах Тония. При вас ме доведе търсенето на информация за Дубай. Много искам да отида до там и плануваме с приятели да осъществим това съвсем скоро - към април. Иначе аз основно съм ходила до Италия и Сан Марино - няколко пъти. С дъщеря ми, която е на 10 обичаме да се забавляваме в Гардаланд. Ходила съм до Холандия, Белгия и Германия, но без да посещавам туристически атрации, а по работа. Възхитих се на страстта Ви да пътувате и смятам,че с удоволстие бих се заразила от Вас. Мисля,че форума е страхотен и още от сега се радвам,че ставам част от вас! 6 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 13 февруари, 2015 Сподели Публикувано: 13 февруари, 2015 Добре дошла. Оригиналната Тони е една от първите магеланки във форума, позакъсняла си. Ако станеш толкова активна колкото нея има риск да търгнем да ви бъркаме, но това да ни е проблема 1 Връзка към коментар
Oshko Публикувано: 13 февруари, 2015 Сподели Публикувано: 13 февруари, 2015 Добре дошла! Фен съм на Гардаленд, много добър парк, по нищо не отстъпва на по-именитите си събратя. 1 Връзка към коментар
Тони Публикувано: 13 февруари, 2015 Сподели Публикувано: 13 февруари, 2015 Ххаха, изпреварила съм те. :P Привет и добре дошла. 1 Връзка към коментар
Тония Публикувано: 13 февруари, 2015 Автор Сподели Публикувано: 13 февруари, 2015 Ххаха, изпреварила съм те. :P Привет и добре дошла. Оооо,вече разбрах,че доста си ме изпреварила, особено с обиколките насам-натам. Но пък пред мен е бъдещето! Надявам се,че тук от вас ще науча много неща,ще поискам да видя много места и най-вече,да се опитам да осъществя доста пътувания. Връзка към коментар
Тония Публикувано: 13 февруари, 2015 Автор Сподели Публикувано: 13 февруари, 2015 Добре дошла! Фен съм на Гардаленд, много добър парк, по нищо не отстъпва на по-именитите си събратя. И на нас много ни харесва Гардаланд, хахаха на мен обаче Мамута ми дойде в повече - станах за смях на детето! Това лято бяха заложили на тревите в ландшафта и имаше по-различна визия от към градина. 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега