water Публикувано: 14 февруари, 2015 Сподели Публикувано: 14 февруари, 2015 (редактирано) Не знам дали е топ, но ми се вижда доста добра цена - със старта на директните полети на Swiss от май месец има прилични цени за отиване и връщане, с около 80 евро по-евтини от директните на БГ Air. Резервация през http://www.swiss.com/ или през orbitz: Редактирано 14 февруари, 2015 от water 8 Връзка към коментар
macf1an Публикувано: 15 февруари, 2015 Сподели Публикувано: 15 февруари, 2015 В зависимост от сайта и картата, с която се плаща, тази цена пада докъм 90 евро (Maestro) ... Може да си играете в производните на skycheck.de , jetcost.de , jetradar.de и т.н. 3 Връзка към коментар
Биксбит Публикувано: 15 февруари, 2015 Сподели Публикувано: 15 февруари, 2015 За още 50 евро предлагат и бонус - Лисабон 5 Връзка към коментар
macf1an Публикувано: 15 февруари, 2015 Сподели Публикувано: 15 февруари, 2015 Ти видя ли чакането и в двете посоки ? Връзка към коментар
Георги Публикувано: 15 февруари, 2015 Сподели Публикувано: 15 февруари, 2015 Уви, да беше чакането сутрин-вечер щеше да е супер. Цюрих и Лисабон за 180 евро в комплект щеше да е идеално. Ама сега с тия две необходими нощувки става криво Връзка към коментар
Биксбит Публикувано: 15 февруари, 2015 Сподели Публикувано: 15 февруари, 2015 Чакане? Няма визи, не те заключват или конвоират до определена зона, не те държат със закопчан колан в самолета. Въпрос на гледна точка е дали е голям проблем или страхотна възможност. Мен също не ме устройва и не съм взел билет, но не заради престоя, а заради датите. Връзка към коментар
Hollywood Публикувано: 16 февруари, 2015 Сподели Публикувано: 16 февруари, 2015 (редактирано) В зависимост от сайта и картата, с която се плаща, тази цена пада докъм 90 евро (Maestro) ... Може да си играете в производните на skycheck.de , jetcost.de , jetradar.de и т.н. Сложи примерно дати/шот, за да пробвам да взема с Маестрото? Редактирано 16 февруари, 2015 от Hollywood Връзка към коментар
macf1an Публикувано: 16 февруари, 2015 Сподели Публикувано: 16 февруари, 2015 (редактирано) 23 Май / 11 Юни , като ги гледах онзи ден. Редактирано 16 февруари, 2015 от macf1an 1 Връзка към коментар
Hollywood Публикувано: 16 февруари, 2015 Сподели Публикувано: 16 февруари, 2015 (редактирано) Излизат и друго дати с цена 105 евро, но при избиране на карта става 130 евро, колкото на авиокомпанията Aко някой е купил билет на добра цена, нека сподели от кой сайт е купил. Редактирано 16 февруари, 2015 от Hollywood Връзка към коментар
macf1an Публикувано: 16 февруари, 2015 Сподели Публикувано: 16 февруари, 2015 90те евро бяха крайна цена с Маестро, ама ти ми нямаш вяра обикновено, затова последвай съвета ми горе: превърти разните национални версии (в Европа) на трите мета-търсачки, които съм посочил, и виж топ 3 цени от кои сайтове са, и какви карти вървят там безплатно . Даже и една статистика може да направиш 2 Връзка към коментар
Hollywood Публикувано: 16 февруари, 2015 Сподели Публикувано: 16 февруари, 2015 (редактирано) На кое да имам вяра, на skycheck.de, jetcost.de , jetradar.de?! Имаше едни оферти до АТH от skycheck.de, помниш ли? Да, но не можеха да се купуват! Същото е и с тази оферта до ZRH на 80-90 евро, или ще се похвали някой, че е взел. Силно се съмнявам. Редактирано 16 февруари, 2015 от Hollywood Връзка към коментар
macf1an Публикувано: 16 февруари, 2015 Сподели Публикувано: 16 февруари, 2015 Играй с международните версии, докато не уцелиш правилната ... Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега