Прескочи до съдържание

Здравейте Магеланци!

Константин

Препоръчани мнения

Здравейте!

Казвам се Константин, на 29 години съм, живея в София и да пътувам е моя страст. 

В свободното си време иначе се изявявам като фотограф, кайтсърфист и парапланерист и още 99 неща, с различна успеваемост. 
Щастлив съм да имам работа, която ми позволява да почивам когато искам и затова имам възможност за бързи решения откъм свободни дни  :)

Много се радвам, че намерих този форум, защото виждам че не съм само аз "болен" на тема Пътешествия :) Преди 4 години осъзнах, че когато пътувам се чувствам истински щастлив  :sungum:  и оттогава плановете ми (и реализациите им)  за пътешествия се умножиха с такава прогресия, че скоро ще трябва да търся low cost до Луната сигурно  :biggrin: Cheap ain't cheap enough !
Много ще ми е приятно да комуникирам с хора, които мислят като мен (постоянно) за други дестинации.
В последно време си мисля за Свалбард, Исландия, Фарьорските острови и за един Транссибирски експрес, с много слизания и отклонение след Иркутск, надолу през Улан Батор, пустинята Гоби..към Пекин.  :rolleyes: 

Бъдете здрави!

Редактирано от Константин
  • Харесвам 24
Връзка към коментар

Добре дошъл! Много обичам да разглеждам фотографии от чужди пътешествия, а ако са от занимаващ се с фотография пък е още по-вдъхновяващо за следващи пътешествия. Така че чувствай се в свои води и споделяй на воля фотографии и кайт-изживявания!

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Благодаря за поканата! Чета темата... Ако ще ходя към Пловдив уикенда (което е вероятно, аз originally съм си от там), ще кажа до четвъртък.

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.