Прескочи до съдържание

Qatar Airways - периодични промоции (обща тема)

Препоръчани мнения

Минимум за всяка страна , за която е даден "клип", до всяка дестинация от този клип, по 1, ако се следва някаква логика. Вече дали за всеки рекламиран месец има по 1 ... няма гаранция.

Редактирано от macf1an
  • Харесвам 1
Връзка към коментар

След един час усилено автоматизирано превъртане на календарите от Атина и Ларнака, не излезе нито за миг нулева цена до Оукланд или Аделаида. Явно билетите са били много кът, този тек..

Редактирано от macf1an
Връзка към коментар

Сега видях рекламата.... след дъжд качулка. Но явно не съм загубила много, както изглежда... да ме извиняват съфорумците.

Едно предложение към модераторите.

Моля ви се хора направете обратен e-mail, когато някой пише по тема, в която сме писали.

Правя една и съща грешка за 3-път, първо купувам билетите и после влизам тук да видя какво става, вместо обратното.

Сайтът е прекрасен, полезен и изключително нужен и няма да е зле да има посещане за разсеяните, като мен. :thankyou:

Връзка към коментар

Едно предложение към модераторите.

Моля ви се хора направете обратен e-mail, когато някой пише по тема, в която сме писали.

Отдясно на заглавието на темата има бутон "Абонамент". После в Настройки -> Опции на известяване може да си избереш какво идва по имейл, какво като съобщение в сайта...

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Отдясно на заглавието на темата има бутон "Абонамент". После в Настройки -> Опции на известяване може да си избереш какво идва по имейл, какво като съобщение в сайта...

Индианец съм явно, много ти благодаря!

Връзка към коментар

Направиха промото "Available throughout the day", явно не са раздали всички билети.

Също така, билетът не е 1 - ако намерите "Златната дата", може и 5 човека да летите само за таксите.

Редактирано от macf1an
  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Има и нов код QATAR2022 за полет до хонконг ми свали около 50 лв.

Това им е новата игра до 00.00. Познай промо кода и според него различен малък % намаление.

Връзка към коментар

Някой да се похвали с билети от промоцията? Прегледах почти целия април месец за Австралия, но най-евтиното ми излиза малко над 700 лв в посока.

Това си е прекрасна цена до Австралия. 

• Харесвам 1
Връзка към коментар

С новия промо код  Хонг Конг пада до 428 лв, а за резервациите само днес дават 4 пъти повече мили.

• Харесвам 5
Връзка към коментар

Аз доста го цъках днес, като стартовата точка е Виена, крайната Сингапур, Сейшели, Малдиви, Тайланд и Нова Зеландия и цените, на които попадам са астрономически, а скоростта на сайта е под всякаква критика.

Връзка към коментар

Аз доста го цъках днес, като стартовата точка е Виена, крайната Сингапур, Сейшели, Малдиви, Тайланд и Нова Зеландия и цените, на които попадам са астрономически, а скоростта на сайта е под всякаква критика.

Нямам никаква идея какви са цените от Виена обичайно, но например за

VIE Vienna ToBKK Bangkok Wed, 01 Mar 2017 Sat, 11 Mar 2017

424eur не ми звучи чак като астрономическа цена  ;)

Редактирано от Фичо
  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Абсолютно прилична цена :) Но често намирам подобни  ( ако не от Виена, то от Прага/Братислава/Будапеща, които са на 1 хвърлей от Виена ), просто ми се искаше да се изненадам с някоя наистина много добра цена :P Търсенето продължава.

Връзка към коментар

Това си е прекрасна цена до Австралия.

Цената е прекрасна, но при все че толкова много рекламираха "почти" безплатните билети, очаквах докато търся в сайта да има ефекта "уау". Но накрая май си останах с ефекта "хикс" на браузера :D :D
Връзка към коментар
  • 3 седмици по-късно ...

Знаете ли защо ми изписва следния надпис при проверка на произволни дати за да проверя цена на даден полет:

The requested cabin class is full or not available in at least on of the options listed below. (5003)

Интересното обаче е, че като продължа и ми дава опция да си купя билети. Възможно ли е след това да ми игнорират плащането и да ми върнат парите или да ме пренасочат за следващ ден?

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.