edbloom Публикувано: 9 януари, 2017 Сподели Публикувано: 9 януари, 2017 (редактирано) За двупосочен до Сеул кое би било добра оферта? 832лв. ми дава на първо четене за 2 седмици през май.Доста години ги следях цените до там, миналата си взех на една промоция на катарците и допълнителна отстъпка през gotogate.fr за 709 лв двупосочно, но като цяло не е лоша цена. Редактирано 9 януари, 2017 от edbloom 1 Връзка към коментар
FlyTraveler Публикувано: 9 януари, 2017 Сподели Публикувано: 9 януари, 2017 Странно, на мен цена 559 евро на човек за Виндхук не ми се вижда промоционална. Тъй като и аз дебна от няколко месеца, на предните промоции изобщо нямаше обявени цени до там, но и тази не мисля, че е по-различна от обикновено. Аз първо помислих, че 559 е цена за двама общо, а то било на човек. 559 евро до Виндхук е супер цена. 200-250 евро е само от Йоханесбург до там ако се пътува с прекачване. 1 Връзка към коментар
vlady Публикувано: 9 януари, 2017 Сподели Публикувано: 9 януари, 2017 За спорта... София - Виндхук - София 02,05. - 12,05.2017 с VISA промо 1017 лв за един / 2034 лв за двама по 21 часа в посока. Не мога да постигна тази цена, минимално успях до 1354 лв. Връзка към коментар
chandni Публикувано: 9 януари, 2017 Сподели Публикувано: 9 януари, 2017 Не мога да постигна тази цена, минимално успях до 1354 лв. Нямам идея защо... Точно с моите дати ли пробва? Има и за други дати през май, но за посочените от мен и в момента са тези цените: Даже полетът на отиване на 02.05 е 15 часа, а не 21... Ето я и за един. Връзка към коментар
vlady Публикувано: 9 януари, 2017 Сподели Публикувано: 9 януари, 2017 (редактирано) Нямам идея защо... Точно с моите дати ли пробва? Има и за други дати през май, но за посочените от мен и в момента са тези цените: SOF-WDH.png Даже полетът на отиване на 02.05 е 15 часа, а не 21... Ето я и за един. SOF-WDH.png Аз търся за края на август - началото на септември. Явно тогава са по-високи цените. Даже докато ровя из матрицата ми изкочи по-ниска цена на Етиопските авиолинии без промоция. Редактирано 9 януари, 2017 от vlady Връзка към коментар
chandni Публикувано: 9 януари, 2017 Сподели Публикувано: 9 януари, 2017 Аз търся за края на август - началото на септември. Явно тогава са по-високи цените. Даже докато ровя из матрицата ми изкочи по-ниска цена на Етиопските авиолинии без промоция. Най-ниското за този период с катарците е 1226,99 за 27.08 - 13.09 1 Връзка към коментар
Boo Публикувано: 9 януари, 2017 Сподели Публикувано: 9 януари, 2017 Как я намерихте тази цена За двупосочен до Сеул кое би било добра оферта? 832лв. ми дава на първо четене за 2 седмици през май. Аз търся също за Сеул, началото на септември, но цената е над 500 евро. Преди месец имаше от Рим до Сеул за същите дати около 400 евро. Как мислите - да купувам ли от тази промоция или да търся в някой от сайтовете евентуално от Европа. Знам, че има време, но не искам да оставям за последния момент. Връзка към коментар
Mitko Публикувано: 9 януари, 2017 Сподели Публикувано: 9 януари, 2017 (редактирано) Някой да намира дати до Ню Йорк ? - според рекламата 390 евро , Аз съм склонен да летя по такъв маршрут Редактирано 9 януари, 2017 от Mitko Връзка към коментар
ECC Публикувано: 9 януари, 2017 Сподели Публикувано: 9 януари, 2017 И аз опитвам да открия добра цена за втората половина на август за Бали за 5 човека,но нещо не ми се получава. 2 Връзка към коментар
Mistela Публикувано: 9 януари, 2017 Сподели Публикувано: 9 януари, 2017 За ноември месец София -мале-София за двама 1502 лв директно от сайта добра цена ли е ? Връзка към коментар
ivelina666 Публикувано: 9 януари, 2017 Сподели Публикувано: 9 януари, 2017 За ноември месец София -мале-София за двама 1502 лв директно от сайта добра цена ли е ? С промо кода VISA вероятно ще дойде на 1495лв., не че разликата е решаваща Връзка към коментар
samuraika Публикувано: 10 януари, 2017 Сподели Публикувано: 10 януари, 2017 (редактирано) От кога я чакам тази промоция Обаче сега съм в дилема дали да взема билетите през gotogate.fr с 43 евро надолу/на човек. Става въпрос за София-Мале 25.04.-03.05. Притеснението ми е дали gotogate.fr са сигурни, блокират ли карти и т.н.? А варианта от Истанбул също не е лош, цената е още по-добра. Офф, много чуденки станаха... Моят опит с gotogate.fr е че не блокират карти, няма проблем с билета, но откъм съпорт са пълна нула. Имах отменен полет с тях - скъсаха ми нервите да ми пишат да си канселирам резервацията, нямало какво да ми предложат дори за други дати и т.н. докато не вдигнах телефона и не се разбрах със самата компания за 5 минути и се намери и алтернатива, че даже и избор от възможноси. (gotogate.fr упорито твърдяха, че нищо не може да се направи). Но пък превозвача си ми обработи резервацията с кода от тях без проблем. Някой намерили нещо интересно с open jaw? Редактирано 10 януари, 2017 от samuraika 1 Връзка към коментар
stormbringer Публикувано: 10 януари, 2017 Сподели Публикувано: 10 януари, 2017 Директно от сайта на катарците, без минаване през други портали и пр., въпросът е, че не съм напълно убеден по други причини, дали е подходящо в момента да купувам такива билети. Как я намерихте тази цена Аз търся също за Сеул, началото на септември, но цената е над 500 евро. Преди месец имаше от Рим до Сеул за същите дати около 400 евро. Как мислите - да купувам ли от тази промоция или да търся в някой от сайтовете евентуално от Европа. Знам, че има време, но не искам да оставям за последния момент. Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 10 януари, 2017 Сподели Публикувано: 10 януари, 2017 За спорта... София - Виндхук - София 02,05. - 12,05.2017 с VISA промо 1017 лв за един / 2034 лв за двама по 21 часа в посока. А ако някой се интересува от малко по-бюджетен вариант: Франкфурт - Виндхук - Франкфурт се намира за около €370-390 от сайтовете. 2 Връзка към коментар
silvia_b Публикувано: 10 януари, 2017 Сподели Публикувано: 10 януари, 2017 Някои цени са по-високи, защото: Дати, на които предложението може да не е валидно или местата да са силно ограничени: 15 юни - 1 юли 2017г. и 15 август - 10 септември 2017г. 2 Връзка към коментар
Achtung Публикувано: 10 януари, 2017 Сподели Публикувано: 10 януари, 2017 (редактирано) Една интересна дестинация, която никога до сега не е била достъпна със само едно прикачване- Нова Зеландия . Полета между Доха и Оукланд май ще е нещо като рекордьор за най-дълга линия Цените изглеждат приемливи и няма нужда от виза oferta BG-NZ.bmp oferta NZ-BG.bmp oferta BG-NZ.bmp oferta NZ-BG.bmp Редактирано 10 януари, 2017 от Achtung 5 Връзка към коментар
ruwenzogy Публикувано: 10 януари, 2017 Сподели Публикувано: 10 януари, 2017 Една интересна дестинация, която никога до сега не е била достъпна със само едно прикачване- Нова Зеландия . Полета между Доха и Оукланд май ще е нещо като рекордьор за най-дълга линия Цените изглеждат приемливи и няма нужда от виза Това е абсолютно висока цена. Питай за колко заминава за Нова Зеландия половината форум 4 Връзка към коментар
Achtung Публикувано: 10 януари, 2017 Сподели Публикувано: 10 януари, 2017 За цената наистина нямам представа, случайно попаднах на новината за откриване на линията Доха-Оукланд и понеже се явява най-дългата в света, без междинно кацане съм се заблудил, че цената е приемлива. Все пак по-малкото прикачвания и липсата специално на такова в Австралия, според мен би било плюс за всички пътешественици в тази посока. 2 Връзка към коментар
Stryper Публикувано: 10 януари, 2017 Сподели Публикувано: 10 януари, 2017 Qatar Airways отново организират treasure hunt. Миналия път си беше загуба на време. Дано този път някой да успее да намери билетите на цена 0+такси. http://www.qatarairways.com/global/en/offers/travel-festival-treasure-hunt.page 1 Връзка към коментар
iliana_t Публикувано: 11 януари, 2017 Сподели Публикувано: 11 януари, 2017 Qatar Airways отново организират treasure hunt. Миналия път си беше загуба на време. Дано този път някой да успее да намери билетите на цена 0+такси. http://www.qatarairways.com/global/en/offers/travel-festival-treasure-hunt.page Как го разбираш това "Early afternoon" в правилата на играта (т.е. видеото, което трябва да се гледа) ?! Връзка към коментар
radi777 Публикувано: 11 януари, 2017 Сподели Публикувано: 11 януари, 2017 Mary,благодаря ти . Връзка към коментар
randi Публикувано: 12 януари, 2017 Сподели Публикувано: 12 януари, 2017 Пак сайта се сдуха покрай съкровището. Връзка към коментар
chandni Публикувано: 12 януари, 2017 Сподели Публикувано: 12 януари, 2017 Пак сайта се сдуха покрай съкровището. Нормално... В момента такъв benchmark му правят на сайта, че сървърът не знае къде се намира... Връзка към коментар
randi Публикувано: 12 януари, 2017 Сподели Публикувано: 12 януари, 2017 Намерих един билет но е само в едната посока. 2 Връзка към коментар
Щастливеца Публикувано: 12 януари, 2017 Сподели Публикувано: 12 януари, 2017 Намерих един билет но е само в едната посока. За къде търсиш ? Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега