Adventurer Публикувано: 11 януари, 2020 Сподели Публикувано: 11 януари, 2020 Промо в техния си стил за до 10% с код MOBILE2020 важащ до 13 януари през мобилната версия на сайта или приложението. Нищо особено просто ми трябваха едни билети... 1 Връзка към коментар
Suunto Публикувано: 11 януари, 2020 Сподели Публикувано: 11 януари, 2020 Еее, така се зарадвах, че най-накрая има ново мнение в тази тема, пък то какво било... Явно тази година няма да се състои известната януарска промоция на катарците, а така ми се ходеше в Тайланд март месец... 1 Връзка към коментар
Individuala Публикувано: 11 януари, 2020 Сподели Публикувано: 11 януари, 2020 преди 3 часа, Suunto каза: Еее, така се зарадвах, че най-накрая има ново мнение в тази тема, пък то какво било... Явно тази година няма да се състои известната януарска промоция на катарците, а така ми се ходеше в Тайланд март месец... Изчакай следващите две седмици. 😉 1 Връзка към коментар
dtsekova Публикувано: 11 януари, 2020 Сподели Публикувано: 11 януари, 2020 И аз доколкото знам ще има, уж още тази седмица щяха да го пуснат, но уви🤷♀️ чакам с нетърпение да видя имаз за Тайланд Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 11 януари, 2020 Сподели Публикувано: 11 януари, 2020 преди 8 часа, Adventurer каза: Промо в техния си стил за до 10% с код MOBILE2020 важащ до 13 януари през мобилната версия на сайта или приложението. Нищо особено просто ми трябваха едни билети... Такива кодове са много добре за резервации за Коледа и Нова година, когато традиционните промоции не важат, или за дестинации, където почти никога няма промо (като Иран, макар че там едва ли на някой ще му се ходи скоро след последните събития). 4 Връзка към коментар
cyberart Публикувано: 12 януари, 2020 Сподели Публикувано: 12 януари, 2020 Аз също чакам промоциятам, мислех че съм си внушила че всеки януари има такава, но явно и вие сте забелязали че има такива всеки януари Чакам за любимия Тайланд и аз. Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 12 януари, 2020 Сподели Публикувано: 12 януари, 2020 Те за популярни места като Тайланд намаленията вече са символични. Изчакайте ги, разбира се, но не тръгвайте с голямата кошница просто... 1 Връзка към коментар
ipg Публикувано: 12 януари, 2020 Сподели Публикувано: 12 януари, 2020 преди 23 минути , neuromancer каза: Те за популярни места като Тайланд намаленията вече са символични. Изчакайте ги, разбира се, но не тръгвайте с голямата кошница просто... Миналата година на 7ми януари имаше доста добри цени, аз взех 2 билета до Тайланд за по 700лв на билет в двете посоки за Ноември 2019 3 Връзка към коментар
dtsekova Публикувано: 12 януари, 2020 Сподели Публикувано: 12 януари, 2020 И аз се надявам на нещо такова 😁че сме за три билета 🤦♀️ Връзка към коментар
jetlag Публикувано: 13 януари, 2020 Сподели Публикувано: 13 януари, 2020 Вече излязоха януарски промоции за почти всички пазари (вкл. почти цяла Европа), само за Балканите все още няма нищо... 🙄 Връзка към коментар
Aureliano Публикувано: 13 януари, 2020 Сподели Публикувано: 13 януари, 2020 1 hour ago, jetlag said: Вече излязоха януарски промоции за почти всички пазари (вкл. почти цяла Европа), само за Балканите все още няма нищо... 🙄 Аз не виждам в момента да има някакви специални оферти с Катар от каквито и да е европейски градове. 1 Връзка към коментар
bimbo Публикувано: 13 януари, 2020 Сподели Публикувано: 13 януари, 2020 Току що получих мейл: Бъдете готови за една прекрасна година, изпълнена с много пътешествия и незабравими емоции. Оставете еднообразието в изминалата година и посветете тази на нови места и култури, екзотични пейзажи и вдъхновяващи мелодии, нови хора и безброй споделени моменти. Утре проверете Вашите имейли, за да научите повече за ексклузивните онлайн намаления и още много невероятни предложения. 3 Връзка към коментар
новобранец-магеланец Публикувано: 13 януари, 2020 Сподели Публикувано: 13 януари, 2020 Да , явно утре ни пуснат най-накрая януарското промо: 1 Връзка към коментар
Jenbel Публикувано: 13 януари, 2020 Сподели Публикувано: 13 януари, 2020 И аз го получих, но да видим утре, да не си останем с очакванията 😀 1 Връзка към коментар
dtsekova Публикувано: 13 януари, 2020 Сподели Публикувано: 13 януари, 2020 И аз го получих 😬 Колко време ще е активна промоцията, нали не е обикновено до изчерпване на количеството 🤣 А ще е поне няколко дни да имаме време да реагираме Връзка към коментар
Иван Попов Публикувано: 13 януари, 2020 Сподели Публикувано: 13 януари, 2020 И аз сега го видях, че и на мен ми е изпратено по мейла. 🙂 Дано да има добри дестинации 😉 на добри цени. 😊 Връзка към коментар
chandni Публикувано: 13 януари, 2020 Сподели Публикувано: 13 януари, 2020 Пуснаха промоция за 24 часа с промокод 24HOURS. Билети, които гледахме по-рано до Виетнам от над 2200 лв. паднаха на 1835 лв., а след прилагане на кода падат на 1808 лв. за двама. 4 Връзка към коментар
dtsekova Публикувано: 14 януари, 2020 Сподели Публикувано: 14 януари, 2020 Това ли ще е промоцията? 🧐 Връзка към коментар
Stefan Публикувано: 14 януари, 2020 Сподели Публикувано: 14 януари, 2020 По мои скромни наблюдения януарската промоция трае няколко дни, а тази е само за 24 ч. Та се питам дали това е чаканата промоция? По-наблюдателните да изкажат мнение. Връзка към коментар
Stanislav Dimitrov Публикувано: 14 януари, 2020 Сподели Публикувано: 14 януари, 2020 Билети за Нова Зеландия са с 1К отгоре на миналогодишната промоция... Връзка към коментар
chandni Публикувано: 14 януари, 2020 Сподели Публикувано: 14 януари, 2020 преди 35 минути , Stefan каза: По мои скромни наблюдения януарската промоция трае няколко дни, а тази е само за 24 ч. Та се питам дали това е чаканата промоция? По-наблюдателните да изкажат мнение. Пише, че е до 20 януари, а промо кодът за допълнителна отстъпка е за 24 часа. Връзка към коментар
Радо Публикувано: 14 януари, 2020 Сподели Публикувано: 14 януари, 2020 На прима виста някои от цените до определени места са много добри. 🙂 Връзка към коментар
vl_stamboliev Публикувано: 14 януари, 2020 Сподели Публикувано: 14 януари, 2020 В момента, Радо каза: На прима виста някои от цените до определени места са много добри. 🙂 Би ли споделил местата? Връзка към коментар
DenitsaS Публикувано: 14 януари, 2020 Сподели Публикувано: 14 януари, 2020 преди 3 минути , vl_stamboliev каза: Би ли споделил местата? За април и май има Сейшели за 880-890 лв., обикновено са около 1100-1200 лв. 3 Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 14 януари, 2020 Сподели Публикувано: 14 януари, 2020 преди 11 минути , DenitsaS каза: За април и май има Сейшели за 880-890 лв., обикновено са около 1100-1200 лв. Около 880 лв от София са и в промоцията на Емирейтс. Понеже обмислям Сейшели през юли, коя от двете компании е за предпочитане? Кои не летят над Иран? Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега