Радо Публикувано: 14 януари, 2020 Сподели Публикувано: 14 януари, 2020 преди 13 минути , Suunto каза: Къде са тези полети по 838 лв. до Тайланд март месец, че не мога да ги открия? Не съм казал по-горе никъде за март. Но все пак: 1 Връзка към коментар
dtsekova Публикувано: 14 януари, 2020 Сподели Публикувано: 14 януари, 2020 Преди 1 час, Suunto каза: Къде са тези полети по 838 лв. до Тайланд март месец, че не мога да ги открия? И аз не ги откривам. Гледам 10.07.-20.07 🤷♀️ Връзка към коментар
Suunto Публикувано: 14 януари, 2020 Сподели Публикувано: 14 януари, 2020 Не се стърпях и купих три билета до Тайланд за края на март. Излязоха 2600 лв, което мисля, че е прилично, особено за мулти сити. Сега трябва да се залавям с подготовката, че времето не е много. ☺️ 4 2 Връзка към коментар
chandni Публикувано: 14 януари, 2020 Сподели Публикувано: 14 януари, 2020 Въпросите за времето в Тайланд са в тази тема; 3 Връзка към коментар
milen4ety Публикувано: 14 януари, 2020 Сподели Публикувано: 14 януари, 2020 3 hours ago, Mary said: Ето тук: Ааа мерси. Аз понеже влизам директно през промоцията и не съм минавала през търсачката и за това не ми е излязло. Иначе ми свали 9лв 😂 Връзка към коментар
Иван Попов Публикувано: 14 януари, 2020 Сподели Публикувано: 14 януари, 2020 Преди 1 час, milen4ety каза: Иначе ми свали 9лв 😂 Ами 9 лева, добре си 😂 тъкмо едно кафе ще пиеш на летище София. 😀 Така като гледам цените на билетите не са от най-добрите, но стават. Е имало и по-евтини цени за някои дестинации, но това е друга тема. Важното е да се пътува. Аз примерно следа за Япония, през юни бяха общо 800 лева в двете посоки, а сега са по около 1000 лева, което пак е добре. Но нормалната цена за там без промоция е 1200 лева. Така, че все пак има малко намаление около 200/300 лева на двупосочен билет. 🙂 Може и да греша.... 2 Връзка към коментар
Adventurer Публикувано: 15 януари, 2020 Сподели Публикувано: 15 януари, 2020 На 11.01.2020 г. в 11:13, Adventurer каза: Промо в техния си стил за до 10% с код MOBILE2020 важащ до 13 януари през мобилната версия на сайта или приложението. Нищо особено просто ми трябваха едни билети... Да се самоцитирам използвайте си сега същия код MOBILE2020 до 20 януари... и да знам, че не е толкова вълнуващо както, ако кода се казва 24HOURS, но пък за успокоение резултати ще са същите. Общо взето същия сценарий, който гледахме в други европейски страни, само че в началото на месеца, предполагам заради това можем да ги наречем "напреднали". 1 Връзка към коментар
Jenbel Публикувано: 15 януари, 2020 Сподели Публикувано: 15 януари, 2020 Намирам цени през април от София до Дананг/Хошимин от 400-450 евро, с приложен кода. Предвид разстоянието ми се струват добри, какво ще кажете, тези, които следят за Виетнам? Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 15 януари, 2020 Сподели Публикувано: 15 януари, 2020 400 или 450? 🙂 Като за Дананг е добре. 3 Връзка към коментар
Jenbel Публикувано: 15 януари, 2020 Сподели Публикувано: 15 януари, 2020 За 3 билета 2400 и няколко лева, значи по-близо до 400 евро, за София-Доха-Дананг, но има и дати със стоп в Хошимин и крайна точка Дананг. Връзка към коментар
Георги Публикувано: 15 януари, 2020 Сподели Публикувано: 15 януари, 2020 Метнете едно око и на Истанбул като изходна точка. Поне при мен Истанбул - Сидни, Сингапур - София е със 660лв по-евтино от София - Сидни, Сингапур - София. Миналата седмица разликата беше доста по-малка. 9 Връзка към коментар
Izabela Публикувано: 15 януари, 2020 Сподели Публикувано: 15 януари, 2020 919 лв за Малдиви месец декември как е като цена? И в петък там на какво може да се разчита като транспорт? Връзка към коментар
Ivko Публикувано: 15 януари, 2020 Сподели Публикувано: 15 януари, 2020 Значи аз не виждам какво толкова е това намаление, като същите цени ги имаше и посленото им намаление от септември месец. Тия цени до Бали, Малдиви, Виетнам ги имаше и тогава 🙂 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 15 януари, 2020 Сподели Публикувано: 15 януари, 2020 преди 16 минути , Ivko каза: Значи аз не виждам какво толкова е това намаление, като същите цени ги имаше и посленото им намаление от септември месец. Тия цени до Бали, Малдиви, Виетнам ги имаше и тогава 🙂 Е то не може всяко следващо промо да е по-добро от предишното, в рамките на 2-3 години ще летим без пари 🙂 Тук-там се намират попадения, не са спонтанни моментални покупки, но пак бива. 4 2 Връзка към коментар
Jenbel Публикувано: 15 януари, 2020 Сподели Публикувано: 15 януари, 2020 преди 7 часа, Георги каза: Е то не може всяко следващо промо да е по-добро от предишното, в рамките на 2-3 години ще летим без пари 🙂 Тук-там се намират попадения, не са спонтанни моментални покупки, но пак бива. Именно! Важен е гъделът, че купувам на промоция. Другото го знам.😉 Връзка към коментар
Емил Любенов Публикувано: 15 януари, 2020 Сподели Публикувано: 15 януари, 2020 преди 9 часа, Izabela каза: 919 лв за Малдиви месец декември как е като цена? И в петък там на какво може да се разчита като транспорт? Не е лоша цената, имайки предвид, че е в сезона. Винаги може да се изчака по-ниска цена, но обикновено цените са около 400 евро за там в най-добрия случай. Срещали сме и 330 евро веднъж, но изключителна рядкост... За транспорт там не мога да помогна. Ходил съм само на частен остров с трансфер. 2 Връзка към коментар
lyubo21 Публикувано: 15 януари, 2020 Сподели Публикувано: 15 януари, 2020 Промото си е стандартно, има тук там нещо за някои дестинации. Но не трябва да се забравя, че Qatar в момента са в сериозна криза - огромни загуби вече втора година след политическите драми, та и това е добре за маршрут директно от София. Иначе аз също бих посъветвал търсещите да опитат и multi-city опции във всякакви конфигурации за далечни дестинации като Австралия и Нова Зеландия например... доказано цената се сваля значително, но понякога може да е неудобно със свързващите полети. Задължително бих проверил и "онези" сайтове вместо да разчитам на кодовете на Qatar... последно през skyscanner.no и после някой от местните посредници взимах билети с някъде 80 евро off на човек спрямо цената в официалния сайт... 4 Връзка към коментар
ECC Публикувано: 15 януари, 2020 Сподели Публикувано: 15 януари, 2020 преди 11 часа, Георги каза: Метнете едно око и на Истанбул като изходна точка. Поне при мен Истанбул - Сидни, Сингапур - София е със 660лв по-евтино от София - Сидни, Сингапур - София. Миналата седмица разликата беше доста по-малка. Ние го направихме така до Кейптаун.До Истанбул с нощния спален вагон 65 лева.Бонус един ден Истанбул-българската църква,новия рибен квартал и пр. 2 Връзка към коментар
so'90 Публикувано: 15 януари, 2020 Сподели Публикувано: 15 януари, 2020 Някой да може тива да го докара до финал, като те прехвърли на катарския сайт вика тарифата си “заминала” Връзка към коментар
Mary Публикувано: 16 януари, 2020 Сподели Публикувано: 16 януари, 2020 преди 5 часа, so'90 каза: Някой да може тива да го докара до финал, като те прехвърли на катарския сайт вика тарифата си “заминала” Преди ден и аз имах такъв случай, но не стана. Докато не се върна по-високата цена, все грешка излизаше. Връзка към коментар
ivan69 Публикувано: 16 януари, 2020 Сподели Публикувано: 16 януари, 2020 Айде и аз да се похваля. Взех 4 билета( 1 детски) София - Краби 08,04 , Куала Лумпур - София - 21,04 за 3450 лв. Като за Великден ми изглежда добре . Колебаех се между Краби и Сейшелите , но пътеписа на @master_of_germs , а и по краткия престой в Доха наклониха везните към Тайланд и Малайзия . Сега остава да наглася програмата . 8 Връзка към коментар
Даниела6 Публикувано: 16 януари, 2020 Сподели Публикувано: 16 януари, 2020 За юли около 1200 лв. до Куала Лумпур как е ? Връзка към коментар
Goal & Boss Публикувано: 16 януари, 2020 Сподели Публикувано: 16 януари, 2020 В момента, Даниела6 каза: За юли около 1200 лв. до Куала Лумпур как е ? Скъпо! 2 Връзка към коментар
Радо Публикувано: 16 януари, 2020 Сподели Публикувано: 16 януари, 2020 преди 29 минути , Даниела6 каза: За юли около 1200 лв. до Куала Лумпур как е ? 25.6-9.7 са твоите дати - 934лв. (което доста по приемливо) Другият вариант е да го комбинираш с Бангкок (напр. в края на юни в Тайланд - и около 9 юли в Куала Лумпур)_, гледам че цените се вдигат след 9.7 ) Същите дати - 894 лв., което също е относително добре. Връзка към коментар
DaBo Публикувано: 16 януари, 2020 Сподели Публикувано: 16 януари, 2020 51 minutes ago, Радо said: гледам че цените се вдигат след 9.7 В КЛ започват летните ученически ваканции в частните училища (държавните имат малко по-различен график), а в тях учат децата на всички европейци-експати, така че традиционно това е по-скъп период за летене до/от Европа. По-високи са и цените при местните авиокомпании (например Еър Ейжа) до определени дестинации в региона. 5 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега