Oshko Публикувано: 17 февруари, 2015 Сподели Публикувано: 17 февруари, 2015 Имам една дилема с тях, едни билети, които по принцип са по 1300 йоана бяха преоценени на 600, обаче само 3, а на мен ми трябваха 4. Купих ги 3-те и един скъп(на 2 резервации). Сега отново имат промоция и един останал билет за 600, а аз имам само 10% cancellation fee, според имейла с потвърждението на билета. Чудя се дали да го канселирам и да го купя отново евтин? Някой има ли опит с тях? Едва ли... Какви потенциални проблеми да очаквам, идеи? Притеснява ме, че принципно билетите падат последната седмица, както беше писал и Георги и ако може да се сменят с евтини, тогава всичките китайци биха се юрнали в последния момент и логиката ми се губи, не че трябва да има логика. Връзка към коментар
Георги Публикувано: 17 февруари, 2015 Сподели Публикувано: 17 февруари, 2015 Т.е. въпроса ти е дали, ако си поискаш refund всичко ще мине добре? Не би трябвало да имаш проблеми, супер големи са в Китай. Един от хотелите резервирах през тях, никакви ядове. Потенциални проблеми...освен да трябва да се гоните за парите не се сещам други. А логиката е такава навсякъде, като си купиш бизнес билет или фул икономи, винаги може да го отмениш без наказание и да си купиш промоционален по-евтин, ама от който вече няма мърдане. 1 Връзка към коментар
Oshko Публикувано: 18 февруари, 2015 Автор Сподели Публикувано: 18 февруари, 2015 (редактирано) Играх го днес, малко мъчително, не се случват нещата онлайн, защото първо трябва да се чака 2 часа, второ иска e-receipt, да им пратя, какъвто те не са ми пращали изобщо, трябваше да им се обаждам, малко музика, любезни бяха, свършиха работа, до 25 дни трябва да ми върнат парите, а междувременно си купих евтиният билет онлайн, реших да не натоварвам разговора и с това. Някой да е успявал да си запази седалки от China Southern за вътрешни полети? На мен нещо не ми се получава. Редактирано 18 февруари, 2015 от Oshko 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега