Прескочи до съдържание

Билет до Торонто - Март/Април 2015 ?

Препоръчани мнения

Публикувано: (редактирано)

Здравейте всички!

Искам малко помощ, мнения и насоки, колеги.

София-Торонто-София

Порових доста, но под 750 $ нищо не изскача (LOT, KLM, Turkish Air)

Заминаване 28 Март- 02 Април 2015

Връщане - отворена дата, в рамките на 6 мес или 1 год.

Може да е след 3 месеца, а може и след 9 например.

Не държа да е само с 1 стоп полетът, но да е разумен престоя.

Нямам претенции и към авиокомпанията.

Може и да е нискотарифни, стига да не ме "ударят" с багажа.

Багаж - 1 ръчен + 1 куфар до 20-21 кг, колкото е позволен.

Благодаря предварително!

Редактирано от brokera
Публикувано:

Отворената дата става сложно. Трябва да се купи по-скъп билет, който позволява евтини промени (повечето струват 50-ина евро на промяна). Много грубо преглеждам само, Delta пише около 600 евро, но промяната е 120€ + евентуални разлики в новите тарифи. Turkish пък излизат около 700€, а промяната при тях я гледам 50€.

От Истанбул пък като цяло билетите са по-евтини, по 550€, включително и нонстоп. Но пък виждам че промяна под 120-130€ няма. 

Абе уравнението е сложно...

Публикувано: (редактирано)

Аз не можах да намеря толкова скъпи билети, но пък за сметка на това намерих две предложения.
Разбира се е добре да се ползва една и съща компания, за да е по-безболезнена промяната на датата на връщане.
AerLingus лети директно до Торонто, но разрешава резервации за  максимум 330 дни за 505 Е.
Другото предложение е от Рим  и е потискащо евтино : ~550 $
А до Дъблин или Рим - вероятно с влак ;)

post-2286-0-77296200-1424357446_thumb.png

Редактирано от bat.galin
Публикувано:

Малко офф: аз съм доволна от Еърлингус, макар и само за европейска дестинация да съм ги ползвала и то преди 4-5 години. Бяха точни.

Публикувано:

БЛАГОДАРЯ на всички отзовали се.

За съжаление наистина уравнението е сложно, когато става въпрос за open връщане.

За момента най-доброто, което имам е ЛОТ - около 1380 лв., за едногодишен двупосочен билет.

+ 295 лв. за смяна на датата по всяко време.

Публикувано:

БЛАГОДАРЯ на всички отзовали се.

За съжаление наистина уравнението е сложно, когато става въпрос за open връщане.

За момента най-доброто, което имам е ЛОТ - около 1380 лв., за едногодишен двупосочен билет.

+ 295 лв. за смяна на датата по всяко време.

Имай предвид, че освен таксата за промяна може да се наложи да доплатиш и разлика в цените, ако я няма налична същата тарифа. Абе с две думи, колкото по-рано решиш за финалната дата, толкова по-добре. 

Публикувано:

Имай предвид, че освен таксата за промяна може да се наложи да доплатиш и разлика в цените, ако я няма налична същата тарифа. Абе с две думи, колкото по-рано решиш за финалната дата, толкова по-добре. 

Както винаги - перфектен и точен. Благодаря Жоро!

Гост
Тази тема е заключена за нови мнения.
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.