Прескочи до съдържание

Търся самолетен билет София-Москва


Звелина

Препоръчани мнения

Шереметиево, на един билет, начало 07/07 +/- 2-3 дни, връщане след 20 дни. Намирах с някакви търсачки билети с Луфтханза и Австрийците, обаче с много кратки времена за прекачване и въобще не ги отбелязах.

Евентуално може на връщане да е с много кратко време за прекачване, защото багажът ще пристигне все някога вкъщи, но на отиване, не, защото има последващо пътуване от Москва.

 

 

Цената, възможно най-добра, вариантът с Таром от Букурещ изглежда беше добър, но го изпуснахме.

 

 

  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Кратките прекачвания не са страшни, щом авиокомпанията ги е сложила е преценила, че ще се справи. Грешки се случват естествено, но може куфара и на директен полет да не ти пристигне. 

 

Най-евтино виждам с Air Serbia с прекачване в Белград, пак кратки прекачвания и в двете посоки, около час. Но цената не е нищо особено, към 230€. България Ер с директен полет са към 270€, Аерофлот над 300€.

 

Алтернативно от Истанбул (азиатското летище) за към 150€, но се лети не до Шереметиево, а Домодедово. 

 

Лятото на теория има вариант да се намери нещо с чартърните полети от морето, но баш по средата на юли се съмнявам цената да е добра. 

Връзка към коментар

Като често пътуващ по тази дестинация знам,че ранното купуване на билет за директните полети не е гаранция за добра цена по това направление.Руснаците не планират от рано пътуванията си,затова от аерофлот и бгеър промоционалната тарифа - за тази година гледам е 446 лв или 229 евро на аерофлот,се появява около 2 месеца преди съответния полет и местата не свършват бързо. :)

Връзка към коментар

Алтернативно от Истанбул (азиатското летище) за към 150€, но се лети не до Шереметиево

 

От "Ататюрк" постояно има добри цени : до Шереметиево (Аэрофлот) ,до Внуково (Търкиш и Транс Аэро) Редактирано от epetkov
Връзка към коментар

И два пъти, закарване/прибиране до/от Букурещ на пътничката, и не си струва вече, за 100 Е беше друга работа.

Съжалявам,не предполагах,че става въпрос за непълнолетна пътничка,която ,естествено,не би тръгнала самостоятелно за Букурещ.Иначе, с обществен транспорт от София до летище Отопени може да се стигне за 22-25 €.

Връзка към коментар
Гост
Тази тема е заключена за нови мнения.
  • Четящи темата   0 магеланци

    • Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.