Прескочи до съдържание

Търся билет за Доминиканска република


Препоръчани мнения

Здравейте!

Можете ли да ми дадете съвет за билет за Доминиканската република за средата на август... Кой е най-изгодният вариант?

Като дати - 4 нощувки там - например от 15-ти до 19-ти август.

Благодаря предварително!

Връзка към коментар

Здравей, нямам представа как стоят нещата за средата на август, но виж на jetairfly.com. Юни месец имаха чудни промоции. Аз купих от тях за около 400 евро на човек /от Брюксел/, пътувам в края на  тази седмица. Не съм летяла до сега с тях, така че за момента не мога да ги коментирам. Като се върна, живот и здраве, ще разказвам :)

  • Харесвам 2
Връзка към коментар

С тях е най-добре да се купува в деня, когато излезе разписанието, тогава са най-евтини, после се качват цените.И аз ще летя с тях март. Но август не е сезон, така, че може да се намерят евтини билети.

Проверих, скъпи са.

  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Трябва да решиш в коя част на Доминикана искаш да кацнеш .. имаш поне 4 опции - Пуерто Плата, Пунта Кана, Ла Романа, Санто Доминго ..

Авиокомпании, който си струва да следиш за промоции: tuifly , thomson, thomas cook, blue panorama, meridiana fly, air europa, evelop, transaero.

Цените за Август са потресаващи и НЕ си струват. Нормална цена дотам е 350-450 евро от Европа. Понякога падат под 300, но само в последния момент.

Най-евтино може да ти излезе ако търсиш пакетна почивка, полет с хотел, през някой от западните тур оператори, и да се надяваш на last minute..

Редактирано от macf1an
  • Харесвам 3
Връзка към коментар

Това са нереални цени. Прегледах всички авиокомпании и всичките са обявили баснословни цифри. Не вярвам да останат така. Още повече, че за Европа лятото не е обичайно да се идва насам. Американците и канадците с децата са основната клиентела.

  • Харесвам 1
Връзка към коментар
  • 2 седмици по-късно ...

Има оферти пакетни за Август които почват от 1050 евро за Пунта Кана там ти влиза билет Мадрид-Пунта Кана-Мадрид 7 нощувки ол инклузив 4* хотел..излиза ти много по изгодно ако си с пакетна цена,защото тур операторите имат блок места в хотелите и такива цени ги няма и в букинг...

Връзка към коментар
Гост
Тази тема е заключена за нови мнения.
  • Четящи темата   0 магеланци

    • Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.