Прескочи до съдържание

Търся билет за Доминиканска република

Препоръчани мнения

Публикувано:

Здравейте!

Можете ли да ми дадете съвет за билет за Доминиканската република за средата на август... Кой е най-изгодният вариант?

Като дати - 4 нощувки там - например от 15-ти до 19-ти август.

Благодаря предварително!

Публикувано:

Здравей, нямам представа как стоят нещата за средата на август, но виж на jetairfly.com. Юни месец имаха чудни промоции. Аз купих от тях за около 400 евро на човек /от Брюксел/, пътувам в края на  тази седмица. Не съм летяла до сега с тях, така че за момента не мога да ги коментирам. Като се върна, живот и здраве, ще разказвам :)

• Харесвам 2
Публикувано:

С тях е най-добре да се купува в деня, когато излезе разписанието, тогава са най-евтини, после се качват цените.И аз ще летя с тях март. Но август не е сезон, така, че може да се намерят евтини билети.

Проверих, скъпи са.

• Харесвам 1
Публикувано: (редактирано)

Трябва да решиш в коя част на Доминикана искаш да кацнеш .. имаш поне 4 опции - Пуерто Плата, Пунта Кана, Ла Романа, Санто Доминго ..

Авиокомпании, който си струва да следиш за промоции: tuifly , thomson, thomas cook, blue panorama, meridiana fly, air europa, evelop, transaero.

Цените за Август са потресаващи и НЕ си струват. Нормална цена дотам е 350-450 евро от Европа. Понякога падат под 300, но само в последния момент.

Най-евтино може да ти излезе ако търсиш пакетна почивка, полет с хотел, през някой от западните тур оператори, и да се надяваш на last minute..

Редактирано от macf1an
  • Харесвам 3
Публикувано:

Това са нереални цени. Прегледах всички авиокомпании и всичките са обявили баснословни цифри. Не вярвам да останат така. Още повече, че за Европа лятото не е обичайно да се идва насам. Американците и канадците с децата са основната клиентела.

• Харесвам 1
  • 2 седмици по-късно ...
Публикувано:

Има оферти пакетни за Август които почват от 1050 евро за Пунта Кана там ти влиза билет Мадрид-Пунта Кана-Мадрид 7 нощувки ол инклузив 4* хотел..излиза ти много по изгодно ако си с пакетна цена,защото тур операторите имат блок места в хотелите и такива цени ги няма и в букинг...

Гост
Тази тема е заключена за нови мнения.
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.