Прескочи до съдържание

Великден в Сивиля


Lina

Препоръчани мнения

Отдавна имах желание да отида в Сивиля по време на Великденските празници и сега вече планувам това пътуване. Понеже ще бъда около седмица там реших да отида до Габрилтар и да взема кораб до Мароко за 2 дни. Ако някой може да ми даде някакви препоръки ще му бъда мнг благодарна!

Връзка към коментар

Прочетох твой пост в друга тема

"Имам въпрос и ви моля да ми дадете отговор , ако имате опит и то е:
В началото на Март ще пътувам от Германия до София през Инстамбул и обратно.
По разписание имам един ден престой,но аз мисля да остана два дни да разгледам града, но видях,че паспорта ми изтича на 10 Август или ще е валиден 5 месеца.
Още ли важи ,че валидността трябва да е 6 месеца?
Моля, ако някой от вас знае да ми отговори!"

Ако няма промяна във валидността на паспорта ти, ми се струва, че няма да имаш остатъчни 6 месеца при посещението ти в Мароко, а те изискват това.

 

"При влизане в Мароко е необходимо българските граждани да притежават паспорт /обикновен, дипломатически, служебен или моряшки/ със срок на валидност над 6 месеца."-от сайта на МВР, ето го и него де

http://www.mfa.bg/15/findanembassy/0/105/

Връзка към коментар

До Мароко най-лесно/бързо се стига от Тарифа. Алхесирас също е вариант. От Гиб има само един път в седмицата фери.повече за фери разписание тук http://www.frs.es/en/excursions/timetable.html

Връзка към коментар

Мога да кажа конкретно за Алхесирас, че фериботите са на всеки половин-един час и дори нямаш нужда от предварително запазване. Отиваш и има каси като на гара, взимаш билет за следващия и си готов.

За Мароко е задължително да имаш валиден паспорт поне за 6 месеца напред.

Единственото, което ме притеснява относно Мароко за два дни е това, че нямаш почти никакво време да видиш кой знае какво. Тъй като Танжер си е клоаката на Мароко е добре веднага да се изпариш от там и директно да отидеш евентуално до Фес или до Рабат...С автобус Танжер- Рабат е 4 часа, че и малко отгоре, та денят е отишъл...остава ти още един за разглеждане и на следващия на обратно. Същото важи и за варианта с Фес. Аз бих препоръчала Фес.

  • Харесвам 2
Връзка към коментар

Благодаря на всички за информацията

Благодаря ти Тони за съвета, за сега се отказвам от варианта Мароко, времето ми доста е ограничено, ще остане за друг път.

Хубав week end :-)

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    • Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.