ECC Публикувано: 27 февруари, 2015 Сподели Публикувано: 27 февруари, 2015 Снощи гледах самолетни билети София-Мюнхен за декември.Директно летят само Луфтханса.Търсих през Skyscanner и ми даде най-добра цена от Flyhi-283лева.Следващите цени започвар от 368лева.Тази разлика ми се струва голяма,което породи съмнения за коректността на Flyhi. Та какви са ви впечатленията за Flyhi,някой имал ли е проблеми и т.н.? Връзка към коментар
makler Публикувано: 27 февруари, 2015 Сподели Публикувано: 27 февруари, 2015 Ползвал съм този сайт няколко пъти и досега съм нямал проблем с тях. Връзка към коментар
macf1an Публикувано: 27 февруари, 2015 Сподели Публикувано: 27 февруари, 2015 Мнения за flyhi.bg Връзка към коментар
ECC Публикувано: 27 февруари, 2015 Автор Сподели Публикувано: 27 февруари, 2015 Нещо пак съм спал.Търсих тема за Flyhi,но не намерих. Може да изтриете тази тема. Връзка към коментар
dealni Публикувано: 27 февруари, 2015 Сподели Публикувано: 27 февруари, 2015 току що купих от тях билет за Рим, цената беше най-добра, веднага ми пратиха билета, всичко изглежда ок 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега