dimov Публикувано: 3 март, 2015 Сподели Публикувано: 3 март, 2015 Здравейте, Казвам се Александър, родом съм от Добрич, но живея в София. Следя форума от самото му създаване, преди това следих аерохрониките на Георги. Идеята за такъв форум е прекрасна и много, много полезна. Поздравления за всички ангажирани със създаването и поддържането му! Аз лично не съм от най-активните пътешественици, но твърдо съм решил да го променя това нещо. Заради работата си, малко трудно мога да планувам отпуски и съответно пътувания, а и разполагам със скромен бюджет, но в крайна сметка човек или действа или си търси оправдания... Започвам с дестинациити за начинаещи - Будапеща (пътуването беше успешно, завърнах се снощи), следва Рим през май (с приятелката ми имаме само билети на този етап, тепърва ще мислим къде ще отсядаме), за по-нататък още нямам конкретни планове, живот и здраве след Рим ще започна да кроя такива, но мисля, че това е правилното място човек да почерпи идеи и вдъхновения... 18 Връзка към коментар
Kaloyan89 Публикувано: 3 март, 2015 Сподели Публикувано: 3 март, 2015 Добре дошъл Връзка към коментар
Oshko Публикувано: 3 март, 2015 Сподели Публикувано: 3 март, 2015 Добре дошъл! Не се притеснявай от бюджета, изскачат странни, на пръв поглед оферти, нелогични, обаче ти дават възможност с малко пари и малко късмет да достичнеш до неочаквани дестинации на поносима цена, и то това е благодарение на форума, на това, че си споделяме такава информация. 4 Връзка към коментар
Mary Публикувано: 3 март, 2015 Сподели Публикувано: 3 март, 2015 Добре дошъл и поздрави от Рим!Ще му прошепна да ви очаква. 5 Връзка към коментар
Цвете Публикувано: 3 март, 2015 Сподели Публикувано: 3 март, 2015 Рим е градът! Искай и ще ти се даде. Добре дошъл! 2 Връзка към коментар
luba_rizova Публикувано: 4 март, 2015 Сподели Публикувано: 4 март, 2015 Добре дошъл и наслука и на път! 1 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 4 март, 2015 Сподели Публикувано: 4 март, 2015 Добре дошъл, само Александровци напоследък Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега