EmoKrastev Публикувано: 24 юли Публикувано: 24 юли Явно нямат достатъчно натоварване линиите, тук само лоукостърите виреят
polyglota80 Публикувано: 24 юли Публикувано: 24 юли преди 3 часа, Loverboy каза: Става все по-кошмарно значи. Не знам що са отменили КЛМ, след като е кодшеър и нищо не губят сигурно, но те си знаят. Останаха ни само Луфтханза, ТК и малко Бритиш, като последните имат неудобни връзки почти винаги с преспиване в Лондон (мен лично това не ме дразни, ако цената е ОК, но все пак). В мейла, който получих като причина се посочва търговски причини, каквото и да значи това...
stanimir Публикувано: 24 юли Публикувано: 24 юли 3 hours ago, EmoKrastev said: Явно нямат достатъчно натоварване линиите, тук само лоукостърите виреят Трудно се правят уикенд забежки с Ер Франс , освен ако не си поне футболна съпруга. Всъщност полетите на Transаvia до Орли още ги има.Някога ги ползваха и до Амстердам за свързващите си далечни полети. Мисля ,че сега е моментът да стискаме много много силно палци Wizz да оцелеят , защото без конкурентни лоу кост полети до свързващи летища умираме прави.Ще трябва да си търсим квартири в Истанбул 😂 7 2 1
neuromancer Публикувано: 24 юли Публикувано: 24 юли никой не е правил уикенд забежки с Ер Франс, ама така всякакви връзки с дълги полети отпадат и стават на отделни билети с трансфер от други летища... явно си ставаме третостепенно летище от ранга на Скопие 2
EmoKrastev Публикувано: 24 юли Публикувано: 24 юли Преди 1 час, neuromancer каза: явно си ставаме третостепенно летище от ранга на Скопие За съжаление май натам отиват нещата 1
Ardent Публикувано: 30 юли Публикувано: 30 юли Пичовете от американския topcashback са намалили кешбека за Акор хотелите от 6% на 1% баш като се реших си буквам няколко Акора из Азия. Или едните или другите, а може и общо да са това дето почти се римува с пегаси! Щото това си е пегаска работа! Благодаря за вниманието! Олекна ми!
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега