slujitel Публикувано: 21 май, 2019 Сподели Публикувано: 21 май, 2019 преди 2 минути , neuromancer каза: Не че съм сигурен, че е от това, но нали изключвате всичко ПРЕДИ да влезете в зоната на роуминг? Примерно още в самолета на офлайн режим се изключват всички данни и после се включва телефона? Защото ако първо включите телефона в мрежата и докато нацъкате ключетата за данни, той все ще намери какво да закачи автоматично за няколко секунди, примерно да започне да чете мейла или да зарежда картата в гугъл мапс Точно така. А и цели три пъти по 1 минута, а съм го включила веднъж като слязох от самолета. Връзка към коментар
Гост Гост 23*6 Публикувано: 21 май, 2019 Сподели Публикувано: 21 май, 2019 6 hours ago, slujitel said: И аз да се оплача. Дойде ми фактурата от А1 за април. Таксували са ми интернет в роуминг в Египет, а аз не съм ползвала. Освен това интернета при роуминг ми е спрян от настройките на телефона. Три пъти по 1 минута по 1.99 лв. Сумата не е голяма, ама как ги правят тези работи? Сега си гледам детайлната справка в А1 сайта, и всичкото ми потребление на интернет, вкл. и в роуминг ми го дава в kb, а не в минути, затова сигурно ли е, че не сте получавали ммс или нещо друго, защото това потребление на интернет в минути е наистина странно ... Връзка към коментар
slujitel Публикувано: 21 май, 2019 Сподели Публикувано: 21 май, 2019 преди 13 минути , georgebg каза: Сега си гледам детайлната справка в А1 сайта, и всичкото ми потребление на интернет, вкл. и в роуминг ми го дава в kb, а не в минути, затова сигурно ли е, че не сте получавали ммс или нещо друго, защото това потребление на интернет в минути е наистина странно ... Всъщност може и кб да е. В графата пише „1”. Аз помислих, че е минути. Не съм получавала нищо, но те и настройките за ммс са ми изключени също. Връзка към коментар
akair Публикувано: 21 май, 2019 Сподели Публикувано: 21 май, 2019 11 minutes ago, slujitel said: но те и настройките за ммс са ми изключени също. Как така настройките са изключени? Връзка към коментар
slujitel Публикувано: 21 май, 2019 Сподели Публикувано: 21 май, 2019 преди 5 минути , akair каза: Как така настройките са изключени? Третата опция. Връзка към коментар
Гост Гост 23*6 Публикувано: 21 май, 2019 Сподели Публикувано: 21 май, 2019 25 minutes ago, slujitel said: Всъщност може и кб да е. В графата пише „1”. Аз помислих, че е минути. Не съм получавала нищо, но те и настройките за ммс са ми изключени също. 1 kb е най-малката мерна единица за дадената графа т.е. е имало "някакъв", макар и минимален трансфер преди за се спре ... Връзка към коментар
slujitel Публикувано: 21 май, 2019 Сподели Публикувано: 21 май, 2019 преди 7 минути , georgebg каза: 1 kb е най-малката мерна единица за дадената графа т.е. е имало "някакъв", макар и минимален трансфер преди за се спре ... Ами не знам. Дори и така да е, в момента на включването съм съгласна, но другите два пъти ми е много странно. Връзка към коментар
akair Публикувано: 21 май, 2019 Сподели Публикувано: 21 май, 2019 19 minutes ago, slujitel said: Третата опция. Коя версия на Андроид е това? Опитвам се да намеря същото съобщение на англ, но засега без успех 🙂 Връзка към коментар
slujitel Публикувано: 21 май, 2019 Сподели Публикувано: 21 май, 2019 преди 5 минути , akair каза: Коя версия на Андроид е това? Опитвам се да намеря същото съобщение на англ, но засега без успех 🙂 6.0 Връзка към коментар
akair Публикувано: 21 май, 2019 Сподели Публикувано: 21 май, 2019 31 minutes ago, slujitel said: 6.0 Ето го и в оригинал - телефон в мрежата на ТДЦ Дания: Сппоред мен това е просто отметка телефонът да се опитва да изпраща и получава ММС през Wi-Fi ("без вашата услуга за данни"). Или някаква такава щуротия. Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 21 май, 2019 Сподели Публикувано: 21 май, 2019 не съм сигурен, за СМС не трябват данни или wifi, май и за MMS. T.e. да си ползва мрежата нормално може би Поне при плановете ги пишат отделно - разговори, СМС и ММС, и данни всъщност не съм сигурен, май никога не съм пращал или получавал ММС Връзка към коментар
akair Публикувано: 21 май, 2019 Сподели Публикувано: 21 май, 2019 23 minutes ago, neuromancer said: не съм сигурен, за СМС не трябват данни или wifi, май и за MMS. T.e. да си ползва мрежата нормално може би Поне при плановете ги пишат отделно - разговори, СМС и ММС, и данни всъщност не съм сигурен, май никога не съм пращал или получавал ММС СМС минава като сигнализация само ММС има пейлоуд и за целта телефоните вдигат ПДП в специален АПН за ММС, който има рутинг само до ММС центъра. Някои оператори могат да разрешат достъп до ММС центъра си и извън дедикейтнатия АПН (но май почти никой не го прави). Връзка към коментар
slujitel Публикувано: 21 май, 2019 Сподели Публикувано: 21 май, 2019 От моята практика: СМС е кратко съобщение, което е безплатно за моя тарифен план. Когато стане по-дълго се преобразува в ММС, изписва ми, и не мога да го изпратя, ако не включа отметката. Пак е безплатно. Но ако изпратя снимка, отново го водят ММС, но вече плащам. Не знам каква е разликата, уж все е ММС, но... ако нещо ви говори. Във всички случаи, за ММС и СМС не ми трябва интернет. преди 11 минути , akair каза: СМС минава като сигнализация само ММС има пейлоуд и за целта телефоните вдигат ПДП в специален АПН за ММС, който има рутинг само до ММС центъра. Някои оператори могат да разрешат достъп до ММС центъра си и извън дедикейтнатия АПН (но май почти никой не го прави). преди 36 минути , neuromancer каза: не съм сигурен, за СМС не трябват данни или wifi, май и за MMS. T.e. да си ползва мрежата нормално може би Поне при плановете ги пишат отделно - разговори, СМС и ММС, и данни всъщност не съм сигурен, май никога не съм пращал или получавал ММС Връзка към коментар
tch Публикувано: 21 май, 2019 Сподели Публикувано: 21 май, 2019 преди 9 часа, darinamarinova каза: При Спиди увеличението е реално около 17% и най-евтината им опция е Стандарт 24 часа (2.99 лв. офис-офис, ДО автоматична станция (няма опция преглед, плащане само с карта), цената е само 1.49 лв. и ги има по Фантастико и Билла и са с тяхното работно време, което е супер удобно. Да, благодаря за съвета. При Спиди с наложен платеж и опция за преглед идва около 3.6, което си е пак над 1лв. по-малко от колкото с Еконт. Остава да убедя и хората, които си поръчват да ги ползват.😅 Връзка към коментар
Alexander Публикувано: 21 май, 2019 Сподели Публикувано: 21 май, 2019 Голяма скука в тоя Пловдив, а ще се седи доста.. 2 1 3 Връзка към коментар
Polina Публикувано: 21 май, 2019 Сподели Публикувано: 21 май, 2019 преди 20 минути , Alexander каза: Голяма скука в тоя Пловдив, а ще се седи доста.. Шегаджия!! 3 1 Връзка към коментар
Izabela Публикувано: 21 май, 2019 Сподели Публикувано: 21 май, 2019 Преди 1 час, Alexander каза: Голяма скука в тоя Пловдив, а ще се седи доста.. Най-хубавият град за живеене! 🙂 А даже не съм от Пловдив 🙂 2 2 Връзка към коментар
bulpa Публикувано: 22 май, 2019 Сподели Публикувано: 22 май, 2019 преди 10 часа, Alexander каза: Голяма скука в тоя Пловдив, а ще се седи доста.. Прав си! Умираме от скука в тоя Пловдив... 3 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 22 май, 2019 Автор Сподели Публикувано: 22 май, 2019 преди 12 часа, Alexander каза: Голяма скука в тоя Пловдив, а ще се седи доста.. Ти па, нищо не каза Разходи се, виж какво е град... 1 3 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 22 май, 2019 Сподели Публикувано: 22 май, 2019 преди 13 часа, Alexander каза: Голяма скука в тоя Пловдив, а ще се седи доста.. преди 12 часа, Polina каза: Шегаджия!! Мислиш ли?! Винаги съм считал, че имам чудесно чувство за хумор … и сега, като не схващам шегата... много тъпо се чувствам. Харесвам си София … понякога. Пловдив - винаги! 3 Връзка към коментар
funny Публикувано: 22 май, 2019 Сподели Публикувано: 22 май, 2019 преди 13 часа, Alexander каза: Голяма скука в тоя Пловдив, а ще се седи доста.. преди 9 минути , ven62 каза: Мислиш ли?! Винаги съм считал, че имам чудесно чувство за хумор … и сега, като не схващам шегата... много тъпо се чувствам. Харесвам си София … понякога. Пловдив - винаги! Абе защо така го нападнахте човека 🙂 Аз също съм ок да се разходя из Пловдив, но в никакъв случай не искам да живея там . 1 Връзка към коментар
Polina Публикувано: 22 май, 2019 Сподели Публикувано: 22 май, 2019 преди 56 минути , ven62 каза: Мислиш ли?! Винаги съм считал, че имам чудесно чувство за хумор … и сега, като не схващам шегата... много тъпо се чувствам. Харесвам си София … понякога. Пловдив - винаги! Именно. Харесвам си София, харесвам си и Пловдив и винаги си намирам какво да правя там като ида. Било то разходки (има толкова тепета 🙂 ), било то приятни заведения из Капана и все съм се заговаряла с някой, скучно не ми е било. Тази година е столица на културата, чак да няма събития, които да се посетят?? Пък и сега като цъфнат липите... преди 45 минути , funny каза: Абе защо така го нападнахте човека 🙂 Аз също съм ок да се разходя из Пловдив, но в никакъв случай не искам да живея там . Не го нападам. Съмнявам се, Александър да се е установил трайно там, вероятно е командировка. А аз се оплаквам, че всички се оплаквате! 😄 3 Връзка към коментар
funny Публикувано: 22 май, 2019 Сподели Публикувано: 22 май, 2019 преди 1 минута , Polina каза: Съмнявам се, Александър да се е установил трайно там, вероятно е командировка. Бе мен на третия ден ме хващат нервите, та и командировка да е пак го разбирам 1 Връзка към коментар
Alexander Публикувано: 22 май, 2019 Сподели Публикувано: 22 май, 2019 Скучно е, понеже съм сам 10 дена, иначе нямам забележки. 3 Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 22 май, 2019 Сподели Публикувано: 22 май, 2019 преди 18 минути , Alexander каза: Скучно е, понеже съм сам 10 дена, иначе нямам забележки. Признай си, че това е провокация към магеланците в този прекрасен град да проявят гостоприемството си и да ти покажат прелестни кътчета, които само местните знаят! 1 1 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега