Прескочи до съдържание

Искам да се оплача

AlexandraKo

Препоръчани мнения

Публикувано:
2 minutes ago, Mistela said:

Да се оплача и аз в темата

Терасата ни е нападната от гълъби, сложихме шипове, дискове, въртящи се елементи, нищо не помага. Кацат, акат, сега и гнездо с малки има.

Моля ако някой знае фирма в София да почисти и обезпаразити да ми пише, пък после някаква ветроупорна завеса ще слагаме се е видяло.

Баща ми накрая сложи мрежа на терасата, че баба ми, че имаше същия проблем...

• Харесвам 1
Публикувано:

Доколкото знам, има "репеленти" против гълъби. В Практикер съм виждала едно подобно на желе, а май има и спрей.

Публикувано:
преди 16 минути , Lyubina каза:

Доколкото знам, има "репеленти" против гълъби. В Практикер съм виждала едно подобно на желе, а май има и спрей.

на приятели, които са на последен етаж и това не помогна

трябва ми фирма първо да почисти и изтрепе кокошинките, четох че в изолацията може да са се скрили дори.

• Шок 2
Публикувано:

И ние сме с гълъби вече повече от 3 години. Мъжът ми слага мрежа, направиха си отвор. Машинките не вършат работа. Май ще правим ремонт на покрива.

• Харесвам 2
  • Шок 1
Публикувано:
преди 29 минути , Mistela каза:

Терасата ни е нападната от гълъби, сложихме шипове, дискове, въртящи се елементи, нищо не помага. Кацат, акат, сега и гнездо с малки има.

Моля ако някой знае фирма в София да почисти и обезпаразити да ми пише, пък после някаква ветроупорна завеса ще слагаме се е видяло.

Стикери с грабливи птици по прозорците.

Това превантивно действа. 

• Харесвам 2
  • Смея се 1
Публикувано:

@Eva eva хич не си сама, моето днес за малко да го върнат от градината, било със зачервено гърло 🙂 🙂 🙂 тамън го приеха без зелени сополи. За сополите личната не каза тестове за корона. Хич не мисля и да го тествам на моя глава, опашките пред лабораториите са по-зле от всякога, квот такова. Поне до края на месеца май ще си чоплим играчки вкъщи. Аман.

Публикувано:
преди 2 часа, Mistela каза:

Приятели казаха, че това е помогнало срещу птиците (https://www.otrovi.com/konrol-nad-ptici/elektronni-ustroystva-protiv-ptitci/). Мен обаче ме дразнеше шума, но те казаха, че се свиква и не прави впечатление след време. За дезинфекция пусни търсачка за ДДД фирми, но не знам коя ще се съгласи на комбинация дезинфекция+почистване (аз зная фирма само за дезинфекция, не чистят; ставаше въпрос за плъхоци и екскрементите им).

• Харесвам 1
Публикувано:

Здравейте отново,

Благодаря на всички за подкрепата. Преди час бяхме в Рамус в Дружба, чакахме 15 минути, нямаше много хора. Платихме 105 лв. за ПСР тест и ПКК. Сега чакаме. Хубавото е, че моят син е по-добре, съвсем леко го боли гърлото.

• Харесвам 21
Публикувано:

Мен през лятото винаги ме боли по-малко гърлото защото пия студено до ледено,но в тази ситуация малко се напрягам и само си меря температурата.:mosking::derisive:

• Харесвам 2
Публикувано:
3 hours ago, Coo said:

@Eva eva хич не си сама, моето днес за малко да го върнат от градината, било със зачервено гърло 🙂 🙂 🙂 тамън го приеха без зелени сополи. За сополите личната не каза тестове за корона. Хич не мисля и да го тествам на моя глава, опашките пред лабораториите са по-зле от всякога, квот такова. Поне до края на месеца май ще си чоплим играчки вкъщи. Аман.

Ох, стискам палци, дано всичко е наред и бързо да се оправи.

• Харесвам 2
Публикувано:

@Eva eva стискам палци и аз да се размине и окаже друго!  и мен ме боля гърлото преди 15-20 дни, смуках Трахизан през 2 часа, гаргари с вода със сол и оцет, с кислородна вода и какви ли не бабини деветини, за няколко дни премина, не мисля, че е било корона, ама не съм се и тествала; иначе отлично те разбирам, и аз треперих покрай сина ми, който беше на морето преди 17-18 дни и си представях апокалипсиси, а и ежедневно е на работа в офис с още двайсетина младежи като него, кой къде ходи в свободните си дни не ща и да си мисля даже.... на всичкото отгоре преди няколко дни научих от първа ръка и за друга група млади хора /18 годишни/, положителни от заведение, като едното дори е развило и васкулит като усложнение /инфо в тази статия/, и вече не се броя за хипохондричка на майтап, а за яко притеснена и полу-паникьосана

• Харесвам 3
  • Замислям се 1
Дани Магелани
Публикувано:
преди 57 минути , Eva eva каза:

Ох, излезе отрицателен 🙂 Благодаря на всички още веднъж 🙂

Самолет към Гърция в близките 2 дни!

• Харесвам 4
  • Браво 1
  • Смея се 1
Публикувано:

Сега вече и аз мога да се оплача, че заради @Eva eva  "стискам" цял ден:

Никой не казва за гениалната заповед на здравния министър - Заповед № РД-01-399/12.07.2020 г.     ( http://www.mh.government.bg/media/filer_public/2020/07/12/zapoved-rd-01-399-12072020.pdf )

Ама не се мъчете да я четете. Аз ще ви преразкажа най-важното. Отварят отново "дискотеки, пиано-бар, нощен бар, нощни клубове и други подобни нощни заведения". (т.5).

По-гениална (че то има ли сравнителна и превъзходна степен на гениалност) е единствено позабравената заповед, с която през март/април при 20-23 заразени и един тревожно  прокашлящ се по един път на всеки 3 часа се затвориха парковете. Ще питате - че какво му е гениалното. Гениалното беше, че се сетиха да направят изключение за милите кученца. Тия дето ръсят едни неща по по-голямата част от софийските тротоарите. Те единствено можеха да се разхождат с техните собственици. И аз, като отивам до магазина, примерно, подскачам ту на единия, ту на другия крак, а и трупешката, за да избегна маркировките. Представям си как изглеждам - като съученичките ми преди 45 години, които подскачаха по същия начин, играейки на дама, а ние, момчетата ги целехме с фунийки … и ми става така мило и носталгично.

Сега пък ще питате - защо в тази тема такова възторжено мнение. 

...

"Сеега … ще ви кажа". :wink::wink:

...

Еми, … защото са забравили футболистите. Това са тия дето се напрягат (мисловно) дали да ритнат топката или не. От една страна знаят, че това е смисъла на тази игра, но от друга - ами ако топката влезе в някоя врата едните ще трябва да се псуват и плюят, а другите ще трябва да се прегръщат и целуват и ще се заразят.  И така цели 90 минути мъка и то без да ги подкрепят верни запалянковци. Е, затова се оплаквам. Забравили са клетите запалянковци в тази заповед.

Ама нищо, аз съм оптимист, ще се сетят и ще се коригират тези дни. Вярвам.

------

Щях да забравя:

Специално тагвам @Lindt. Знам, че има проблем с търсенето в сканираните заповеди на сайта на МЗ. Е, за тази заповед проблема е решен. Сърчвай в мението ми. Много внимателно съм цитирал всички важни, ключови думи от заповедта:

- отварят се;

- дискотеки;

- пиано-бар;

- нощен бар;

- нощни клубове;

- други подобни нощни заведения.

------------

Ей, ще се побъркам … или процесът вече е завършил?!

• Харесвам 6
  • Смея се 8
Публикувано:

@Eva eva понеже те чета и в другия форум, наистина обърни внимание, че на резултатите от Рамус първоначално излиза текст отрицателен, но той седи в колона референтна стойност и това не е резултатът от теста, той се появява най-рано на следващия ден, вече има описани няколко такива случая, в които хората виждат думата отрицателен и решават, че това е резултатът

освен ако не сте платили за някакъв от ултра бързите PCR тестове, които излизат за 2 до 4 часа, но при цената която споменаваш, ме съмнява?  иначе естествено ти пожелавам наистина окончателният резултат да е негативен и да се успокоите 🙂

• Харесвам 6
Публикувано:

Аз пък да се оплача от вятър работа. В буквалния смисъл. Успях да взема и да разходя знамето (то това е за темата с хвалбите) и обещах да му правя дронски фотосесии, но през цялото време духа безобразен вятър и не смея да вдигна дрона. 😥  А такива фотогенични места си намерих.

• Смея се 1
Публикувано:
преди 12 часа, Lirea каза:

Аз пък да се оплача от вятър работа. В буквалния смисъл. Успях да взема и да разходя знамето (то това е за темата с хвалбите) и обещах да му правя дронски фотосесии, но през цялото време духа безобразен вятър и не смея да вдигна дрона. 😥  А такива фотогенични места си намерих.

А какво да кажем ние с гайдите т.е. с Mavik Mini :wink:

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 10 часа, ven62 каза:

А какво да кажем ние с гайдите т.е. с Mavik Mini :wink:

Приберете гайдите, извадете една бира или едно шотландско и кажете "Наздраве". Не е идеално решение, но при големия брат Мавик про помага. 😁 

• Смея се 1
Публикувано:

Полет на wizz air София Мадрид на 19 /07/20 Снимките са на един приятел аз днес пътувам на там но с Ryanair никакво спазване на противоепидемични мерки без маски дори и кабинен екипаж . 

IMG-20200719-WA0022.jpg

IMG-20200719-WA0022.jpg

IMG-20200719-WA0026.jpg

IMG-20200719-WA0025.jpg

• Шок 2
Публикувано:
преди 30 минути , Julian999 каза:

Полет на wizz air София Мадрид на 19 /07/20 Снимките са на един приятел аз днес пътувам на там но с Ryanair никакво спазване на противоепидемични мерки без маски дори и кабинен екипаж . 

IMG-20200719-WA0022.jpg

IMG-20200719-WA0022.jpg

IMG-20200719-WA0026.jpg

IMG-20200719-WA0025.jpg

Това вече е тъпо! Тези снимки, ако се пльоснат на Facebook страницата им, сигурно ще има ефект. 

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 54 минути , Мари Николова каза:

Това вече е тъпо! Тези снимки, ако се пльоснат на Facebook страницата им, сигурно ще има ефект. 

Опита се но не може да ги качи . По необясними причини... Сигурно .

даже клип им е направил

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 1 час, Julian999 каза:

IMG-20200719-WA0022.jpg

IMG-20200719-WA0022.jpg

IMG-20200719-WA0026.jpg

IMG-20200719-WA0025.jpg

От март месец насам съм ползвал Wizz, BGAir и Transavia. Единствените, които си позволяваха да не ползват маски и то, когато са при вратите и си говорят помежду си, бяха стюардесите на Transavia. Явно си зависи от конкретните екипажи.

• Харесвам 2

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.