iMari Публикувано: 20 юли, 2020 Сподели Публикувано: 20 юли, 2020 Видеото е скандално по много причини, дано Wizz air да му обърнат внимание! 1 Връзка към коментар
Juliaaa Публикувано: 21 юли, 2020 Сподели Публикувано: 21 юли, 2020 Днес след работа си намерих колата с разбито задно стъкло на багажника. Много тъпо ми стана, защото е умишлено счупено. Ей така, посред бял ден на столичен оживен булевард. 1 5 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 21 юли, 2020 Автор Сподели Публикувано: 21 юли, 2020 преди 20 минути , Juliaaa каза: Днес след работа си намерих колата с разбито задно стъкло на багажника. Много тъпо ми стана, защото е умишлено счупено. Ей така, посред бял ден на столичен оживен булевард. А имаше ли нещо вътре? Или,без причина? Връзка към коментар
Juliaaa Публикувано: 21 юли, 2020 Сподели Публикувано: 21 юли, 2020 @AlexandraKo, ценности няма. Нищо не са докоснали. Просто грозно разбито задно стъкло. Докато се прибера до вкъщи съвсем изпопада. 1 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 21 юли, 2020 Автор Сподели Публикувано: 21 юли, 2020 Преди 1 час, Juliaaa каза: @AlexandraKo, ценности няма. Нищо не са докоснали. Просто грозно разбито задно стъкло. Докато се прибера до вкъщи съвсем изпопада. И това, посред бял ден. Много неприятно. 1 Връзка към коментар
Lyubina Публикувано: 22 юли, 2020 Сподели Публикувано: 22 юли, 2020 Тази вечер любимото ми малко лаптоп че окончателно отказа да съдейства. Служи ми вярно 6 години. Сега ще трябва да взема решение дали да правя опити за реанимация или директно да търся нов. Проблемът ми е, че искам не възможната комбинация от малък размер (и лек), и по ниска цена. 1 Връзка към коментар
ива валя Публикувано: 23 юли, 2020 Сподели Публикувано: 23 юли, 2020 преди 11 часа, Lyubina каза: Тази вечер любимото ми малко лаптоп че окончателно отказа да съдейства. Служи ми вярно 6 години. Сега ще трябва да взема решение дали да правя опити за реанимация или директно да търся нов. Проблемът ми е, че искам не възможната комбинация от малък размер (и лек), и по ниска цена. Реанимацията не е излишна😀 2 Връзка към коментар
Coo Публикувано: 24 юли, 2020 Сподели Публикувано: 24 юли, 2020 От три дни детето вдига температура, над 38.5 буча Нурофен, свалям до 37,6, буча Панадол, свалям я на 36,6, после пак почва да вдига. Иначе си е жизнен. Мрънка за внимание и за приятелите в яслата. Имам ужасно много работа и само му се репча 😞 За ден-два температура 38 ми окей, ама трети ден? Звъннах на личната му (педиатърка) и тя традиционно откакто има коронавирус ме отсвири да го преглежда. Каза, да давам още нурофен и панадол и че ако и в понеделник е така, трябвало да му пусна pCR тест, за да го прегледа с тези симптоми. Седя и си мисля как беглите планове за палатки и рекички за уикенда отекоха. Но ако другата седмица се наложи да му правя pcr тест и той вземе, че е отрицателен, така и така ще му бъркат с клечка до далака или главния мозък, искам да ви кажа, че директно свиря работата и отиваме пак до Гърция. 1 Връзка към коментар
aleks_s Публикувано: 24 юли, 2020 Сподели Публикувано: 24 юли, 2020 От тази вечер има нова заповед на министъра на здравното министерство Сперанца ( за Италия става въпрос ) За хора , посетили България и Румъния в последните 14 дни има задължителна карантина. А ние се прибрахме преди 12 дни 😞 Утре ще знаем какво по- точно трябва да направим... https://www.repubblica.it/cronaca/2020/07/24/news/quarantena_per_chi_arriva_da_romania_e_bulgiaria_-262792239/ Цитат Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 24 юли, 2020 Сподели Публикувано: 24 юли, 2020 Това е ако отсега влизаш в Италия. Преди 12 дни е било друго 3 Връзка към коментар
Тони Публикувано: 2 август, 2020 Сподели Публикувано: 2 август, 2020 Днес в Мелбърн ни обявиха ниво 4 рестрикции. Излизане от къщи само за работа, по един от домакинство за пазаруване и до 5 км отдалечаване от дома. От 20.00 до 5.00 изобщо никакво излизане. И понеже тука на дребно не играят, периода е до 13 септември, 6 седмици. За туризъм казаха...догодина, живи и здрави.🤣🤣🤣 4 13 1 Връзка към коментар
Rositsa88 Публикувано: 2 август, 2020 Сподели Публикувано: 2 август, 2020 Поредния загубен самолетен билет - с 14 дни карантина отпада пътуването до Сицилия на 5 август. И уиз не отменят полета , така че губим парите за полета. Последните седмици не успяхме да отидем до Исландия, до Англия на 2 пъти загубихме самолетни биле (уиз... ) , Унгария ни отмениха полета. Малко вече не знам да продължавам ли да купувам билети или просто да чакам да се стабилизират нещата 2 3 Връзка към коментар
Lindt Публикувано: 2 август, 2020 Сподели Публикувано: 2 август, 2020 преди 3 минути , Rositsa88 каза: Поредния загубен самолетен билет - с 14 дни карантина отпада пътуването до Сицилия на 5 август. И уиз не отменят полета , така че губим парите за полета. Последните седмици не успяхме да отидем до Исландия, до Англия на 2 пъти загубихме самолетни биле (уиз... ) , Унгария ни отмениха полета. Малко вече не знам да продължавам ли да купувам билети или просто да чакам да се стабилизират нещата Освен че дори 3 дни преди пътуването не се знае дали ще отпътуваш и при какви условия ще се върнеш, от почти всички промени в полетите губим пари - независимо от този прах в очите за безплатни промени. И никой по веригата не желае да ти предложи сигурност, че ще получиш това, което му плащаш. Така че не, аз не бих си купила билети, защото целият период, предшестващ използването на платената услуга, е твърде стресиращ. 5 Връзка към коментар
ДиянаВ Публикувано: 2 август, 2020 Сподели Публикувано: 2 август, 2020 21 minutes ago, Rositsa88 said: Поредния загубен самолетен билет - с 14 дни карантина отпада пътуването до Сицилия на 5 август. И уиз не отменят полета , така че губим парите за полета. Последните седмици не успяхме да отидем до Исландия, до Англия на 2 пъти загубихме самолетни биле (уиз... ) , Унгария ни отмениха полета. Малко вече не знам да продължавам ли да купувам билети или просто да чакам да се стабилизират нещата То, докато не почнат с ваксината, все така ще е. Ако пътувате в един и същ състав, купувай билетите с флекс, еднопосочни и без първоначални допълнителни услуги като приорити, багаж, места. Това за Уиз. Някои ще кажат, че за билет от 20 лв., флекс за 22 лв. не си струва, но като ти се провалят две и повече пътувания гледната точка се променя. А ако всичко купуваш с точки, а не с пари, още по-добре. Така или иначе точките за друго не се ползват. С флекс поне имаш занимавка да местиш резервацията насам - натам 🙂 3 1 Връзка към коментар
ДиянаВ Публикувано: 2 август, 2020 Сподели Публикувано: 2 август, 2020 За Катания да те успокоя, времето нещо се разваля другата седмица, така че ...😉 3 1 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 2 август, 2020 Автор Сподели Публикувано: 2 август, 2020 преди 22 минути , Rositsa88 каза: Поредния загубен самолетен билет - с 14 дни карантина отпада пътуването до Сицилия на 5 август. И уиз не отменят полета , така че губим парите за полета. Последните седмици не успяхме да отидем до Исландия, до Англия на 2 пъти загубихме самолетни биле (уиз... ) , Унгария ни отмениха полета. Малко вече не знам да продължавам ли да купувам билети или просто да чакам да се стабилизират нещата Да ти кажа, то и без това, в август на Сицилия е мор. Африканска жега и даже ние, дето сме фамилия гущерови и издържаме по цял ден на слънце, по туй време избягваме да ходим. Така че, всяко зло е за добро - ще отидете октомври, за едно късно и прекрасно моренце:)))) преди 3 минути , ДиянаВ каза: За Катания да те успокоя, времето нещо се разваля другата седмица, така че ...😉 Да бе - от 35 ще падне на 30.Ама, на сянка. И като се напекат ония ми ти, Сицилиански камънациии... 2 Връзка към коментар
ДиянаВ Публикувано: 2 август, 2020 Сподели Публикувано: 2 август, 2020 2 minutes ago, AlexandraKo said: Да ти кажа, то и без това, в август на Сицилия е мор. Африканска жега и даже ние, дето сме фамилия гущерови и издържаме по цял ден на слънце, по туй време избягваме да ходим. Така че, всяко зло е за добро - ще отидете октомври, за едно късно и прекрасно моренце:)))) Да бе - от 35 ще паднена 30.Ама, на сянка. И като се напекат ония ми ти, Сицилиански камънациии... Аз съм била началото на октомври. Удави ни 😆. Такива потопи имаше, че от шахтите бликаше на фонтан вода. Ясно ми е, че не е обичайно за там и за това не са насмогвали да поемат количеството дъжд. Като спряха дъждовете, друсна земетресение😆. Въобще само неволи в тази Сицилия. Ама хубава пък 🙂 2 Връзка към коментар
Coo Публикувано: 2 август, 2020 Сподели Публикувано: 2 август, 2020 @Rositsa88 😞 съжалявам. Добре знам как се чувстваш. Аз по същата причина с промените в плановете и пътуванията, в момента нищо не купувам. Ако стане нещо тип от днес за утре, стане, но дългосрочно следващите седмици съм ги зачеркнала за пътувания в чужбина. Връзка към коментар
slujitel Публикувано: 2 август, 2020 Сподели Публикувано: 2 август, 2020 преди 8 минути , ДиянаВ каза: То, докато не почнат с ваксината, все така ще е. Ако пътувате в един и същ състав, купувай билетите с флекс, еднопосочни и без първоначални допълнителни услуги като приорити, багаж, места. Това за Уиз. Някои ще кажат, че за билет от 20 лв., флекс за 22 лв. не си струва, но като ти се провалят две и повече пътувания гледната точка се променя. А ако всичко купуваш с точки, а не с пари, още по-добре. Така или иначе точките за друго не се ползват. С флекс поне имаш занимавка да местиш резервацията насам - натам 🙂 Защо без допълнителни услуги като багаж, приорити и т.н? Връзка към коментар
Цвете Публикувано: 2 август, 2020 Сподели Публикувано: 2 август, 2020 Снощи трябваше да съм в Бари, билети купени миналия четвъртък, ден преди обявяване на карантината за българи. 😂 3 Връзка към коментар
slujitel Публикувано: 2 август, 2020 Сподели Публикувано: 2 август, 2020 В момента, Цвете каза: Снощи трябваше да съм в Бари, билети купени ден преди обявяване на карантината за българи, миналия четвъртък. 😂 Ден преди обявяване на карантината щях да купя за Сицилия, но се замотах да чета, че не знаех нищо за организацията там и стана късно, а аз се изморих и реших да го оставя за следващия ден. Разминах се за малко. 4 Връзка към коментар
ДиянаВ Публикувано: 2 август, 2020 Сподели Публикувано: 2 август, 2020 (редактирано) 15 minutes ago, slujitel said: Защо без допълнителни услуги като багаж, приорити и т.н? За резервация с флекс говорех. Защото допълнителните услуги за всяка дестинация и сезон са на различна цена. За да не трябва да доплащаш или да си на минус, по-добре гол билет с флекс. По-лесно се нагажда при необходимост от промяна. А и защо да плащаш предварително за допълнителни услуги, като не се знае дали въобще ще пътуваш. Редактирано 2 август, 2020 от ДиянаВ 5 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 5 август, 2020 Сподели Публикувано: 5 август, 2020 На 14.7.2020 г. в 22:55, ven62 каза: ... Никой не казва за гениалната заповед на здравния министър - Заповед № РД-01-399/12.07.2020 г. ( http://www.mh.government.bg/media/filer_public/2020/07/12/zapoved-rd-01-399-12072020.pdf ) Ама не се мъчете да я четете. Аз ще ви преразкажа най-важното. Отварят отново "дискотеки, пиано-бар, нощен бар, нощни клубове и други подобни нощни заведения". (т.5). ... Сега пък ще питате - защо в тази тема такова възторжено мнение. ... "Сеега … ще ви кажа". ... Еми, … защото са забравили футболистите. Това са тия дето се напрягат (мисловно) дали да ритнат топката или не. От една страна знаят, че това е смисъла на тази игра, но от друга - ами ако топката влезе в някоя врата едните ще трябва да се псуват и плюят, а другите ще трябва да се прегръщат и целуват и ще се заразят. И така цели 90 минути мъка и то без да ги подкрепят верни запалянковци. Е, затова се оплаквам. Забравили са клетите запалянковци в тази заповед. Ама нищо, аз съм оптимист, ще се сетят и ще се коригират тези дни. Вярвам. … Най-после правдата възтържествува. Вече ще може да има публика по стадионите. С тази смяна на министри толкова много се забавиха. @Lindt, тагвам те - да си си в час. Че с това изобилие на банани в републиката … човек се разсейва и може нещо да пропусне. 1 4 Връзка към коментар
ДиянаВ Публикувано: 5 август, 2020 Сподели Публикувано: 5 август, 2020 40 minutes ago, ven62 said: Най-после правдата възтържествува. Вече ще може да има публика по стадионите. С тази смяна на министри толкова много се забавиха. @Lindt, тагвам те - да си си в час. Че с това изобилие на банани в републиката … човек се разсейва и може нещо да пропусне. Нали после трябва да има защо ежедневно да ни набиват канчетата, че не спазваме мерките. Да им таковам мерките. И аз се издразних на тая поредна простотия, ама даже и не е простотия, а интересчийство. 2 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 5 август, 2020 Сподели Публикувано: 5 август, 2020 На 2.08.2020 г. в 14:59, ДиянаВ каза: Удави ни 😆. Такива потопи имаше, че от шахтите бликаше на фонтан вода. ... Като спряха дъждовете, друсна земетресение😆. Щом не е имало изригване на Етна, въобще не се оплаквай! 3 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега