Фил Публикувано: 27 август, 2020 Публикувано: 27 август, 2020 На 20.08.2020 г. в 22:37, Георги каза: Гледах максимално да подтисна супер сарказма в мен и простичко ги помолих за ваучер, защото не знам как да изпратя факс през 2020... Значи Меси знае, а ти не знаeш, айде стегни се малко! Did Messi really send his Barcelona transfer request by fax? 1 13
valentin_st Публикувано: 30 август, 2020 Публикувано: 30 август, 2020 Години наред съм чакал сутрешни полети с Wizz до Мадрид, за да може да се хванат хубави връзки до Канарите или Португалия и точно сега, когато съм взел и вързал с друг полет вечерен такъв за прибиране от Мадрид, Wizz решиха да направят още по-интересно пътуването в тези времена и промениха полета от 21:40 на 10:05. 3 1
Бръмбар Публикувано: 30 август, 2020 Публикувано: 30 август, 2020 И на мен ми изгоряха полети днес до Палма от Милано Бергамо и връщане другия петък. И Уиз и Райън промениха часа на полета и връзка не можеше вече да се направи.. 2 1 1
AlexandraKo Публикувано: 30 август, 2020 Автор Публикувано: 30 август, 2020 Никога, ама никога, като летим за някой от Канарските острови, не планирам полета от Мадрид натам, в същия ден, макар да може. Точно поради тази причина. София-Мадрид-нощувка , на другия ден - ранен полет натам. Преди закъсняваха, пък сега вече, отлагат, местят. 11
noshtna_ptica Публикувано: 2 септември, 2020 Публикувано: 2 септември, 2020 Пазя леглото у дома с навехнат глезен и така провалих най-дългото си и най-желано за тази година пътешествие - из Родопите 😞 2 6
Миланка Публикувано: 2 септември, 2020 Публикувано: 2 септември, 2020 преди 1 час, noshtna_ptica каза: Пазя леглото у дома с навехнат глезен и така провалих най-дългото си и най-желано за тази година пътешествие - из Родопите Здраве да е! Глезенът до месец ще се оправи, а Родопите няма да "избягат". 5
AlexandraKo Публикувано: 4 септември, 2020 Автор Публикувано: 4 септември, 2020 Оплаквам се от Спиди. Чакам една пратка, днес е пристигнала в Пловдив, щяли да ми я донесат на 8. Обаждам се, да помоля, да ми я донесат утре, на работа съм . Че после ще отсъствам. Понеже съм дала онзи адрес. Не можело. Имало доплащане за разнасяне на съботни пратки, казвам добре, ще платя. Да де, ама, който пращал, той да бил заръчал. Ползвам от години Еконт, никога не са ми отказали по-ранно/по-късно разнасяне. Тия, не стига, че услугата им скъпа, ми и много важни. Сега се сещам, че и преди ме бяха ядосали, та ги отсвирих.
Coo Публикувано: 4 септември, 2020 Публикувано: 4 септември, 2020 Хората правят последните си морета, а аз се правя на оптимист, че Гърция е хубава и през октомври, Червено море през ноември... Седя у нас и чистя шкафове, защото цяло лято спях на припек и правех сладки във форма на влакчета, а сега се сетих, че повече в този вехтошарник не мога да живея. Намерих сувенири от пътувания BC (before children) и дрехи, които вече няма да облека (примерно пола дълга педя без малко) и буквално ви казвам Носете си новите дрехи, деца! Майната им на сувенирите, преди, сега, пътуваме и все някога ще отидем някъде за поредния сувенир, но дните, нощите и дори късите поли сега са съвсем други! (Тука иконка, че пускам сълза, но не мога да намеря подходяща, през телефона съм... Нищо не мога да намеря в този хаос у нас днес!) 🙂 🙂 😞 7 9
Alexander Публикувано: 4 септември, 2020 Публикувано: 4 септември, 2020 На 27.08.2020 г. в 8:57, Фичо каза: Значи Меси знае, а ти не знаeш, айде стегни се малко! Did Messi really send his Barcelona transfer request by fax? Вие се бъзикате, ама положението е плачевно.. В Испания все още доста често се използват факсове или т.нар. там burofax. Дори в момента има цени и различни опции за тях. Сега проверих, 1 страница А4 без никакви екстри струва 11 евро, ако се добавят различни екстри, като обратна връзка, че е връчен отива на 16 и дори 24 евро. Разбира се събота и неделя не работи услугата, а срока за доставка е 24 часа. Аз лично преди 10-на години изпращах такова нещо на хазаина ми, че ще оставам в апартамента му в който бях под наем, това се води или поне водеше като най-сигурният метод-доказателство. Иначе този факс на Меси е измислен от жълтите преси май, както Меси, така и клубът отричат да има такова нещо. 2
Coo Публикувано: 4 септември, 2020 Публикувано: 4 септември, 2020 16 minutes ago, AlexandraKo said: Оплаквам се от Спиди. Чакам една пратка, днес е пристигнала в Пловдив, щяли да ми я донесат на 8. Обаждам се, да помоля, да ми я донесат утре, на работа съм . Че после ще отсъствам. Понеже съм дала онзи адрес. Не можело. Имало доплащане за разнасяне на съботни пратки, казвам добре, ще платя. Да де, ама, който пращал, той да бил заръчал. Ползвам от години Еконт, никога не са ми отказали по-ранно/по-късно разнасяне. Тия, не стига, че услугата им скъпа, ми и много важни. Сега се сещам, че и преди ме бяха ядосали, та ги отсвирих. Доколкото знам имат възможност да я оставят в близък офис и да си я вземеш в удобно за теб време (ако имаш такова). Аз понякога онлайн като пазарувам и съм се разбирала така с куриер за София 1
AlexandraKo Публикувано: 4 септември, 2020 Автор Публикувано: 4 септември, 2020 я преди 10 минути , Coo каза: Доколкото знам имат възможност да я оставят в близък офис и да си я вземеш в удобно за теб време (ако имаш такова). Аз понякога онлайн като пазарувам и съм се разбирала така с куриер за София Е, а защо съм платила 9 лева за доставка до адрес? Ще се справя някак:((( 1
Sju Публикувано: 4 септември, 2020 Публикувано: 4 септември, 2020 Предполагам си платила 9 лв. на този, който ти изпраща със Спиди и доставката се калкулира/фактурира на него. преди 4 часа, AlexandraKo каза: Да де, ама, който пращал, той да бил заръчал. А не получаваш ли на телефона си съобщение, обикновено там дават линк, с който управляваш, променяш и пренасочваш доставката? ПП Еконт са по-скъп куриер. 2
AlexandraKo Публикувано: 5 септември, 2020 Автор Публикувано: 5 септември, 2020 преди 6 часа, Sju каза: Предполагам си платила 9 лв. на този, който ти изпраща със Спиди и доставката се калкулира/фактурира на него. А не получаваш ли на телефона си съобщение, обикновено там дават линк, с който управляваш, променяш и пренасочваш доставката? ПП Еконт са по-скъп куриер. Да, на изпращача. Получих мейл за управление и проследяване и веднага звъннах. По въпроса, кой е по- скъп не споря, защото това никога не съм го сравнявала и не съм запомняла. В случая помня, че беше преди два дни:))))Сигурно е така, както казваш. Но с Еконт непрекъснато пращам/ получавам и може би, защото си ме познават от години, много се разбираме:))))
Alexander Публикувано: 5 септември, 2020 Публикувано: 5 септември, 2020 Аз съвсем скоро през линка който изпраща Спиди си смених взимането от адрес в техен офис безплатно. 2
Sju Публикувано: 5 септември, 2020 Публикувано: 5 септември, 2020 преди 3 часа, Alexander каза: Аз съвсем скоро през линка който изпраща Спиди си смених взимането от адрес в техен офис безплатно. До адрес е по-скъпо от до офис, така че няма защо да не се съгласят, при условие че си платил вече за по-скъпа доставка. При горното оплакване има да се доплаща за съботна доставка, но самата доставка се управлява парично от изпращача (вероятно по договор, в който се плаща веднъж месечно и реално още не е платена доставката) и това е забъркало оператора на Спиди. Просто не са били достатъчно гъвкави или системата им не е организирана да поделя доставка между получател и изпращач. Което при Еконт е възможно. 1
Coo Публикувано: 6 септември, 2020 Публикувано: 6 септември, 2020 Детето с баща си, дядо си и чичо си са някъде около Пловдив. Сутринта си пия кафето вкъщи в София и половинката ми звъни да кажа ЕГН на детето. Аз си мисля Оффф, пак купува самолетни билети, хем се разбрахме, че детето с тези маски не седи и т.н., но си казвам, че все някога пак ще се пътува, може да мине номера и сега, за всеки случай питам за какво му е ЕГН. А той ми обяснява, че детето паднало и се пребило и го води да го пощят от тръни в болницата. Как-во? Даже не питах къде е паднал, на какво е паднал или в коя болница го води, дадох ЕГНто и излязох да пия един сайдер предиобедно. Кой тук наскоро се оплакваше, че са го пощили от тръни или кактуси? За колко време минава, две седмици достатъчно ли са? Иска ми се в края на септември да направим една Гърция, но да не треперя за някакви възпаления докато сме там.
Niceday Публикувано: 6 септември, 2020 Публикувано: 6 септември, 2020 Преди 1 час, Coo каза: Кой тук наскоро се оплакваше, че са го пощили от тръни или кактуси? Аз... При мен бяха кактуси, поне 5-6 вида - с големи, малки и почти невидими бодли, пълна програма. Проточи се седмица, трудно ми овладяха алергията. Само от тръни и ако има късмет да не се окаже с алергия - два-три дни и ще забрави. Надявам се, че положението с малчо е по-скоро драматично, отколкото сериозно медицински. Късмет с търпеливи сестри! 2
Coo Публикувано: 6 септември, 2020 Публикувано: 6 септември, 2020 @NicedayБлагодаря!! А дано да мине за броени дни. Не са били кактуси, преодолях гнева и се обадих на таткото преди малко, той не знаел къде се пребило детето, прегледали са го, бинтовали са го, бил добре (!?!?) И не го разпитвах повече, че щях да го @#$&+!.|. през телефона. Като нищо трима мъже да са се ошашкали от един малък лигльо, но и мен ме стегнаха с това ходене чак в болница. Утре се прибират. Дано да са го опощили добре и да няма някакви възпаления до почивните дни в края на месеца, аман от циркове тази година. 3
AlexandraKo Публикувано: 6 септември, 2020 Автор Публикувано: 6 септември, 2020 преди 6 минути , Coo каза: @NicedayБлагодаря!! А дано да мине за броени дни. Не са били кактуси, преодолях гнева и се обадих на таткото преди малко, той не знаел къде се пребило детето, прегледали са го, бинтовали са го, бил добре (!?!?) И не го разпитвах повече, че щях да го @#$&+!.|. през телефона. Като нищо трима мъже да са се ошашкали от един малък лигльо, но и мен ме стегнаха с това ходене чак в болница. Утре се прибират. Дано да са го опощили добре и да няма някакви възпаления до почивните дни в края на месеца, аман от циркове тази година. Еееее, стига де, не драматизирай! Не е голяма беда. Ми с малки деца е така - винаги има изненади. Особено, ако е палаво детето. Пък и белята става за частици от секундата. Ами, ако се беше случило при теб? Ще мине, нали няма счупено, голяма рана и пр. Успокой се и не се карай на хората утре. 3 1
Coo Публикувано: 6 септември, 2020 Публикувано: 6 септември, 2020 9 minutes ago, AlexandraKo said: Еееее, стига де, не драматизирай! Не е голяма беда. Ми с малки деца е така - винаги има изненади. Особено, ако е палаво детето. Пък и белята става за частици от секундата. Ами, ако се беше случило при теб? Ще мине, нали няма счупено, голяма рана и пр. Успокой се и не се карай на хората утре. С мен си пукна главата веднъж :):):) Аз затова сутринта просто си плюх в пазвата и излязох да пия едно. Просто не искам да ми прецакат плановете за Гърция в края на месеца 1
AlexandraKo Публикувано: 6 септември, 2020 Автор Публикувано: 6 септември, 2020 В момента, Coo каза: С мен си пукна главата веднъж :):):) Аз затова сутринта просто си плюх в пазвата и излязох да пия едно. Просто не искам да ми прецакат плановете за Гърция в края на месеца Споко, ще му мине на малкия човек, до края на месеца има сума ти време:))) А, пийни още едно, за здраве:))) 1
Oldkozel Публикувано: 7 септември, 2020 Публикувано: 7 септември, 2020 Амос Бийч Бар, Керамоти Преди След 7
Lyubina Публикувано: 7 септември, 2020 Публикувано: 7 септември, 2020 След какво? Не съм била там, та не ми е ясно за какво иде реч. 1
Oldkozel Публикувано: 7 септември, 2020 Публикувано: 7 септември, 2020 преди 3 часа, Lyubina каза: След какво? Не съм била там, та не ми е ясно за какво иде реч. Краят на сезона 😞 И последното ни море за тази година 😞 2
Lyubina Публикувано: 7 септември, 2020 Публикувано: 7 септември, 2020 Разбирам. И аз съм в същото настроение. 2
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега