Прескочи до съдържание

Искам да се оплача

AlexandraKo

Препоръчани мнения

Публикувано:

Само да се оплача, че докато някои хора пътуват вече няколко месеца, тук карантината навлезе и в срока за следващия календар (догодина)

• Харесвам 1
  • Шок 3
  • Замислям се 4
Публикувано:
преди 6 минути , neuromancer каза:

Само да се оплача, че докато някои хора пътуват вече няколко месеца, тук карантината навлезе и в срока за следващия календар (догодина)

Може ли да се оплачеш подробно някъде защо вие сте в толкова сериозна карантина все още и как се възприема от хората. Ще има ли карнавал, футбол, плаж ..? Просто не мога да си представя как се случва точно в Южна Америка, хората нямат ли по-къс фитил, гореща кръв, жажда за живот и общуване, танци...? 

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 3 часа, Lindt каза:

хората нямат ли по-къс фитил, гореща кръв, жажда за живот и общуване, танци...? 

Тъй де, именно, и затова не се обръща много внимание на нищо и затова сега докато Европа влиза във втора вълна а ние едва излизаме от първата.

Не че се смятам за капацитет, просто мнение...

Иначе вече гледам даже са отворили ресторанти на открито, има напредък... Към октомври планирам да се разходим из планината, отворили са нац. паркове. A до карнавала какво ще стане не мога да прогнозирам, много е далече в бъдещето и вече се уморих да правя прогнози

• Харесвам 5
  • Замислям се 1
Публикувано:
преди 6 часа, neuromancer каза:

Тъй де, именно, и затова не се обръща много внимание на нищо и затова сега докато Европа влиза във втора вълна а ние едва излизаме от първата.

Не че се смятам за капацитет, просто мнение...

Иначе вече гледам даже са отворили ресторанти на открито, има напредък... Към октомври планирам да се разходим из планината, отворили са нац. паркове. A до карнавала какво ще стане не мога да прогнозирам, много е далече в бъдещето и вече се уморих да правя прогнози

Вие ще сте като Швеция,  ще го преживеете и ще се оправите.

• Харесвам 1
Публикувано:

то това не е сигурно

Преди няколко дни една колежка на жената искаше да пътува, че има отпуска и гледах къде може да отиде... Ами общо десетина държави - Малдивите, Танзания, Мексико, Дубай, Каймановите острови и няколко други карибски острова, това е. Вика, ама там не ми се ходи, някъде в Европа? Доколкото видях, само Сърбия, от цяла Европа. 

Друга една се чудеше дали да откаже пътуване до Италия, защото се притеснявала да не би да я гледат накриво, щом е от Бразилия. Викам, нищо подобно, изобщо няма да те пуснат да влезеш в Италия и няма да има кой да те гледа накриво....

• Харесвам 5
  • Смея се 1
  • Замислям се 1
Публикувано:

Уф, днес ме вбесиха сума народ. Чакам си едни точки по кредитната карта вече месец и накрая им се обадих да питам какво аджеба става, ми тая карта вече не давала точки, и никой нищо не ме е уведомил, както си им е обичаят. То ясно че картата замина директно в коша, ама сега пак трябва да чета за да си избера нова карта.

И дето бях писал, че отваряли нац. паркове, то отварят само някои и естествено не тези, които са ми наблизо, а до Игуасу или Ленсоис например колкото и да ми се ходи няма да летя по 5 часа точно сега... И пак нищо, те хотелите отворени, ама освен да се размазваме на басейна няма какво друго да се прави...

И трето, от някое време водят дебати да почне пак присъствено обучение в училищата, и страстите се разгорещяват, правителството иска да отварят, общината не и сега кметът приключи спора с голямата балтия, като анулира лицензите на всички учебни заведения от детски градини до висше образование. От училището на децата писаха жален имейл как те се старали толкова, ама пак няма да стане, а на мен вече ми е смешно...

• Харесвам 3
  • Шок 3
Публикувано:

Заседнали сме до Джъмбо - Бургас. 

Катастрофа с 3 тира.  Ако планирате пътуване от Бургас, изчакайте 1-2 часа на по- приятно място.

• Шок 1
Публикувано:
преди 4 минути , Дани Магелани каза:

Не можем да се проврем.

Ще се чака.

Още малко и ще запеете:

- Бургаски вечери...  🙂

Публикувано:
преди 1 минута , Светославов каза:

Още малко и ще запеете:

- Бургаски вечери...  🙂

Скоро няма да ни е до песен.

Публикувано:

Тия па, нашите, от лаунджа на Т1 нямат срам.

Гледам, турили цена 18 евро на входа. А вътре -  две консерви с боб, и една със зелеви  нещо си  - от-вра-ти- тел-ни. Вино няма, ни с пари, ни без:(((Добре, ще купим джин - ми нЕмат два еднакви. Питам що тъй - “ нямало интерес” вика каката на входа. Ми как да има интерес, като няма ни за ядене, ни за пиене:(((

Хихи и забелязах надпис на входа - да не се изнасяло нищо. То па, мигар има какво:(((

Не се оплаквам,смешно ми е.И тъжно, щото няма и на кого да се оплачеш.Щото  се сещам,как преди време ,съфорумец,живеещ извън БГ,беше написал възмутено писмо до ръководството на летището,по повод срамните тоалетни.Пък те,му бяха отговорили, че на чистачката, били осигурени всички необходими материали.

Точка.

• Харесвам 4
  • Шок 2
  • Смея се 5
Публикувано:

Искам да се оплача от КАТ. 1 час чакаме на бул.Мария Луиза,че ударих един.който си отвори вратата и не може да се разберем за вината.

• Харесвам 1
  • Шок 1
Публикувано:
Цитат

Искам да се оплача от КАТ. 1 час чакаме на бул.Мария Луиза,че ударих един.който си отвори вратата и не може да се разберем за вината.

Нищо не е, аз ги чаках в продължение на почти три часа по същия повод преди две години, посред зима, вечерта. Дойдоха почти в 11. И ставаше дума за паркинг. Един юнак така ми халоса вратата (задната - тя си беше отворена, защото си вадех багажа), че как не изхвърчах заедно с вратата и аз още се чудя. Накрая бях виновна 🙂 Е, преживях го, нищо че бях на паркинг, а той се движеше с несъобразена скорост.

• Шок 1
Публикувано:

Ами то си го пишело в закона,чл.95,написаха му и акт,а застрахователите са доволни.Аз си имах една щета на калника,която не бях завел,та всяко зло ,за добро.Сега минавам хоум офис,докато ми оправят колата.

• Харесвам 4
Публикувано:

Много съм смотана. Международният ми паспорт изтече преди няколко месеца, но понеже нямахме никакви планове за пътуване извън ЕС, домързя ме да го подновя, премятах го наоколо поне старите печати да си гледам и отидох до МВР чак в края на септември (бавната процедура, за къде да бързам, а? с надеждата, че може да ми потрябва за някое Червено море до края на годината). Половинката ми вчера показва някаква оферта за Тунис, цената окей, полет чартър дрън-дрън, без PCR тест - супер за детето. Ние хич не сме по организираните пътувания, но вече от няма на къде, всичко ни хваща окото, а в София е скапано времето. И казва, че тръгването е след около седмица, йей, дори може да излетим преди да ни затворят пак? Аз патката му с патка се сетих, че чак в края на месеца ще имам нов паспорт. Знам, че понякога стават и по-доста по-рано, но тази година се пада повече хора да подменят личните си документи. Увяхнах. Днес гледам пореден пик на Ковид19 заразените и си мисля, че скоро няма да се класираме за нещо по-далечно от Борисовата градина... ако не я затворят и нея пак. 😞

• Замислям се 1
Публикувано:

Ryanair вчера анулираха полет Гран Канария- Мадрид за 27 октомври и в автоматичния формуляр за възстановяване на сумата ми излиза постоянно едно прозорче - Flight has not been cancelled or delayed > 3 hours, което естествено не е вярно. Какво трябва да направя или какво НЕ правя както трябва?

Публикувано:
преди 6 часа, Coo каза:

Много съм смотана. Международният ми паспорт изтече преди няколко месеца, но понеже нямахме никакви планове за пътуване извън ЕС, домързя ме да го подновя, премятах го наоколо поне старите печати да си гледам и отидох до МВР чак в края на септември (бавната процедура, за къде да бързам, а? с надеждата, че може да ми потрябва за някое Червено море до края на годината). Половинката ми вчера показва някаква оферта за Тунис, цената окей, полет чартър дрън-дрън, без PCR тест - супер за детето. Ние хич не сме по организираните пътувания, но вече от няма на къде, всичко ни хваща окото, а в София е скапано времето. И казва, че тръгването е след около седмица, йей, дори може да излетим преди да ни затворят пак? Аз патката му с патка се сетих, че чак в края на месеца ще имам нов паспорт. Знам, че понякога стават и по-доста по-рано, но тази година се пада повече хора да подменят личните си документи. Увяхнах. Днес гледам пореден пик на Ковид19 заразените и си мисля, че скоро няма да се класираме за нещо по-далечно от Борисовата градина... ако не я затворят и нея пак. 😞

Не ги ли издаваха по-рано понякога...що не провериш в понеделник?

• Харесвам 1
Публикувано:
40 minutes ago, bad kid said:

Не ги ли издаваха по-рано понякога...що не провериш в понеделник?

Мисля, че можеше и онлайн? Но е много възможно да се заядат и да не го дадат, дори да е готов.

Публикувано:
преди 1 час, muchachote каза:

Какво трябва да направя или какво НЕ правя както трябва?

1. Да изчакаш и да опиташ отново. 

2. Да се свържеш със съпорта в чата.

• Харесвам 1
Публикувано:
Преди 1 час, stanimir каза:

1. Да изчакаш и да опиташ отново. 

2. Да се свържеш със съпорта в чата.

Чатът им е автоматичен, препраща ме към едни и същи формулирани въпроси.

Публикувано:
преди 1 час, Victoria каза:

Но е много възможно да се заядат и да не го дадат, дори да е готов.

Не че няма да го дадат, по-скоро, ако е готов няма да  е пратен в районното. Аз подадох документи за лична карта на 31.08 на 10.09 беше готова( не съм я взимала по-рано, просто видях датата на издаване на пластиката) .

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.