Прескочи до съдържание

Искам да се оплача

AlexandraKo

Препоръчани мнения

Да се оплача от летище в Дубай. Първо ни накараха да правим PCR тест, второ не ни пуснаха в салона с Дайнерс. На отиване ползвахме 2 различни салона без проблем. Сега ни казаха в единия, че е било грешка, че ни пуснаха, защото картите, издадени от България не важат за тях от 25 май и не ни пуснаха.

Да ме прощава @Ivko, но мразя Дубай, да не говорим за контингента в самолета за там🤣.

• Харесвам 2
  • Шок 3
  • Смея се 1
  • Замислям се 2
Връзка към коментар
преди 23 минути , Marisha каза:

Да се оплача от летище в Дубай. Първо ни накараха да правим PCR тест, второ не ни пуснаха в салона с Дайнерс. На отиване ползвахме 2 различни салона без проблем. Сега ни казаха в единия, че е било грешка, че ни пуснаха, защото картите, издадени от България не важат за тях от 25 май и не ни пуснаха.

Да ме прощава @Ivko, но мразя Дубай, да не говорим за контингента в самолета за там🤣.

@Marisha, вие бяхте транзит от Малдивите, нали? Даже имахте и малдивски тест. Защо ви караха да правите и дубайски тест? За колко време излезе резултатът и заплаща ли се? Питам, защото, ако решим да вървим на Малдивите и се прибираме от резорт да знаем как стоят нещата. 

Връзка към коментар
преди 6 минути , Marisha каза:

преди 36 минути , Marisha каза:

Нямаше ли вариант да платите таксата за салона с Дайнърсите и после евентуално да ви ги върнат? Или изобщо вече нямаш достъп с Дайнърс? 

Връзка към коментар

Ами за пристигащи от тези страни чета това:

Връзка към коментар
преди 3 часа, Capitan Morgan каза:

Нямаше ли вариант да платите таксата за салона с Дайнърсите и после евентуално да ви ги върнат? Или изобщо вече нямаш достъп с Дайнърс? 

Предложиха ни да платим, но не си заслужаваше да плащам тази цена и та се надявам евентуално да ми върнат парите. Предлагането на храна е много бедно в салона.

• Харесвам 3
Връзка към коментар
преди 22 часа, Marisha каза:

Сега ни казаха в единия, че е било грешка, че ни пуснаха, защото картите, издадени от България не важат за тях от 25 май и не ни пуснаха.

Ако не те мързи, може да пуснеш едно оплакване/запитване до Diners защо така се получава ... :smile3:

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 15 минути , AlexandraKo каза:

А в списъка на Дайнърс, има ли ги тия салони?

Да, има ги в списъка. Явно не актуализират списъка на салони, защото и работното време на салоните беше съвсем друго. Писах им и един имейл с оплакване. Още нямам отговор, но ще изчакам до понеделник, че писах в петък в края на работното време.

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 4 минути , Marisha каза:

Да, има ги в списъка. Явно не актуализират списъка на салони, защото и работното време на салоните беше съвсем друго. Писах им и един имейл с оплакване. Още нямам отговор, но ще изчакам до понеделник, че писах в петък в края на работното време.

Преди време даваха съвет: Плащаш си на място, а след това ти възстановяваме сумата.  Ще е добре да знаем какво препоръчват сега.

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Айде пак да се жалвам от “електронните услуги” . Този път от сайта на митниците.

Тази платформа на митниците от началото е едно голямо недуразумение, та нищо ново не казвам ама ...

Регистрация - безумна. С електронен подпис на Борика - още по-безумно. С Мак компютър .... трагедия.

• Харесвам 4
Връзка към коментар
  • 3 седмици по-късно ...

Не можете да си представите колко пари за последните седмици налях в Али Експреса за разнообразни дървени влакчета и шукарии около тях. Не че нямаме, многостаен мога да паркетирам с релси, кранове, превозни средства и подобни. Или поне да ги горя, ще се топлим с години. Детето обаче им се кефи, ние също. И така, вместо да наливаме за пътувания и преживявания, ние строим иглута, тунели, летища и разбира се полицейски участъци по паркета (когато не сме на ски). Трябва да изтрия тоя долен апп. 😞 😞 🙂

• Харесвам 3
  • Шок 1
  • Смея се 8
Връзка към коментар

Има ли друг шофьор като брат ми,който за 6 месеца го снимаха с едни и същи 2 камери,поставени над пътя и плати 3 глоби за скорост по 100 лв и 3 по 50.Добре,че има отстъпка в 14 дневен срок и днес вместо 100 плати 70.

• Харесвам 1
  • Шок 1
  • Замислям се 1
Връзка към коментар

Искам да се оплача:

Миналата година "Вход мениджър" ООД направиха събрание за отчет и вземане на решение за подмяна на дограма през февруари при минусови температури. Не знам кой е слязъл и е взел решение-преглътнахме го. Тази година окачили съобщение за днес в 20 ч. със същите намерения, уж някой слязъл, чакали са един час, евентуално нова дата и готово- всичко прието. Звъннах в РЗИ и им обясних, че се очаква 27 човека да се съберем във входа и няма как да осигурим 1,5 м разстояние. Дежурният ми отговори, че не е правилно да се проведе в момента такова събрание, но понеже сме били етажна (частна) собственост, те не можели да направят нищо. Ако сме били ресторант, щели да дойдат. Да сме вземели решение да не провеждаме събранието. Значи да се съберем и да решим да не се събираме ли? 🤣

Очевидно номерът на "Вход мениджър" пак ще мине...

Връзка към коментар
преди 1 час, stotan каза:

Искам да се оплача:

Миналата година "Вход мениджър" ООД направиха събрание за отчет и вземане на решение за подмяна на дограма през февруари при минусови температури. Не знам кой е слязъл и е взел решение-преглътнахме го. Тази година окачили съобщение за днес в 20 ч. със същите намерения, уж някой слязъл, чакали са един час, евентуално нова дата и готово- всичко прието. Звъннах в РЗИ и им обясних, че се очаква 27 човека да се съберем във входа и няма как да осигурим 1,5 м разстояние. Дежурният ми отговори, че не е правилно да се проведе в момента такова събрание, но понеже сме били етажна (частна) собственост, те не можели да направят нищо. Ако сме били ресторант, щели да дойдат. Да сме вземели решение да не провеждаме събранието. Значи да се съберем и да решим да не се събираме ли? 🤣

Очевидно номерът на "Вход мениджър" пак ще мине...

Има решение - направете събранието пред входа. Ние го правим в задния двор.

Връзка към коментар

И ние така го правим по светло, но в 20 ч... Ще видим. 😀 Въпросът е по- скоро как да откажем събранието, защото после ще се окаже, че малко хора са се явили заради пандемията или защото е късно. И тогава "Вход- мениджър" ще кажат, че сме приели отчета и сме взели някакви решения, без всички да са на ясно за какво става въпрос.

• Шок 1
Връзка към коментар
преди 9 минути , stotan каза:

И ние така го правим по светло, но в 20 ч... Ще видим. 😀 Въпросът е по- скоро как да откажем събранието, защото после ще се окаже, че малко хора са се явили заради пандемията или защото е късно. И тогава "Вход- мениджър" ще кажат, че сме приели отчета и сме взели някакви решения, без всички да са на ясно за какво става въпрос.

Направете си вайбър група на собствениците на апартаменти и дискутирайте/ обсъждайте и се разбирайте там, след като имате проблем и не вярвате на домоуправителите .

ПП. Само предупреждавам , че в тази вайбър група трябва да очаквате и всякакви безумни оплаквания, караници и т.н. извън важните решения които ще вземете. Имаме апартамент с такава група и бррр..... ( Петрова готви, на мен ми мирише, моля купете си по-добър абсорбатор; Иванова пере в 10 вечерта а аз чувам пралнята; а Стоянова тича по стълбите с токчетата и всичко се чува ...... и подобни :russian_roulette:)

• Харесвам 6
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.