Alexander Публикувано: 4 май, 2021 Публикувано: 4 май, 2021 Времето напредва и билети купени миналия септември за след 10 месеца-началото на юли 2021 за Ванкувър ги отказах.. Няма смисъл да чакам до последната седмица и евентуално да правя планове. Добре, че имаше едно разместване на полетите преди месец и въпреки, че съм ги приел ми позволиха да ги откажа сега. Иначе даваха първо ваучери и след това евентуално пари. С КЛМ щях да летя. Вече докато не приключи всичко не купувам нищо, освен, ако не е за след седмица-две, без значение колко струва, 5, 105 или 500 евро. Като нищо, ще си мине още една година и ще сме на същото положение.. 10
Фил Публикувано: 5 май, 2021 Публикувано: 5 май, 2021 На 30.03.2021 г. в 23:50, ivan69 каза: ... рекламации се правят само на касата Това е някакво остаряло клише от соца. Разбира се, че ракламации могат да се правят и след покупката ... 1
AlexandraKo Публикувано: 5 май, 2021 Автор Публикувано: 5 май, 2021 На 4.05.2021 г. в 9:51, Alexander каза: Времето напредва и билети купени миналия септември за след 10 месеца-началото на юли 2021 за Ванкувър ги отказах.. Няма смисъл да чакам до последната седмица и евентуално да правя планове. Добре, че имаше едно разместване на полетите преди месец и въпреки, че съм ги приел ми позволиха да ги откажа сега. Иначе даваха първо ваучери и след това евентуално пари. С КЛМ щях да летя. Вече докато не приключи всичко не купувам нищо, освен, ако не е за след седмица-две, без значение колко струва, 5, 105 или 500 евро. Като нищо, ще си мине още една година и ще сме на същото положение.. Откога ви го разправям това, ама вие, продължавате да финансирате разните му АК. 3
Костов Публикувано: 8 май, 2021 Публикувано: 8 май, 2021 Да се оплача. Съседи от блока си направиха нещо като беседка, където се събират от време на време, хапват, пийват, но всичко приключва в нормални граници. Само че, от 2 седмици, може би, едни младежи го намериха това място и сега пред блока се събират сигурно 30 човека. Идват с коли, от целия град - викове, крясъци, до 12, 1 часа, че и по-късно. Викаме полиция, разгонва ги, и на другия ден всичко продължава. Идеи как може да прекратим това. 3
ivan69 Публикувано: 8 май, 2021 Публикувано: 8 май, 2021 преди 25 минути , Костов каза: Да се оплача. Съседи от блока си направиха нещо като беседка, където се събират от време на време, хапват, пийват, но всичко приключва в нормални граници. Само че, от 2 седмици, може би, едни младежи го намериха това място и сега пред блока се събират сигурно 30 човека. Идват с коли, от целия град - викове, крясъци, до 12, 1 часа, че и по-късно. Викаме полиция, разгонва ги, и на другия ден всичко продължава. Идеи как може да прекратим това. Сменете си блока 6
ДиянаВ Публикувано: 8 май, 2021 Публикувано: 8 май, 2021 преди 37 минути , Костов каза: Да се оплача. Съседи от блока си направиха нещо като беседка, където се събират от време на време, хапват, пийват, но всичко приключва в нормални граници. Само че, от 2 седмици, може би, едни младежи го намериха това място и сега пред блока се събират сигурно 30 човека. Идват с коли, от целия град - викове, крясъци, до 12, 1 часа, че и по-късно. Викаме полиция, разгонва ги, и на другия ден всичко продължава. Идеи как може да прекратим това. Пробвайте и с общината, при нас е служба КООРС - контрол, охрана, обществен ред и сигурност. Налагат глоби за всяко нарушение, т.е. може и всяка вечер. 50, 100 лв. са при нас, но после общината ги дава на ЧСИ за събиране и боли. Тия младежи обаче трябва да са пълнолетни. Ако не са, натискайте пак полицията. Могат да глобят родителите, че децата им са след 22 часа без пълнолетен придружител. И аз да се оплача. Днес ми откраднаха старите маратонки 🙂. Отивам преди обяд на тренировка и се събувам пред залата. След час излизам и ги няма моите и на още една жена маратонките - и двата чифта адидас 38 номер. И това доживях да остана боса🙂. Звънях на мъжа ми да ми донесе други и да ме прибере🙂. Баси крадливото племе. Не ме е яд толкова за старите маратонки, в понеделник даже оставих до контейнера две камари мои и на дъщерята обувки, но откъде накъде ще посяга на собствеността ми и ще ме оставя боса. Гъбички дано да хване извършителят, не от мен, а от собствената си низост. 1 12 1
Костов Публикувано: 8 май, 2021 Публикувано: 8 май, 2021 преди 6 минути , ДиянаВ каза: Пробвайте и с общината, при нас е служба КООРС - контрол, охрана, обществен ред и сигурност. Налагат глоби за всяко нарушение, т.е. може и всяка вечер. 50, 100 лв. са при нас, но после общината ги дава на ЧСИ за събиране и боли. Тия младежи обаче трябва да са пълнолетни. Ако не са, натискайте пак полицията. Могат да глобят родителите, че децата им са след 22 часа без пълнолетен придружител. И аз да се оплача. Днес ми откраднаха старите маратонки 🙂. Отивам преди обяд на тренировка и се събувам пред залата. След час излизам и ги няма моите и на още една жена маратонките - и двата чифта адидас 38 номер. И това доживях да остана боса🙂. Звънях на мъжа ми да ми донесе други и да ме прибере🙂. Баси крадливото племе. Не ме е яд толкова за старите маратонки, в понеделник даже оставих до контейнера две камари мои и на дъщерята обувки, но откъде накъде ще посяга на собствеността ми и ще ме оставя боса. Гъбички дано да хване извършителят, не от мен, а от собствената си низост. Поне някои от младежите със сигурност са пълнолетни, защото идват с коли. А що се отнася до маратонките ти - Баси крадливото племе!!! Да откраднеш ползвани маратонки ... простотията човешка няма граници 6
ДиянаВ Публикувано: 8 май, 2021 Публикувано: 8 май, 2021 преди 10 минути , Костов каза: Поне някои от младежите със сигурност са пълнолетни, защото идват с коли. А що се отнася до маратонките ти - Баси крадливото племе!!! Да откраднеш ползвани маратонки ... простотията човешка няма граници Да, човешката безгранична простотия. Не свързвам случката ми конкретно с нашата националност. За две други случки се присетих. На дъщерята на приятели й откраднаха уж заключена тротинетка в Германия, Потсдам. Преди години като се събувахме пред джамията в Абу Даби, свекърва ми много се тревожеше да не ни откраднат патъците 😂 4
bobole4e Публикувано: 8 май, 2021 Публикувано: 8 май, 2021 преди 1 минута , ДиянаВ каза: Преди години като се събувахме пред джамията в Абу Даби, свекърва ми много се тревожеше да не ни откраднат патъците На нас ни се случи в Тайланд, интересното е , че изчезнаха обувките на екскурзоводката, местна. След като се повъртяхме доста време, тя просто си хареса други и така продължихме. 1 6 1
jul Публикувано: 8 май, 2021 Публикувано: 8 май, 2021 Някой може поради грешка да е взел нейните, но тя да си "хареса" други... Не съдя никого. На работа е била жената и е трябвало спешно решение да взима вероятно. 3
Травеолани Публикувано: 8 май, 2021 Публикувано: 8 май, 2021 преди 18 минути , ДиянаВ каза: ДНе свързвам случката ми конкретно с нашата националност. Междудругото в нашето предградийце напоследък започнаха да крадат цветя - влизат в дворовете на къщите и ги изкореняват. Едно момиче се оплака, че са му откраднали ябълковото дръвче - кой и защо ще открадне засадено ябълково дръвче се чудим всички? Ама хората се организираха и събраха 300 долара веднага и купиха на момичето ново дръвче. 8
Lyubina Публикувано: 9 май, 2021 Публикувано: 9 май, 2021 Не е за оплакване, а по-скоро история, свързана с последните оплаквания : преди 5 години ми откраднаха задната чистачки. Тогава карах една стара А-класа, от която, между другото, нямам никакви оплаквания. (пак бих си взела, но вече ми е мноооого над бюджета 🤪). Не можех да повярвам, да ми откраднат чистачките!!! Върнаха ме 30 години назад, когато мъжете от блока си прибирах чистачките на колите. После разбрах, че трудно се намират и не са много евтини. Но въпреки това, още не го проумявам. 3 1
ива валя Публикувано: 9 май, 2021 Публикувано: 9 май, 2021 преди 2 минути , Lyubina каза: Не е за оплакване, а по-скоро история, свързана с последните оплаквания : преди 5 години ми откраднаха задната чистачки. Тогава карах една стара А-класа, от която, между другото, нямам никакви оплаквания. (пак бих си взела, но вече ми е мноооого над бюджета 🤪). Не можех да повярвам, да ми откраднат чистачките!!! Върнаха ме 30 години назад, когато мъжете от блока си прибирах чистачките на колите. После разбрах, че трудно се намират и не са много евтини. Но въпреки това, още не го проумявам. За чистачките и аз мога да се оплача от миналата година.В Банкя, до банята,която ремонтираха по това време, ни откраднаха двете предни чистачки. После разбрахме, че там крадат много, не само чистачки, отворят колите, като заглушават алармата. 1 1
miroslava Публикувано: 9 май, 2021 Публикувано: 9 май, 2021 На мен ми откраднаха антената на корсата. Няколко пъти. И после в магазина ме гледаха умно като им казах, че търся антена за кола, която се събира в дамската ми чанта. Щото ми писна да ми я крадат и си я прибирам в чантата. 6
jungfraujoch Публикувано: 10 май, 2021 Публикувано: 10 май, 2021 Оплаквам се,че Бояна остана без офис на Еконт.Без никакви обяснения-поне бележка да бяха сложили.Не е като да нямаше работа.Особено в последно време. А и служителите бяха много готини и дружелюбни.Собственикът на помещението държи още и много добре зареден супермаркет.Не знам какво се е случило,но ако на това място изникне магазин -ясна е работата.Сега ще трябва да ходим до най-близките офиси на Еконт в Драгалевци и Княжево.А беше толкова удобно на всички съкварталци. 3
Eva eva Публикувано: 13 май, 2021 Публикувано: 13 май, 2021 Много ме дразнят тези туроператори. Случайно виждам цена за чартър до Исландия, с включени трансфери, полети и нощувки на цена 1 495 лева. И то написано на няколко места - ЛЕВА. Като отворя табличката с хотелите най-ниската цена е в евро на човек. Сега им писах, че искам да се запиша за екскурзията, която е на цена 1 495 лв. 😄 След това загледах някакъв хотел в Тунис - посочена цена от 450 евро. Еми за нито една дата няма такава цена. Много ме дразнят 🙂 12
bobole4e Публикувано: 13 май, 2021 Публикувано: 13 май, 2021 преди 25 минути , Eva eva каза: След това загледах някакъв хотел в Тунис - посочена цена от 450 евро. Тази цена за стаята ли е или на човек?
Eva eva Публикувано: 13 май, 2021 Публикувано: 13 май, 2021 преди 1 минута , bobole4e каза: Тази цена за стаята ли е или на човек? На човек, но загледах някакъв 5 звезден хотел. 1
neuromancer Публикувано: 13 май, 2021 Публикувано: 13 май, 2021 За оплакване е, че въобще си почнала да гледаш туроператори 🙂 6 12
bobole4e Публикувано: 13 май, 2021 Публикувано: 13 май, 2021 преди 5 минути , Eva eva каза: На човек, но загледах някакъв 5 звезден хотел. Много ми се видя, затова се зачудих. Отворих да видя при тур. агенция, където имам пари за връщане и ги следя периодично - Исландия е в лв. и е почти 3х. лв., а Тунис има и по 560лв/човек 1
Eva eva Публикувано: 13 май, 2021 Публикувано: 13 май, 2021 преди 1 минута , bobole4e каза: Много ми се видя, затова се зачудих. Отворих да видя при тур. агенция, където имам пари за връщане и ги следя периодично - Исландия е в лв. и е почти 3х. лв., а Тунис има и по 560лв/човек Да, толкова - Исландия е почти 3 000 лева с чартър. Постоянно ми излиза като реклама. Затова тези ме издразниха, че подвеждат хората и са посочили цена 1 495 лв. В чата ми потвърдиха, че това е цената 😄 Сега им пуснах заявка да се запиша за тази екскурзия и ако ми отговорят, че цената е объркана ще им пиша, че ще ги съдя за заблуждаваща информация 😈 А за Тунис - да, има и доста по-евтини хотели, но хич не ми харесват. С много нисък рейтинг са. Въпросът е и тук защо подвеждат с неверни цени. Не може така. 5
Coo Публикувано: 13 май, 2021 Публикувано: 13 май, 2021 Минаха години от моето ходене в Исландия, но още помня едни безобразно скъпи пици в Рейкявик - ям и рева 😂 С агенция - подобно на други дестинации, може да излиза по-евтино. 2
funny Публикувано: 13 май, 2021 Публикувано: 13 май, 2021 преди 26 минути , Eva eva каза: Сега им пуснах заявка да се запиша за тази екскурзия и ако ми отговорят, че цената е объркана ще им пиша, че ще ги съдя за заблуждаваща информация 😈 Както си им набрала на агенцията , само мога да им пожелая ЛУК , както се казва 1 5
Дани Магелани Публикувано: 13 май, 2021 Публикувано: 13 май, 2021 преди 2 часа, Eva eva каза: Да, толкова - Исландия е почти 3 000 лева с чартър. Постоянно ми излиза като реклама. Затова тези ме издразниха, че подвеждат хората и са посочили цена 1 495 лв. В чата ми потвърдиха, че това е цената 😄 Сега им пуснах заявка да се запиша за тази екскурзия и ако ми отговорят, че цената е объркана ще им пиша, че ще ги съдя за заблуждаваща информация 😈 А за Тунис - да, има и доста по-евтини хотели, но хич не ми харесват. С много нисък рейтинг са. Въпросът е и тук защо подвеждат с неверни цени. Не може така. Исландия за 3000 лв. май не е толкова зле. За кой период видя тези цени?
T.E.Lawrence Публикувано: 13 май, 2021 Публикувано: 13 май, 2021 На 8.05.2021 г. в 22:11, ДиянаВ каза: И аз да се оплача. Днес ми откраднаха старите маратонки 🙂. Отивам преди обяд на тренировка и се събувам пред залата. След час излизам и ги няма моите и на още една жена маратонките - и двата чифта адидас 38 номер. И това доживях да остана боса🙂. Звънях на мъжа ми да ми донесе други и да ме прибере🙂. Баси крадливото племе. Не ме е яд толкова за старите маратонки, в понеделник даже оставих до контейнера две камари мои и на дъщерята обувки, но откъде накъде ще посяга на собствеността ми и ще ме оставя боса. Гъбички дано да хване извършителят, не от мен, а от собствената си низост. Като живеех в Германия, имах съседи пакистанци, които ми крадяха от коша за пране мръсните гащи и чорапи. 1 3
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега