Eva eva Публикувано: 13 май, 2021 Сподели Публикувано: 13 май, 2021 преди 16 минути , Дани Магелани каза: Исландия за 3000 лв. май не е толкова зле. За кой период видя тези цени? Дани, за началото на септември е. Но са само 5 нощувки. Връзка към коментар
Coo Публикувано: 13 май, 2021 Сподели Публикувано: 13 май, 2021 Докато сме на темата с Исландия и краденето - там (май) ни откраднаха една раница, а може и ние да сме я забравили някъде. Беше една вечер като изчезна. В нея имаше само мокри стари бански, две хавлии и няколко презерватива. Някой и да е искал да ги върне, не е имало как да разбере на кой са. Първо решихме, че са загубени - търсихме ги в градски транспорт, в басейна, където бяхме, в местата, където после влизахме, дори половинката ми ходи следващия следобед да ги търси в полицията. Отписахме ги и до днес разправяме как фетишисти са ни откраднали раницата. 😂 8 Връзка към коментар
ДиянаВ Публикувано: 13 май, 2021 Сподели Публикувано: 13 май, 2021 И аз за фетиш към чорапи и гащи си помислих с кражбите от @T.E.Lawrence Или са били маркови😄 1 4 Връзка към коментар
bibi Публикувано: 13 май, 2021 Сподели Публикувано: 13 май, 2021 Преди 1 час, T.E.Lawrence каза: Като живеех в Германия, имах съседи пакистанци, които ми крадяха от коша за пране мръсните гащи и чорапи. Дъщеря ми ( 11г.) вчера си тръгна без чорапи от тренировка. Аз: Е, може ли пък да си чак толкоз затрита ! Тя: Мамо, понеже знам, че съм затрита, си ги натъпках в маратонките и то добре! ( няма друг със същите маратонки). п.с.тренира кикбокс и след тренировка...ми люти на очите, та не зная кой се огледа в носени чорапи. 2 1 5 Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 13 май, 2021 Сподели Публикувано: 13 май, 2021 преди 2 минути , bibi каза: Дъщеря ми ( 11г.) вчера си тръгна без чорапи от тренировка. Аз: Е, може ли пък да си чак толкоз затрита ! Тя: Мамо, понеже знам, че съм затрита, си ги натъпках в маратонките и то добре! ( няма друг със същите маратонки). п.с.тренира кикбокс и след тренировка...ми люти на очите, та не зная кой се огледа в носени чорапи. Да не е някой ухажор? Едно време ни дърпаха плитките, но сега модата може да е такава. 3 4 1 Връзка към коментар
dimitrov6 Публикувано: 13 май, 2021 Сподели Публикувано: 13 май, 2021 Паспорта ми изтича след месец и реших да го върна,без подновяване.Ако се оправят нещата след време ще си изкарам нов. 3 1 Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 13 май, 2021 Сподели Публикувано: 13 май, 2021 Хахаха, не знам, всякакви ги има. На мен ми свиха шапката в казармата, ама това си има обяснение 2 Връзка към коментар
bobole4e Публикувано: 13 май, 2021 Сподели Публикувано: 13 май, 2021 преди 7 минути , dimitrov6 каза: Паспорта ми изтича след месец и реших да го върна,без подновяване.Ако се оправят нещата след време ще си изкарам нов. Аз поднових моя 2019та, защото 2020та ми предстояха пътувания до Великденския остров и Китай-две години паспорта ми е си стои абсолютно неизползван. Миналия септември го взех с мен в Гърция вместо лична карта, за да не ме толкова яд, че така си стои. 3 1 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 13 май, 2021 Автор Сподели Публикувано: 13 май, 2021 преди 51 минути , dimitrov6 каза: Паспорта ми изтича след месец и реших да го върна,без подновяване.Ако се оправят нещата след време ще си изкарам нов. Из Европа ще си джиткаш, с ЛК:))) 2 Връзка към коментар
tch Публикувано: 13 май, 2021 Сподели Публикувано: 13 май, 2021 преди 2 часа, ДиянаВ каза: И аз за фетиш към чорапи и гащи си помислих с кражбите от @T.E.Lawrence Или са били маркови😄 И аз съм чувал за такъв фетиш, ама май само ако са били носени от жена. Ако това съждение не е вярно за @T.E.Lawrence, то тогава чорапите и гащите са били мръсни само за него, но за пакитата са си били "тамън" за още 2-3-4 седмици 😄 1 7 Връзка към коментар
Coo Публикувано: 13 май, 2021 Сподели Публикувано: 13 май, 2021 преди 1 час, dimitrov6 каза: Паспорта ми изтича след месец и реших да го върна,без подновяване.Ако се оправят нещата след време ще си изкарам нов. Помисли си! Моят изтече по това време миналата година, цяло лято ме мързя да подновявам, пътувах в ЕС с лична карта, края на септември се прибрахме в България, подадох документи за обикновена поръчка, за къде да бързам да плащам повече и... след седмица-две половинката ми намери някаква супер оферта, а аз без паспорт 😞 И докато го взема, пак влязохме в спиралата на затваряме/не затваряме, допускат/не допускат туристи, пък маски, пък тестове и... увехнAх. 1 Връзка към коментар
woman_in_white Публикувано: 14 май, 2021 Сподели Публикувано: 14 май, 2021 Най-лесно си карат тези, които "не знаят и не могат". Тях за нищо не ги закачат. Дори и нещо да ги накарат да свършат, като не го направят /може и акъл да дадат как това не може да се свърши!/ и работата пак идва при знаещите и можещите... А при общата работа... Иначе, ако има дивиденти особено парични са първи. И не зная какъв е този мой "късмет", че като тръгна да пътувам и в седмицата преди това трябва да свърша цялата работа на света... Вече ще си пускам отпуск една седмица преди пътуване. Не съм от тези, които мрънкат и се оплакват, но нещо взе да ми идва в повече... В сряда пътувам и да се разтроя, и 24 часа да работя пак не мога да я свърша... не моята, а чуждата работа, а смея да кажа, че съм организиран човек. Защо и аз не мога да казвам "не мога и не зная"... Без коментар! Добре, че си харесвам и обичам работата... и колкото свърша. В сряда тръгвам и този път без лаптоп... 13 4 Връзка към коментар
Светославов Публикувано: 14 май, 2021 Сподели Публикувано: 14 май, 2021 преди 49 минути , woman_in_white каза: Най-лесно си карат тези, които "не знаят и не могат". Тях за нищо не ги закачат. Дори и нещо да ги накарат да свършат, като не го направят /може и акъл да дадат как това не може да се свърши!/ и работата пак идва при знаещите и можещите... А при общата работа... Иначе, ако има дивиденти особено парични са първи. И не зная какъв е този мой "късмет", че като тръгна да пътувам и в седмицата преди това трябва да свърша цялата работа на света... Вече ще си пускам отпуск една седмица преди пътуване. Не съм от тези, които мрънкат и се оплакват, но нещо взе да ми идва в повече... В сряда пътувам и да се разтроя, и 24 часа да работя пак не мога да я свърша... не моята, а чуждата работа, а смея да кажа, че съм организиран човек. Защо и аз не мога да казвам "не мога и не зная"... Без коментар! Добре, че си харесвам и обичам работата... и колкото свърша. В сряда тръгвам и този път без лаптоп... Да не те разочаровам, но "така било е и ще бъде" - това относно работата и разпределението и между неможещите и можещите. От личен опит 🙂 Каниш се да тръгнеш без лаптоп, но по-високото ниво е без телефон и производните му. 🙂 7 Връзка към коментар
dimitrov6 Публикувано: 14 май, 2021 Сподели Публикувано: 14 май, 2021 На вилата имаме 2 бора и единия изсъхна за няколко месеца.Било от гъбички. 8 Връзка към коментар
Asya Assenova Публикувано: 16 май, 2021 Сподели Публикувано: 16 май, 2021 И аз да се оплача. Имам две игли Астра Зенека, направени съответно на 4-и март и на 13-и май . Ваксините ни ги слага мобилен екип на Александровска болница в офиса. Трябваше да ни изпратят сертификатите по имейл, а се оказа че първата игла изобщо не е въведена на всички колеги и като първа доза е отразена втората и следва да ни бъде поставена втора доза през юли. Няма такава държава, бясна съм. Имал ли е някой подобен проблем? 1 11 1 Връзка към коментар
Victoria Публикувано: 16 май, 2021 Сподели Публикувано: 16 май, 2021 преди 20 минути , Asya Assenova каза: И аз да се оплача. Имам две игли Астра Зенека, направени съответно на 4-и март и на 13-и май . Ваксините ни ги слага мобилен екип на Александровска болница в офиса. Трябваше да ни изпратят сертификатите по имейл, а се оказа че първата игла изобщо не е въведена на всички колеги и като първа доза е отразена втората и следва да ни бъде поставена втора доза през юли. Няма такава държава, бясна съм. Имал ли е някой подобен проблем? Гледах наскоро репортаж за подобен случай, ама беше с двете дози, но грешни дати. Пак Александровска май, поне мисля, че това, което намерих, е същото, макар че не е оригиналният репортаж https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylgaria/Bolnica-izdava-sertifikati-za-vaksinaciya-s-fiktivni-dati-1083729 Накрая на статията: "От болницата обясняват, че сертификатите на Здравко и колегите му може да бъдат коригирани от РЗИ. За целта пунктът или имунизираният трябва да подадат молба, в която се посочва причината за исканата корекция. Право да променя данни в системата има само здравното министерство. " 😞 4 Връзка към коментар
Asya Assenova Публикувано: 16 май, 2021 Сподели Публикувано: 16 май, 2021 преди 2 минути , Victoria каза: Гледах наскоро репортаж за подобен случай, ама беше с двете дози, но грешни дати. Пак Александровска май, поне мисля, че това, което намерих, е същото, макар че не е оригиналният репортаж https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylgaria/Bolnica-izdava-sertifikati-za-vaksinaciya-s-fiktivni-dati-1083729 Накрая на статията: "От болницата обясняват, че сертификатите на Здравко и колегите му може да бъдат коригирани от РЗИ. За целта пунктът или имунизираният трябва да подадат молба, в която се посочва причината за исканата корекция. Право да променя данни в системата има само здравното министерство. " 😞 Жалвахме се нa HR-ката, която организира ваксинациите, и тя се зае да оправи нещата, но за пореден път съм потресена от здравната ни система или по-точно от липсата на такава. Да не дава Господ да й попаднеш в лапите, докато не те умори, няма да те остави. 6 Връзка към коментар
muchachote Публикувано: 16 май, 2021 Сподели Публикувано: 16 май, 2021 преди 40 минути , Asya Assenova каза: И аз да се оплача. Имам две игли Астра Зенека, направени съответно на 4-и март и на 13-и май . Ваксините ни ги слага мобилен екип на Александровска болница в офиса. Трябваше да ни изпратят сертификатите по имейл, а се оказа че първата игла изобщо не е въведена на всички колеги и като първа доза е отразена втората и следва да ни бъде поставена втора доза през юли. Няма такава държава, бясна съм. Имал ли е някой подобен проблем? Да, наистина нЕма такава държава!!!👎 2 Връзка към коментар
Victoria Публикувано: 16 май, 2021 Сподели Публикувано: 16 май, 2021 преди 22 минути , Asya Assenova каза: Жалвахме се нa HR-ката, която организира ваксинациите, и тя се зае да оправи нещата, но за пореден път съм потресена от здравната ни система или по-точно от липсата на такава. Да не дава Господ да й попаднеш в лапите, докато не те умори, няма да те остави. Надявам се да ги оправят бързо! 1 Връзка към коментар
stormbringer Публикувано: 18 май, 2021 Сподели Публикувано: 18 май, 2021 Реших да се правя на тарикат с надежда за нещо от на wizz РД и не купих едни билети, преди седмица. Днес са на тройна цена и никаква рождена оферта няма 4 Връзка към коментар
bad kid Публикувано: 18 май, 2021 Сподели Публикувано: 18 май, 2021 Утре имат РД. Връзка към коментар
Crazy Horse Публикувано: 20 май, 2021 Сподели Публикувано: 20 май, 2021 Докато се бъзикам в коронната обща тема как доноси и доносници винаги ще има, съвсем неочаквано ми се стовари на главата донос. Драги Стаойковски, президент на организацията United Macedonians в Торонто се обадил днес в университета ми и държал да говори директно с ректора. Пратил и цял пасквил от 2 страници, в които иска уволнението ми, защото съм бил български шовинист и националист и в дисертацията и книгата ми посветена на македонската имиграция в Канада съм отричал съществуването на етническите македонци и така съм заблуждавал академичната общност, а моите лъжи дори ги цитирали в Wikipedia в над 60 статии за македонски исторически събития и фигури. Честно казано, поласкан съм. Не знаех, че имам такива горещи почитатели-читатели. Куп помия и квалификации без един реален академичен аргумент, който оборва фактите. Аз имам стотици документи, с които доказвам това, което твърдя, а това че отричам съществуването на макетата в момента е пълна лъжа. Едва ли ще ме уволнят, но определено ще ми създаде главоболие този човек. Така че стана интересно, треснаха ме от неочаквана посока. Но, аз този нагъл натиск веднага го направих публично достояние и няма да стане толкова лесно това, което го мислят макетата. 7 17 Връзка към коментар
bad kid Публикувано: 20 май, 2021 Сподели Публикувано: 20 май, 2021 Ти пък, на някакъв юнак му взеха преди година-две Нобеловата награда, щото доказал, че негрите са по-тъпи от белите, не се изненадвай. 3 4 3 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 20 май, 2021 Сподели Публикувано: 20 май, 2021 Да се оплача, пък и да обърна внимание за да се има предвид. Онзи ден преглеждах за рентакар края на юни в Мадейра - цените за 6 дни започваха от 105-115-130€ най-ниските 4-5 оферти. Днес отварям и същите коли вече са 160-180-210€ . Явно със започващото отваряне тук и там, хората са като отвързани и на по-туристическите дестинации започва сериозно търсене и съответно повишаване на цените. Така че който има да резервира разни неща, свързани с пътуване за лятото, да не се размотава много-много (като мен ), ами да действа. 4 1 Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 20 май, 2021 Сподели Публикувано: 20 май, 2021 Португалия е в зелената зона за англичаните, които пък са ваксинирани и няма да имат спирка това лято. 4 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега