Прескочи до съдържание

Искам да се оплача

AlexandraKo

Препоръчани мнения

преди 24 минути , Lindt каза:

сега три девойки бяха заели общо 10 места и се опитваха да се направят, че не ме виждат и няма да си преподреждат багажа..

Девойките мислят за старините си. Позата, която са заели, благодарение на куфарите се препоръчва от лекарите, като възможно най-щадяща гръбначният стълб, даваща му възможност да релаксира. Ще бъдат запазени бабета един ден.😃

Това, което казваш за липсата на климатици е притеснително. Аз не случайно питах преди месец дали в Италия ползват климатици в публичният транспор, защото във Франция не ползваха. А там беше 27-29С, докато в Италия си е жега. Явно са взели това решение заради пандемията.

Худаво е, че сте стигнали там, за където сте тръгнали. 🙂

• Браво 1
  • Смея се 7
Връзка към коментар
преди 9 минути , Мари Николова каза:

Девойките мислят за старините си. Позата, която са заели, благодарение на куфарите се препоръчва от лекарите, като възможно най-щадяща гръбначният стълб, даваща му възможност да релаксира. Ще бъдат запазени бабета един ден.😃

Това, което казваш за липсата на климатици е притеснително. Аз не случайно питах преди месец дали в Италия ползват климатици в публичният транспорт, защото във Франция не ползваха. А там беше 27-29С, докато в Италия си е жега. Явно са взели това решение заради пандемията.

Худаво е, че сте стигнали там, за където сте тръгнали. 🙂

Ползват си климатиците в новите влакове, сега имаме .. проблемът бяха автобуси или стари влакове.

И да, жегата беше отвратителна, не го препоръчвам.

• Харесвам 3
Връзка към коментар
преди 1 час, AlexandraKo каза:

Хехе, може да имат инкасо:)))) А дадоха ли ти фактура?Или касова бележка?

Дадоха 

Преди 1 час, ива валя каза:

Вероятно посещаваме един и същи автосервиз в Павлово. Въпреки че преди година можеше плащане с карта.Последния път при смяна на маслото,  приемчикът още вратата ме предупреди, че работят само с кеш. Факт, че цените им никък не са ниски и вероятно не заради таксата на банката са махнали Пос терминала☹ 

Не, в  дружба е.

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 59 минути , Lindt каза:

Те от  trenitalia ни казаха да ползваме билета за следващия регионален влак. Не можеше за бързия, защото "всички места са продадени".

Ако имаш предвид въпреки това да искаме компенсация, тя ще е няколко евро, а и предполагам, возейки се, сме приели предложението. Иначе и аз се позачудих как точно си позволяват да канселират 10 минути преди тръгване, когато вече си минал през гейта и си вървиш към перона... 

Много ме учудват хората с големи куфари във влаковете, сега три девойки бяха заели общо 10 места и се опитваха да се направят, че не ме виждат и няма да си преподреждат багажа..

И зад тях още две седалки са с багажа им.

IMG_20210703_112834.jpg.a1a3c9767b446de3e74a3a4688cdd80e.jpg

Изненадващо контрольори няма никъде от вчера.. само на гарата ги виждаме, че слизат, но не обикалят из влака. 

Може и да не съм прав, но аз на собственички на такива крака бих простил почти всяко прегрешение! 

• Браво 1
  • Смея се 13
Връзка към коментар
преди 3 минути , Брани каза:

Може и да не съм прав, но аз на собственички на такива крака бих простил почти всяко прегрешение! 

По-спокойно, тигре, не са пълнолетни 🙃

Но са явно отбор по нещо, много са. Има и момченца, но са с различни обувки 🙃

• Харесвам 1
  • Шок 1
  • Смея се 7
Връзка към коментар
преди 17 минути , Lindt каза:

Да, благодаря ти че пускаш разясненията след двусмислените снимки, за да мога да се излагам по-успешно 🙂

Ще помоля модераторите да изтрият това и предишното ми мнение!

• Смея се 8
Връзка към коментар
преди 2 часа, antea каза:

@Alexander ако случайно сте ходили за брекети на щерката, пиши ми да ти кажа кабинет, където цените са доста различни и поносими в сравнение с цитираните

Може ли координати на този кабинет или ако имат сайт?

Връзка към коментар
преди 1 час, Lindt каза:

Всъщност възрастта на съгласие почти в цяла Европа е под 18 години. А в редица държави, включително България, е 14. 

Сега да не ме обвините за педофил, просто информирам.

Редактирано от tch
  • Харесвам 1
  • Смея се 3
Връзка към коментар
преди 10 часа, Lindt каза:

Много ме учудват хората с големи куфари във влаковете, сега три девойки бяха заели общо 10 места и се опитваха да се направят, че не ме виждат и няма да си преподреждат багажа..

Мале като ги гледам момичетата от снимката и аз съм същият..... 

С многото багаж и все мястото не ми стига 😀 поне 3/4 седалки ми трябват, ако съм с влакчето. 

Е сега краката така поне не си ги вдигам 😇 

• Смея се 7
Връзка към коментар
преди 10 часа, tch каза:

Дано и да не ги епилираш така 😄 

А не не 😄 не ги епилирам 😉😂 Ама повечето младежи ги епилират 🙄 Нали такава е модата.... 

Връзка към коментар
На 3.07.2021 г. в 13:33, Брани каза:

... на такива крака бих простил почти всяко прегрешение! 

Венаги съм знаел и казвал, че си благороден, великодушен и с добро сърце! :yes:

На 3.07.2021 г. в 13:39, Lindt каза:

Той Брани говори хипотетично, в бъдеще време ("бих простил" а не "прощавам"), когато, вече като пълнолетни, дойдат да му  изповядат прегрешенията си! :grin:

• Смея се 11
Връзка към коментар
преди 12 часа, tch каза:

Дано и да не ги епилираш така 😄 

преди 2 часа, Иван Попов каза:

А не не 😄 не ги епилирам 😉😂 Ама повечето младежи ги епилират 🙄 Нали такава е модата.... 

Значи жените да се епилират, ние Не!?

И тъй, и тъй сме по-близо до маймуните - и по първични реакции, и по интелект, защо не - и визуално. :grin:

Важни са първичните полови белези, а не вторичните. :wink:

• Харесвам 1
  • Смея се 2
Връзка към коментар
преди 35 минути , Фил каза:

Те повечето жени се и гримират също ... :grin:

Да и накрая гримирана жена с гол гръб ходи до двама епилирани, хванати под ръка 😜

Онзиден вечерта в Модика 😄

6607605A-F283-449D-9A0F-3734B3AA4E45.jpeg

• Смея се 8
Връзка към коментар
Преди 1 час, Фил каза:

Те повечето жени се и гримират също ... :grin:

Е-е-е, бързаш.

Бихме ли изобщо говорили на тази тема преди 30-40 години.

Въпреки че вече има мъже, които си мажат ръчичките с крем, устните им изспръхват, та ползват разни балсамчета за устни с претенции за аромата, гелът за коса не е ли вид гримиране.

...

Но специално епилацията, аз лично я приемам като опит за подпомагане на еволюционните процеси, така както и бръсненето на част от лицето (при мъжете)

• Харесвам 3
  • Замислям се 1
Връзка към коментар
преди 8 минути , ven62 каза:

Но специално епилацията, аз лично я приемам като опит за подпомагане на еволюционните процеси, така както и бръсненето на част от лицето (при мъжете)

Ясно, аз такъв неепилиран, че и с брада, ще излезна някакъв кроманьонец. :grin: 

• Браво 1
  • Смея се 9
Връзка към коментар
преди 2 минути , Фил каза:

Ясно, аз такъв неепилиран, че и с брада, ще излезна някакъв кроманьонец. :grin: 

Доколкото виждам ти си с поддържана и оформена по твой вкус брада ... което, няма как да отречеш, е вид гримиране.

:grin:

• Харесвам 3
  • Замислям се 2
Връзка към коментар

Може ли да върнем темата към долните крайници на (не)пълнолетните девойки от предишната страница, че като прочетох последните мнения започна рязко да ми прилошава... 😞 

• Харесвам 1
  • Смея се 13
Връзка към коментар
На 5.07.2021 г. в 13:37, ven62 каза:

Значи жените да се епилират, ние Не!?

Точно 

На 5.07.2021 г. в 13:37, ven62 каза:

И тъй, и тъй сме по-близо до маймуните - и по първични реакции, и по интелект, защо не - и визуално

😂

преди 23 часа, Фил каза:

Те повечето жени се и гримират също .

Имам една моя братовчедка, тя е много красива без да се пудри и гримира ама като се накичи с тези Фон дьо тени..... направо става като плашило 😆

• Смея се 1
Връзка към коментар
На 5.07.2021 г. в 14:50, ven62 каза:

Въпреки че вече има мъже, които си мажат ръчичките с крем, устните им изспръхват, та ползват разни балсамчета за устни с претенции за аромата, гелът за коса не е ли вид гримиране.

Честно казано аз зимата ползвам крем за ръце и понякога си мажа и устните (със същия крем 😄 ). Но ще се направя на обиден и засегнат и ще коментирам по следния начин.

Преди мъжете пиеха виното направо от кофата с буркани, а сега се назландисват 😄 

• Харесвам 2
  • Смея се 3
Връзка към коментар

, че не успях дори да се похваля за новият план, който след само 5 часа се наложи да го забравя и да го сменям отново..

Та след като се отказах от Закинтос, взех билети за Малага, кола под наем на добра цена, 200евро от Малагакар за 7 дни  без депозит.

Направих план за 4 дни в Испания и 3 нощи в южна Португалия, даже намерих хубаво място за спане в Олхао.

И нямаше и 5 часа дойде новата заповед за ПСР, отделно не се знае какво ще решат от Португалия след седмица..

Следва ново мислене и поглед към Сицилия-Палермо, отиване до Катания,  но връщането е със смяна от ПАЛЕРМО и някак си не ми се рискува толкова.

Та накрая пак погледнах Гърция и май ще ходя там, поне се връщаме на 15-ти, точно когато влизат евентуалните им нови мерки.

Миналата година имаше проблеми с полетите, канселираха масово, но нямаше такива драми със мерки и заповеди през седмица.

Сега е обратното..

Доста голям песимист съм за края на август, когато имам полети, че и с прекчаване към Тенерифе, но поне са от Букурещ и може да се реагира-стигне до там, ако нещо се омаже. За сега само два пъти ми мърдат с по 30 мин полетите и като получа мейл изтръпвам.

• Харесвам 2
  • Шок 1
Връзка към коментар

@Alexander Положението в Испания не го следя много-много честно казано, освен, че тук там въвеждат вечерен час и бисерите на нашето МЗ. Като сложиш загубено време, нерви, драми по резервации другаде в последната минута, няма ли да ти излезе по-добре да преглътнеш тестовете за прибиране от "червена" зона и да си останеш на плана с Испания? Испания е ❤️ , с ебемнайстата вълна, която се задава, общо взето или човек отива сега незабавно като теб или оставя лятото там за догодина, възползвай се, така и така си резервирал 🙂

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Там е работата, че първо е за малко време, второ може утре да кажат карантина направо..

Реално няма да загубя нищо като пари, само един ден мислене..Отделно, че идеята ми беше и Португалия, само за Испания имам още билети за друг път, едните за след месец и нещо.

За 6-7 дни оскъпяване от още поне 300 евро за мен е много и не бих платил доброволно, ако бях там и се беше случило е друг въпрос.

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.