Прескочи до съдържание

Искам да се оплача

AlexandraKo

Препоръчани мнения

На 5.07.2021 г. в 15:27, ДиянаВ каза:

Да и накрая гримирана жена с гол гръб ходи до двама епилирани, хванати под ръка 😜

Онзиден вечерта в Модика 😄

6607605A-F283-449D-9A0F-3734B3AA4E45.jpeg

Кое от тия трите е жената?

• Смея се 3
Връзка към коментар
преди 12 минути , Goal & Boss каза:

Е, с голия гръб и женския ханш😄. Видях ги и в лице, защото излязоха пред нас от една къща.

Наистина няма лошо кой какъв си избира да бъде🙂. Ако трябва да съм честна, в София преди 9 часа сутринта само странни хора видях 😆, като например едно момче с карти в ръцете, сигурно фокуси прави. Беше си избръснал космите на краката на ивици спираловидно😆

• Шок 3
Връзка към коментар
преди 31 минути , Goal & Boss каза:

Бях решил да не пиша повече по темата, защото ми пука за здравето на @Duke.

Но не мога да се въздържа. Към момента ще се огранича с два коментара.

1. Може да се окаже, че човека с голия гръб е най-малко жена из между тримата/трите.

2. Изречението:

Да и накрая гримирана жена с гол гръб ходи до двама епилирани, хванати под ръка

е манипулативно.

Със същия успех може да се каже:

Да и накрая гримирана жена с гол гръб ходи до двама, които пият бира, хванати под ръка

Разбира се "пият бира", може да се замени с "пушат", "обичат кафе" или "им течат носовете", например.

Нарочно използвах бирата - знам че 2/3 от форума е чувствителен на тема бира.

:wink:

• Харесвам 3
  • Смея се 1
Връзка към коментар

Бира, бира 😄

А да знаеш бирата там каква е ... малка, скъпа, но не подува 😉. Да се похваля, нищо че е в тази тема. За една седмица предимно улична храна, лек алкохол и без ограничения сладоледи, каноли, кроасани, препълнени с рикота и други подобни вкусотии, съм свалила 2 кг.

• Харесвам 10
  • Браво 3
Връзка към коментар
преди 1 час, ДиянаВ каза:

Бира, бира 😄

А да знаеш бирата там каква е ... малка, скъпа, но не подува 😉. Да се похваля, нищо че е в тази тема. За една седмица предимно улична храна, лек алкохол и без ограничения сладоледи, каноли, кроасани, препълнени с рикота и други подобни вкусотии, съм свалила 2 кг.

Не е толкова от храната, аз имах дни с навъртени 15-17 км., и аз се вталих 🙂

Ако някой скоро е в Катания, да го пратя да пие най-фантастичната бира!!!

https://www.birratari.it/en/store/tari-trisca-beer/

Върнах се в заведението, където преди две години ме плени тази бира, а сега и разбрах, че била с медали от 2015г., регионални вероятно, но е превъзходна! По други заведения и в магазини не я намерих.

• Харесвам 7
Връзка към коментар
преди 3 часа, ДиянаВ каза:

Бира, бира 😄

Това не е ли за темата с похвали😉Да, в Италия независимо от тестените храни се отслабва.

• Харесвам 5
Връзка към коментар
преди 2 минути , ива валя каза:

Това не е ли за темата с похвали😉Да, в Италия независимо от тестените храни се отслабва.

Защото храната е истинска:))

• Харесвам 12
Връзка към коментар

Брат ми днес отиде на организирана екскурзия до Бургас и на връщане се счупва единия автобус,качват част от хората в другия,а брат ми и няколко души ги зарязват в града.Той се обади,че е е без пари и сега ще му пращаме по Western Union. Дано хване влака в 22:50.

• Харесвам 1
  • Шок 8
  • Замислям се 2
Връзка към коментар
преди 2 часа, dimitrov6 каза:

Брат ми днес отиде на организирана екскурзия до Бургас и на връщане се счупва единия автобус,качват част от хората в другия,а брат ми и няколко души ги зарязват в града.Той се обади,че е е без пари и сега ще му пращаме по Western Union. Дано хване влака в 22:50.

Какво стана, успяхте ли?

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 3 часа, dimitrov6 каза:

😞 дано брат ти да е "доброволствал" да остане в града по собствено желание и срещу подобаващо възнаграждение за неудобството, а не да е било решение от типа на "няма място, вие сте мъже, оправяйте се"

Пътуване в 22:50 е супер, препоръчвам спалния вагон! 🙂

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Връзка към коментар
преди 6 часа, ива валя каза:

в Италия независимо от тестените храни се отслабва.

А дали ядат пицата с два пръста кетчуп и майонеза отгоре, както правят едни много големи кулинари... 😄

• Харесвам 2
  • Смея се 4
Връзка към коментар
преди 20 часа, dimitrov6 каза:

По принцип можеше направо да му купиш билет за влака онлайн, да му го пратиш като PDF и той да го покаже на кондуктора.

Какво стана, наред ли е всичко? :)

• Харесвам 3
  • Шок 1
  • Браво 2
Връзка към коментар
преди 15 минути , Goal & Boss каза:

По принцип можеше направо да му купиш билет за влака онлайн, да му го пратиш като PDF и той да го покаже на кондуктора.

Какво стана, наред ли е всичко? 🙂

Малееее, виж ти, у БеДеЖето, к’ви екстри имало!

Щях да си умра, без да  знам!:clapping::clapping:

• Харесвам 1
  • Смея се 3
Връзка към коментар
преди 1 минута , Goal & Boss каза:

Capture.JPG.bdba1a1695c5ba33a6dcf41ba9aced06.JPG

Благодаря ти, много съм неука, по БеДеЖето:((((

Ужасно ми хареса това:

“ Билетът е Вашият превозен документ…”

• Харесвам 1
Връзка към коментар

И аз да се оплача от Ер Франс:(

Гледам , може да се купи  членска карта за “сеньорс”, над 65 години, струва 49 € на човек, за една година и сваля с 30% от цените на билетите.

В общи линии, се избива, с първото пътуване.

Опретвам се аз, да купя по една карта. Ама пак, се залавям, да изчета условията. И някъде назад, смушено, със ситни букви”не важи за полети до/от Корсика”. Пък на мен, точно за там ми трябва:((((

Оплакв, оплакв:(((

• Харесвам 8
  • Шок 3
Връзка към коментар

Май всички ще минаваме в графата то:

https://www.traveldailymedia.com/lufthansa-will-replace-the-phrase-ladies-and-gentlemen/

Или пък да ни набият чипчета с номерчета и да изглеждаме примерно по този начин:

https://mgberon.com/content/uploads/2017/01/protokolKlasirani_priemVklas_2021_.pdf

Или вече много одъртях и съм старомоден, или някои неща в света стават все по-потресаващи... Оплаках се 🙂 

• Харесвам 7
Връзка към коментар

Денят, в който спрат да се обръщат към мен с "господине" или "джентълмене", ще е денят, в който ще продължи да не ми пука дали се обръщат така към мен.

П.П. Това не важи за Магеланци! Все пак съм "Джентълмена" и не искам това да се променя.

• Харесвам 4
Връзка към коментар

Онзи ден се гонехме боси по една поляна с детето, цял уикенд му разправям да внимава къде стъпва, защото може да настъпи някой трън, пчела или подобно... Акъл море, глава шамандура. Настъпих нещо аз 😂 Не знам какво беше, извадих жилото, но след около 24 часа започна да ме сърби. Снощи не съм спала понеже насън си чеша ходилото като крастава. Ако загнои до петък ще ходя на лекар, но вярвам ще ми се размине. Ей затова лятото човек трябва само да се носи във вода. И с плавници. 😉

• Замислям се 1
Връзка към коментар

Абе защо всеки път като питаш две неща наведнъж по имейл, винаги ти отговарят само на едното?

И аз хем си го знам, хем все забравям как трябва пиша тия мейли...

• Харесвам 7
Връзка към коментар
На 13.07.2021 г. в 16:11, logist13 каза:

Май всички ще минаваме в графата то:

https://www.traveldailymedia.com/lufthansa-will-replace-the-phrase-ladies-and-gentlemen/

Или пък да ни набият чипчета с номерчета и да изглеждаме примерно по този начин:

https://mgberon.com/content/uploads/2017/01/protokolKlasirani_priemVklas_2021_.pdf

Или вече много одъртях и съм старомоден, или някои неща в света стават все по-потресаващи... Оплаках се 🙂 

PLF формата за Кипър е с три опции , male , female , other . Май и аз съм старомоден , но не завиждам на днешните млади , какво ли ги чака следващите 20-30  години.....

• Харесвам 2
  • Смея се 2
Връзка към коментар
преди 14 минути , ivan69 каза:

PLF формата за Кипър е с три опции , male , female , other . Май и аз съм старомоден , но не завиждам на днешните млади , какво ли ги чака следващите 20-30  години.....

Ние вкъщи не се караме кой е майка и баща, но на една декларация на детето от училище успяхме да се сръфаме кой е родител 1 и родител 2 😆

• Харесвам 3
  • Смея се 10
Връзка към коментар
преди 1 час, neuromancer каза:

винаги ти отговарят само на едното?

Поне се научих да слагам по-важното последно, ако не мога да задам само един 🙂
* Не съм сигурна, но мисля, че когато намалява работната "повърхност" и се налага повече скрол, хората се разсейват и забравят първата част на писмото, докато стигнат до края. Огромна част си четат пощите от телефон 🙂

• Харесвам 3
Връзка към коментар
Преди 1 час, Niceday каза:

Поне се научих да слагам по-важното последно, ако не мога да задам само един 🙂
* Не съм сигурна, но мисля, че когато намалява работната "повърхност" и се налага повече скрол, хората се разсейват и забравят първата част на писмото, докато стигнат до края. Огромна част си четат пощите от телефон 🙂

Аз пък по-важното го пиша първо, понеже имам чувството, че повечето не четат до края 😀

• Харесвам 7
  • Смея се 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.