Coo Публикувано: 29 юли, 2021 Публикувано: 29 юли, 2021 преди 10 часа, Nikolay Ivanov каза: Миналата седмица беше първият мач между ЦСКА и Лиепая, затова е имало чартър от Рига. Предположих аз, че е нещо такова и на Ер Балтик не е им е чиста работата с този "директен" полет 🙂 🙂 🙂 1 1
Травеолани Публикувано: 29 юли, 2021 Публикувано: 29 юли, 2021 преди 5 часа, AlexandraKo каза: Не, не са гумени ботуши - баш шушони са си. Да не се мокриш уж, като вали. Хем съм купила няколко цвята, нали съм кокона:))))Сега си ме представи, пременена и с това обута:))))) Понякога, правя такива безумни покупки, че после сама си се чудя на акъла. А тази лъжица, дето я искаш, с нея ги пържиш ли? За яйца на очи, имам такова, в няколко варианта - кръг, като звезда, от метал и силиконови: 5 Не съм виждала досега такива калъфчета за обувки 🙂 . Тук всички ходят с гумени ботуши като вали и после вътре сменят обувките (в офиса примерно). Аз май не се изразих правилно - за поширани яйца говорех. Видях това “черпаче” в един филм, дори снимка в интернет не мога да намеря… засега. Иначе тези формички за пържени яйца и аз ги имам 🙂 . 2
AlexandraKo Публикувано: 29 юли, 2021 Автор Публикувано: 29 юли, 2021 Някоя от тези, прилича ли, на тази, която си видяла? 1
Фил Публикувано: 29 юли, 2021 Публикувано: 29 юли, 2021 преди 6 часа, AlexandraKo каза: За яйца на очи, имам такова, в няколко варианта - кръг, като звезда, от метал и силиконови:5 Преди 1 час, Травеолани каза: Иначе тези формички за пържени яйца и аз ги имам 🙂 . Сега, да не излезе, че на краставичари краставици продавам понеже, в сравнение с кулинарните майстори тук, аз съм си пълен аматьор, на все пак да споделя, че за мен най-хубавите формички за яйца са естествените - кръгчета/резенчета от чушки, най-добре камби: или лук Хем че естествените "формички" обогатяват вкуса, хем че е красиво, хем се спестява после миенето на изкуствените формички. 20 2 12
ДиянаВ Публикувано: 29 юли, 2021 Публикувано: 29 юли, 2021 Браво, @Фил, не се бях сещала за такава техника🙂 Изглежда лесно и ефектно. 1
Травеолани Публикувано: 29 юли, 2021 Публикувано: 29 юли, 2021 преди 6 часа, AlexandraKo каза: Някоя от тези, прилича ли, на тази, която си видяла? Много подобно на тези първите е, една идея по затворено. Сещаш ли се как се казва или какво използваше за търсенето?
Фил Публикувано: 29 юли, 2021 Публикувано: 29 юли, 2021 преди 9 минути , Травеолани каза: Сещаш ли се как се казва или какво използваше за търсенето? "strainer" ? 1
DaBo Публикувано: 29 юли, 2021 Публикувано: 29 юли, 2021 преди 19 часа, Травеолани каза: Какво точно е това - дай снимка, че ми стана интересно 🙂 . Гумени ботуши ли имаш предвид? Аз сега искам да си купя мрежест черпак за яйца на очи, но не знам още как се казва на английски 😆. Всъщност и на български не знам как се казва, описанието е мое 😆. Нарежда се до шушоните и машинката за къдрене на хартия 😆. Това ли търсиш? Имам такова (даже са няколко) и не ги използвам. Не се получават яйцата или поне аз не успявах с тях. Накрая се научих да ги правя по класическия начин. 2
Травеолани Публикувано: 29 юли, 2021 Публикувано: 29 юли, 2021 преди 6 минути , Фил каза: "strainer" ? Благодаря на Фил и Александра, ще го намеря аз това приспособление 🙂. преди 2 минути , DaBo каза: Това ли търсиш? Имам такова (даже са няколко) и не ги използвам. Не се получават яйцата или поне аз не успявах с тях. Накрая се научих да ги правя по класическия начин. Не е точно това, ама покрай тази тема доста рових в нета и видях всички възможни съществуващи. Ще взема някоя да ми мине мерака 😉 1
DaBo Публикувано: 29 юли, 2021 Публикувано: 29 юли, 2021 преди 7 минути , Травеолани каза: Благодаря на Фил и Александра, ще го намеря аз това приспособление 🙂. Не е точно това, ама покрай тази тема доста рових в нета и видях всички възможни съществуващи. Ще взема някоя да ми мине мерака 😉 Моят любимец има добри съвети, но от 2:55 мин предлага страхотех хак за поширани яйца. А като ти дойда на гости, ще проведем един урок и ще направим яйца по панагюрски. 😉 5
Pantelej Putnik Публикувано: 29 юли, 2021 Публикувано: 29 юли, 2021 Please be informed that we have charged our Assisted Handling Fee of 60 BGN, which is an administrative fee we charge for handling your refund case. For more information about our fees and your consumer rights under Regulation (EC) no. 267/2004, please see our https://bg.gotogate.com/rf/travel-conditions and FAQ on site. Please note that add-on services in your booking may not be refundable as well. Feel free to contact us via telephone if there's anything else we can help you with or if you have questions, we're here to help Kind regards, Vishal P Fu.k you, GoToGate! 60 лв. ще ми вземат да ми възстановят такса от 115 лв. Евала! 🤑 4 4 1
AlexandraKo Публикувано: 29 юли, 2021 Автор Публикувано: 29 юли, 2021 преди 7 минути , Pantelej Putnik каза: Please be informed that we have charged our Assisted Handling Fee of 60 BGN, which is an administrative fee we charge for handling your refund case. For more information about our fees and your consumer rights under Regulation (EC) no. 267/2004, please see our https://bg.gotogate.com/rf/travel-conditions and FAQ on site. Please note that add-on services in your booking may not be refundable as well. Feel free to contact us via telephone if there's anything else we can help you with or if you have questions, we're here to help Kind regards, Vishal P Fu.k you, GoToGate! 60 лв. ще ми вземат да ми възстановят такса от 115 лв. Евала! 🤑 Малеее, тия по-големи “ маскари “ от ония, дето ми взеха 20% от един рефънд:( 2
Pantelej Putnik Публикувано: 29 юли, 2021 Публикувано: 29 юли, 2021 преди 14 минути , AlexandraKo каза: Малеее, тия по-големи “ маскари “ от ония, дето ми взеха 20% от един рефънд:( От 115 лв. ми възстановиха 27 лева. 🤣 Егати рефънда! P.S. Абе карай да върви, нали е за моя сметка. Май..та им на парите! Ние да сме живи и здрави! 🙂 8
Травеолани Публикувано: 29 юли, 2021 Публикувано: 29 юли, 2021 преди 47 минути , DaBo каза: Моят любимец има добри съвети, но от 2:55 мин предлага страхотех хак за поширани яйца. А като ти дойда на гости, ще проведем един урок и ще направим яйца по панагюрски. 😉 Ще погледна, благодаря! Чакам те пак с удоволствие 🙂.
Иван Попов Публикувано: 31 юли, 2021 Публикувано: 31 юли, 2021 На 28.07.2021 г. в 19:47, ДиянаВ каза: От 1 юли Алиекспрес начислява данък върху продажбите за страни от ЕС. За 9$ покупка данъкът беше 2$ Да да.... много интересно вече и там стана. Каквото и да купиш имаш данък. А и след този данък, цените са нагоре и за транспорт. На 28.07.2021 г. в 21:12, AlexandraKo каза: Що не ги казвате тия новости, бе хора? Те всеки ден имат нещо ново 😃 На 29.07.2021 г. в 5:21, AlexandraKo каза: баш шушони са си. Това си го бях поръчал още преди месеци и не е ново нещо. Имам 2 броя, единият е у дома, а другият е в чантата ми за път. Много са яки тези шушони. Имат доста яки неща в Ali. Ето например, аз за тоалетната си поръчах, вечер да ми свети 😃 Или за мивката Какво ли не измислиха тези човечета 😉 3 3
ДиянаВ Публикувано: 31 юли, 2021 Публикувано: 31 юли, 2021 преди 6 минути , Иван Попов каза: Да да.... много интересно вече и там стана. Каквото и да купиш имаш данък. А и след този данък, цените са нагоре и за транспорт. Те всеки ден имат нещо ново 😃 Това си го бях поръчал още преди месеци и не е ново нещо. Имам 2 броя, единият е у дома, а другият е в чантата ми за път. Много са яки тези шушони. Имат доста яки неща в Ali. Ето например, аз за тоалетната си поръчах, вечер да ми свети 😃 Или за мивката Какво ли не измислиха тези човечета 😉 След като си осигурил осветлението, сега търси и музичка за тоалетната. За освобождаване на напрежението😆🙃 1 4
Иван Попов Публикувано: 1 август, 2021 Публикувано: 1 август, 2021 преди 23 часа, ДиянаВ каза: След като си осигурил осветлението, сега търси и музичка за тоалетната. За освобождаване на напрежението😆🙃 А, имам начин и за свобождаване на напрежението 😃 Аз без музика не мога 😁🙃 1 1
desislavna Публикувано: 1 август, 2021 Публикувано: 1 август, 2021 Почти бях убедена, че едва ли има по-гадно летище от това в Санторини, което е тясно, мръсно и неудобно, но след това попаднах на това в Анталия. В момента е мега натоварено и тълпите са огромни, но ужасната част е организацията, което не очаквах турците. Още отпред в жегата на 40 градуса започват опашките за сканиране на багажа, обичайни за Турция. Те поне минават бързо и добре загряни пътниците попадат в огромна зала с много, много други такива. След чек-ин всичките вече въоръжени с бордни карти хора за всички полети застават в подножието на стълби и ескаралатор, който е изключен, и на партиди биват допускани да се качат по стъпалата на горното ниво. Следват още едни стъбли, за да стигнат до паспортен контрол. Не на опашки, а на една маса хора, като има и проверка на паспорт и бордна карта. Асансьор не дават да се ползва от хора, които не са в инвалидни колички. Причината за поетапното пускане е, че залата за паспортен контрол също е претъпкана и реално няма място къде да застанат. На паспортния контрол и на пристигане, и на заминаване е претъпкано и се чака дълго. Няма ограничители между гишетата, които пък от своя страна не работят всичките, а през едно. Няма ред. Всеки си виси някъде и после се присъединява към някое гише. Отделно и бизнес салонът е доста беден и неговият асансьор също не може да се от ползва клиентите без намеса на персонала, а е на горен етаж. Не случайно статистиката на нашия полет към дома показваше винаги закъснение, а при нас то беше точно 1 час. Направих снимки само на влизане пред гишетата за чек-ин, докато чакахме до таблата да видим кое ще е нашето, които дават частична представа за количеството хора. 10 5 1 4
Hadzhitodorovi Публикувано: 2 август, 2021 Публикувано: 2 август, 2021 Пак е минимум пет обиколки пред това на Мохели 🙂
Mary Публикувано: 6 август, 2021 Публикувано: 6 август, 2021 Моля, не премествайте темата за Ковид тук! Благодаря! 4
chandni Публикувано: 6 август, 2021 Публикувано: 6 август, 2021 Мненията за Covid са премахнати! На тези, които се оплакват от "мълчаливото съгласие" на модераторите, ще припомня, че темата за Covid се модерираше изключително стриктно и дори имаше момент, в който мненията в нея минаваха през одобрение на модератор преди да се публикуват, но настана негодувание, че има цензура. След това се пусна анкета дали да остане темата или да се премахне, но мнозинството пожела да остане, защото някои имали нужда от подобна тема, за да си изливат негативизма там. И за да не се разнасят тези негативизми по другите теми, беше поискано темата за COVID-19 да си остане, така че моля да не се измиват ръце/крака/клавиатури и прочие с модераторите и мненията за Covid да не се изнасят в други теми. 13 2
Pantelej Putnik Публикувано: 9 август, 2021 Публикувано: 9 август, 2021 Седнал съм на едно ресторантче с гледка в Ираклица до Кавала. Лодките нежно се полюшват насреща, узото е ледено, октоподът е така, както само в Гърция го правят. Пълна идилия. И без да искам чувам следния разговор: "Абе съдиите к'ви заплати зимат, та Соня ходи сяка година я на Бали, я Сингапур?". Мисля си: "Абе, какво не ни е наред на нас българите?" Абе огледайте се къде сте бе хора, вижте лодките, морето, вкусната храна. Кой ви наказа така, като ампутира душите ви! 17 3
Zaro Публикувано: 9 август, 2021 Публикувано: 9 август, 2021 преди 2 минути , Pantelej Putnik каза: Кой ви наказа така, като ампутира душите ви! Е, кой . То е ясно, тия години ще си тежат докато са живи хората, чийто живот е смазан през този период. 5
ven62 Публикувано: 9 август, 2021 Публикувано: 9 август, 2021 преди 21 минути , Pantelej Putnik каза: ... Кой ви наказа така, като ампутира душите ви! Мислил съм по темата. Според мен е липсата на образование. Образованието е основата на основите. 11
stanimir Публикувано: 9 август, 2021 Публикувано: 9 август, 2021 Тази народопсихология съществува и е описвана още от възрожденските автори много преди Благоев да направи седянката на Бузлуджа. Не мисля че някога ще бъде изкоренена. Не е ли крайно време да спрем да търсим оправдание за всичко в ония 45 години, при положение че оттогава минаха цели 32 години ? Подобни коментари може да се чуят и от хора ,които изобщо не са били родени по това време. 16
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега